Dien in 2 gemakkelijke stappen uw vordering in.

En dan  gaan wij vandaag nog achter uw geld aan.

Pre Incasso (optioneel), kies tijdens het indienen van uw factuur voor 'pre incasso' en wij versturen uw klant nog een kosteloze laatste aanmaning, ook geen kosten voor u.

Incasso traject, bij uw klant brengen we rente en incassokosten in rekening. bIJ volledige betaling ontvangt u uw factuurbedrag + de rente. Niets betaald? Dan kost het u ook niets (No Cure No Pay incasso).

Gerechtelijk traject, alleen na uw toestemming, niet verplicht.

  • Stap 1 - Maak in 2 min. eenmalig en gratis een online klantaccount aan.
  • Stap 2 - Log in met de door u gekozen gegevens en dien in 3 min. uw openstaande factuur in.

Bill Incasso gaat dezelfde werkdag nog met uw dossier aan de slag!

Hieronder vind u nog enige algemene informatie. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet ons een mailtje te sturen of even te bellen (085-130 5466).

De belangrijkste voorwaarden


Tijdens het aanmaken van een online account gaat u akkoord met onze tarieven en algemene voorwaarden. Alhoewel we deze zo helder mogelijk hebben neergezet, willen we hierbij de belangrijkste voor u uitlichten:


Account aanmaken. Een online account aanmaken is gratis, Bill Incasso werkt niet met abonnementen.


Minnelijk Incassotraject. Bij uw klant brengen we rente en incassokosten (15% vd hoofdsom, min. € 40) in rekening. Bij een volledige betaling heeft u geen kosten en ontvangt u uw factuurbedrag + de rente. Bij een deelbetaling worden de incassokosten verrekend. Wordt er niets betaald? Dan zijn er voor u ook geen kosten (No Cure No Pay).

Wordt er geen resultaat in het minnelijk incassotraject behaald dan ontvangt u van ons een voorstel. Op dat moment kunt een gerechtelijke procedure op laten starten, het dossier kosteloos laten sluiten en vaak is er ook de optie om het dossier in schuldbewaking te plaatsen of uw vordering aan ons te verkopen.

Pre Incasso traject. U kunt er voor kiezen een kosteloze aanmaning (pre incasso) te laten versturen, dit is ook voor u kosteloos. Belangrijk: kies tijdens het indienen van uw factuur voor 'Pre Incasso'. Bij betaling binnen de gestelde termijn wordt het dossier kosteloos gesloten.


Gerechtelijke Incasso traject. Vooraf ontvangt u een inschatting van de kosten. Meestal kunnen alle proceskosten verhaald worden op uw klant. Een gerechtelijke procedure kan in bijna alle gevallen maar is nooit verplicht.


  • Stap 1 : Maak in 2 minuten eenmalig een klantaccount aan.
  • Stap 2 : Log in en dien in 3 minuten uw openstaande factuur in.
  • Stap 3 : Wij gaan dezelfde werkdag voor u aan de slag.
     

Gratis en en snel ons incassobureau inschakelen.

Bill Incasso bestaat al sinds 2003 en heeft al duizenden ondernemers en particulieren met succes geholpen.

9.3 / 10

827 reviews

10 / 10

O van Dijck

Hele snelle en prettige dienstverlening met goed resultaat.

10 / 10

Jeugdhulp

Mijn facturen zijn meteen opgepakt en in actie gezet. Het online meekijken naar de acties en resultaten is erg prettig. De debiteur wordt regelmatig en actief benaderd.
Vraag? Stel 'm! Gemiddeld ontvangt u op werkdagen binnen 1 uur antwoord.