incassobureau inschakelen no cure no pay

Incassobureau inschakelen no cure no pay.

Incassobureau inschakelen no cure no pay, hoe werkt dat? Een incassobureau inschakelen op basis van no cure no pay kan vaak eenvoudig online. Je dient je openstaande factuur in en het incassobureau gaat proberen de schuld te innen. Bij uw klant (debiteur) worden de incassokosten in rekening gebracht. Wordt de vordering volledig geïncasseerd dan betaalt uw debiteur dus ook de kosten. Wordt er niets betaald dan kost het u ook niets, no cure no pay.

 

VIDEO Zo gaat het als je een incassobureau opdracht geeft om je facturen te incasseren. 

Een incassobureau inschakelen no cure no pay , de werkwijze.

 

Via de website dient u uw openstaande factuur of vordering in. Vervolgens gaat het incassobureau uw schuld proberen te innen bij uw debiteur. In het eerste traject, het minnelijke incassotraject, schrijft men uw debiteur aan, nemen ze telefonisch contact op en proberen zo het probleem op te lossen. Ook kan een betalingsregeling vaak tot een oplossing leiden. 


Voordelen van Bill Incasso

 

In de meeste gevallen werken debiteuren mee maar soms kan of wil een debiteur niet betalen. Dan kunt u kiezen  wat u met het dossier wil doen. Sluiten of verder gaan met procederen. Bij een goed incassobureau is verder procederen nooit verplicht.

 

 

Incassobureau inschakelen no cure no pay ook voor gerechtelijke zaken?

 

Het no cure nu pay principe is doorgaans alleen van toepassing op de incassokosten en eventuele provisie. Niet op de te maken proces- en executiekosten. Deze moeten doorgaans vooraf door de opdrachtgever worden voorgeschoten.

 

Reactie plaatsen