Incassobureau Alphen aan den Rijn: de juiste keuze voor uw debiteurenbeheer

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Alphen aan den Rijn

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Het wachten op betalingen is vaak frustrerend en bovendien nadelig voor uw bedrijfsvoering. Gelukkig staat Bill Incasso in Alphen aan den Rijn klaar om u te helpen. Met meer dan twintig jaar ervaring in het incasseren van openstaande vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren, zorgen wij ervoor dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Ons incassobureau in Alphen aan den Rijn werkt volgens het no cure, no pay-principe. U bent ons dus niets verschuldigd wanneer het niet lukt om uw vordering te innen. De kans is echter groot dat u via ons snel uw geld ontvangt, want onze aanpak slaagt in 95% van de gevallen.


Incassobureau in Alphen aan den Rijn: voor een klantvriendelijke incasso


Bill Incasso vindt het innen van geld belangrijk, maar ook de mens achter de vordering. Daarom is ons incassobureau in Alphen aan den Rijn altijd vriendelijk en respectvol voor uw debiteur. Volgens ons is dit de beste methode om betalingen te ontvangen, terwijl de relatie met uw klant behouden blijft. Heeft uw klant bijvoorbeeld problemen om de vordering terug te betalen? Dan bieden wij een betalingsregeling die haalbaar is voor uw debiteur. Zo zorgen we dat u het totale achterstallige bedrag ontvangt. 


Onze ervaring is dat onze pre-incasso prima werkt. Dit is een kosteloze herinnering aan de debiteur met de mededeling dat er nog een betaling openstaat. Deze herinnering is geheel gratis voor zowel u als de debiteur. Als de debiteur na deze herinnering betaalt, hoeft deze namelijk geen incassokosten te betalen.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Volg uw incasso op de voet via uw persoonlijke online incasso-omgeving

Transparantie is een kernwaarde van Bill Incasso. Als uw incassopartner in Alphen aan den Rijn bieden wij u toegang tot een persoonlijke online incasso-omgeving. Hier dient u eenvoudig uw incasso-opdrachten in. Zodra u uw openstaande factuur heeft ingediend, nemen wij zo snel mogelijk contact op met uw debiteur via post, e-mail, telefoon en social media. Dit doen we net zolang totdat we de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten kunnen vorderen. Het verloop van uw incasso-opdracht kunt u volgen via uw online-account bij Bill Incasso. 


No cure, no pay: incasso zonder kosten


Niet alleen voor de pre-incasso, maar ook voor de minnelijke incasso hanteert ons incassobureau in Alphen aan den Rijn no cure, no pay. Betaalt uw klant niet? Dan rekenen wij ook geen kosten. 


Wel zijn er kosten verbonden aan de eventuele volgende stap: een gerechtelijke incasso bij de kantonrechter. U bent echter niet verplicht om deze stap te nemen. U kunt dus zonder kosten stoppen met de incassoprocedure. 

Gerechtelijke incassoprocedure: profiteer van de volledige begeleiding van Bill Incasso

In het geval van een gerechtelijke procedure staan onze ervaren juristen klaar om u van A tot Z te begeleiden. Is de uitspraak in uw voordeel? Dan kunnen we uw geld incasseren door beslag te leggen op de bezittingen, bankrekeningen of het inkomen van uw debiteur. 


Het is ook mogelijk om het minnelijke incassotraject over te slaan en direct een gerechtelijke procedure te starten. Ons advies is echter om toch eerst een minnelijke oplossing te proberen. De kosten van een gerechtelijke procedure kunnen namelijk hoog zijn. Bovendien kan achteraf blijken dat uw debiteur te weinig liquide middelen heeft om u te betalen. 

Een incassobureau in Alphen aan den Rijn inschakelen: do's-and-don'ts

Wanneer u de diensten van een incassobureau wilt gebruiken, dan gelden voor zakelijke en particuliere debiteuren andere voorwaarden. Bij een zakelijke debiteur mag u volgens de wet direct een incassoprocedure starten wanneer de afgesproken betaling achterwege blijft. Maar vanwege de klantrelatie is het beter om eerst zelf een herinnering te sturen. In het geval van een particuliere debiteur moet u, voordat u een incassobureau inschakelt, eerst een WIK-brief sturen. Dit is een sommatie die aan wettelijke eisen moet voldoen en uw debiteur 14 dagen de tijd geeft om het achterstallige bedrag te betalen. Blijft de betaling achterwege? Dan kunt u van start gaan met het incassotraject en kosten in rekening brengen.

Bill Incasso: uw hulp bij huurincasso en particuliere incasso

Behalve mkb-bedrijven helpen we ook verhuurders en particulieren die nog geld tegoed hebben. Van huurders die hun huur niet betalen tot webshops die geen geld teruggeven bij een retourzending: ons incassobureau in Alphen aan den Rijn staat voor u klaar. Ook in deze categorie boeken we veel succes dankzij onze speciale werkwijze. 

Neem snel contact op met ons incassobureau in Alphen aan den Rijn

Wilt u snel uw geld ontvangen? Maak dan nu een account aan en dien meteen uw incasso-opdracht in. Het team van ons incassobureau in Alphen aan den Rijn gaat dan direct voor u aan de slag. Met onze vriendelijke en mensgerichte strategie zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt en dat met het behoud van een goede relatie met uw debiteur. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull