Incassobureau Amstelveen: kies Bill Incasso voor de meeste kans op succes 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Amstelveen

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incasseer snel uw geld met ons betrouwbare incassobureau in Amstelveen


Bent u gevestigd in Amstelveen en hoopt u op een snelle betaling van uw openstaande facturen of andere tegoeden? Vertrouw dan op ons incassobureau in Amstelveen. Wij helpen ondernemingen en particulieren in allerlei situaties. Ondervindt u misschien problemen met een bedrijf dat de afgesproken betalingstermijn niet nakomt, een klant die een factuur niet voldoet, een huurder die niet op tijd betaalt of heeft u onenigheid over de terugbetaling van geleend geld? 

Bill Incasso heeft al meer dan twintig jaar ervaring en heeft een effectieve incassoprocedure beschikbaar voor elke soort incasso. Bovendien zorgen we niet alleen dat u snel aan uw geld komt, maar streven we ook naar een goede verstandhouding met de debiteur. Dit doen wij geheel op basis van no cure, no pay waardoor u financieel geen risico loopt.


Hoe verloopt een minnelijk incassotraject bij Bill Incasso? Dit zijn de stappen:


  • Registreer een account op ons speciale online incasso-portaal.

  • Voer uw claim in via het portaal.

  • Wij starten direct met de aanpak van uw debiteur.

  • Uw debiteur wordt aangemaand tot het voldoen van de hoofdsom, de wettelijke rente en de incassokosten.

  • Ontvangt u de betaling? Dan krijgt u de hoofdsom en de rente; de incassokosten vallen ten laste van de debiteur.

  • Geen betaling ontvangen? Dan zijn er ook geen kosten voor u, want wij hanteren een no cure, no pay-model.

  • Van een minnelijke incasso kunnen we bij het uitblijven van een betaling overgaan tot een gerechtelijke incasso. Dit doen we alleen op uw verzoek en is dus niet verplicht. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Stuur kosteloos een pre-incassobrief via Bill Incasso 

Voordat u een minnelijke incasso start, kunt u een tussenstap overwegen. Dit is bijvoorbeeld aan te raden wanneer u uw zakelijke klant nog een kans wil geven om zonder extra kosten de financiële situatie recht te zetten. Bij particuliere debiteuren moet u sowieso een laatste aanmaning in de vorm van een WIK-brief versturen, voordat u een incassoprocedure kunt beginnen. 

Hiervoor biedt ons incassobureau in Amstelveen een gratis dienst: de pre-incasso. We sturen uw debiteur dan een laatste herinnering die aan alle wettelijke eisen voldoet. Deze pre-incassobrief drukken we op ons eigen briefpapier, zodat uw debiteur weet dat u het serieus meent. In deze fase berekenen we nog geen kosten. Ook uw debiteur hoeft in deze fase enkel uw schuld te betalen en geen rente of incassokosten. Als deze vriendelijke methode toch onvoldoende blijkt, dan kan de pre-incasso moeiteloos worden omgezet naar een minnelijke incasso.

Bill Incasso: uw specialist in vorderingen in Amstelveen

Als expert in het incasseren van vorderingen, ondersteunt Bill Incasso mkb-bedrijven, zzp'ers, verhuurders en particulieren. Wij zorgen voor een snelle betaling, waarbij wij de goede relatie met de debiteur niet uit het oog verliezen.

Professionele incasso voor zakelijke facturen 

Levert uw bedrijf diensten of producten, dan is de kans reëel dat een wanbetaler uw factuur niet betaalt. Ons bureau heeft uitgebreide ervaring in diverse branches: van de horeca tot de bouw en van de commerciële dienstverlening tot de transportsector. Daardoor kan ons incassobureau in Amstelveen bij zakelijke klanten direct actie ondernemen na het verstrijken van de betaaltermijn. Heeft u een particuliere klant die niet betaalt? Dan helpen wij met het versturen van de wettelijk verplichte laatste aanmaning.

Een effectieve aanpak voor uw huurincasso in Amstelveen

Heeft u te maken met huurders in Amstelveen die hun huur niet voldoen? Laat Bill Incasso helpen om deze financiële impasse te doorbreken. Wij benaderen uw huurders tactvol, maar we zijn ook doortastend en zorgen dat de achterstallige huur zo snel mogelijk wordt betaald. Gebeurt dat niet, dan kunnen we verdere stappen ondernemen, zoals huisuitzetting en een gerechtelijke incasso. 

Particuliere incasso in Amstelveen door Bill Incasso  

Particulieren in Amstelveen kunnen ook gebruikmaken van ons incassobureau in Amstelveen. Heeft u bijvoorbeeld problemen met een webwinkel die ondanks een retour uw geld niet terugbetaalt? Of heeft u per abuis geld naar het verkeerde rekeningnummer overgemaakt en krijgt u het niet terug? Ook in deze gevallen helpt Bill Incasso u graag verder.

Schakel direct ons incassobureau in Amstelveen in 

Voor een snelle en effectieve behandeling van uw vorderingen kunt u gerust op ons vertrouwen. Wij opereren volgens de actuele regels en eisen die gelden voor de incassowet. Daarbij zorgen we voor een balans tussen het incasseren van uw geld en de sociale impact die een incasso heeft voor uw debiteur. Ons incassobureau in Amstelveen zal aandringen op een snelle betaling. Is dat voor uw debiteur onmogelijk, dan stellen we een realistische betaalregeling op en zorgen dat deze op tijd wordt nagekomen.

Wilt u direct beginnen met het oplossen van openstaande betalingen? Dien dan nu gratis uw opdracht in en we beginnen meteen met het benaderen van uw debiteur.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull