Incassobureau Capelle aan den IJssel: profiteer van no cure, no pay 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Capelle aan den IJssel

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Wordt u geconfronteerd met een klant die zijn factuur niet betaalt? Een huurder die achterloopt met de huur? Of heeft u als particulier te maken met een lastige schuldenaar? Kies dan voor ons incassobureau in Capelle aan den IJssel. Met meer dan 20 jaar ervaring en een speciale methode zijn wij de toonaangevende incassospecialist in Nederland. Start vandaag nog gratis met uw incasso, volledig op basis van no cure, no pay!


Treed op tegen wanbetalers en dien direct uw vordering in


Bedrijfsgroei en klanttevredenheid zijn van groot belang voor ondernemers. Helaas kunnen onbetaalde facturen zorgen voor cashflowproblemen en de voortgang van uw bedrijf ondermijnen. Wanneer een klant, ondanks uw goede service, niet betaalt, staat u voor een dilemma. Want hoe pakt u dit aan wanneer u graag uw geld wilt ontvangen en tegelijkertijd uw klant wilt behouden? 


Misschien dat u het eerst zelf probeert met betaalherinneringen of telefonisch contact. Maar leidt dit niet tot een goede oplossing, dan is het tijd om ons incassobureau in Capelle aan den IJssel in te schakelen. Bill Incasso biedt een unieke minnelijke incassoprocedure die uw klantrelaties respecteert en zorgt voor snelle betaling.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Procedure van Bill Incasso: de zeven heldere stappen van ons incassotraject

De werkwijze van Bill Incasso is gebaseerd op een no cure, no pay-aanpak. Het uitbesteden van een vordering kost u dus niets. Bij een succesvolle incasso betaalt de debiteur de incassokosten. Blijft de betaling ondanks onze herhaalde aandringen uit en wilt u het dossier sluiten? Ook dan zijn er geen kosten voor u, vanwege ons beleid op basis van no cure, no pay. 


Bill Incasso houdt van een transparante werkwijze. Een incassoproces bestaat altijd uit deze zeven stappen:


  • Registreer u binnen enkele minuten voor een online-account en krijg toegang tot het onlineportaal van Bill Incasso.

  • U kunt uw vordering kosteloos indienen via het portaal op onze website.

  • We starten onmiddellijk met de werkzaamheden.

  • De debiteur wordt belast met de hoofdsom, incassokosten en wettelijke rente.

  • Bij volledige betaling zijn er geen kosten voor u; uw klant dekt onze vergoeding. U ontvangt van ons de volledige hoofdsom plus de wettelijke rente. 

  • Geen betaling door uw debiteur betekent ook geen kosten voor u, want no cure, no pay.

  • Een gerechtelijk traject is optioneel als de debiteur gedurende de minnelijke incasso niet betaalt. Dit is echter niet verplicht, u kunt ook de procedure zonder enige kosten of verplichtingen stopzetten. 

Bill Incasso: een incassobureau in Capelle aan den IJssel met een breed werkveld

Het team van Bill Incasso helpt al meer dan twee decennia succesvol met het innen van vorderingen. Onze cliënten zijn bedrijven, verhuurders en particulieren. Tijdens ons werk vinden we zowel het vriendelijke, sociale en zakelijke aspect belangrijk. Hierin hebben we een mooie balans gevonden, waardoor we voor allerlei soorten schuldeisers de juiste aanpak hebben. Zoekt u dus een betrouwbare incassopartner in Capelle aan den IJssel? Dan vindt u die in Bill Incasso.

Minnelijke incasso in Capelle aan den IJssel voor b2b

Heeft u als mkb'er of zzp'er te maken met niet-betalende zakelijke klanten? Onze minnelijke incassoprocedure voor b2b biedt dan uitkomst. U kunt hierbij meteen met het incassoproces starten of uw debiteur eerst nog een laatste aanmaning sturen. De laatste optie kunnen wij kosteloos verzorgen, waardoor uw debiteur de kans krijgt om uw factuur zonder extra kosten te voldoen. 

Incasso b2c in Capelle aan den IJssel: met of zonder WIK-brief 

Wanneer u een bedrijf heeft en uw klanten uit consumenten bestaan, is het belangrijk om tijdens het incassoproces de consumentenrechten te respecteren. Ons incassobureau in Capelle aan den IJssel zorgt ervoor dat de volledige procedure volgens de wettelijke regels verloopt. Een van de belangrijke wettelijke eisen bij b2c-incasso is het vooraf versturen van een WIK-brief. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan zorgt Bill Incasso graag dat uw debiteur de brief ontvangt.

Bill Incasso: ook voor uw huurincasso in Capelle aan den IJssel 

Verhuurt u onroerend goed en kampt u met huurders die hun huur niet betalen? Wij bieden gespecialiseerde incassodiensten in Capelle aan den IJssel, waarbij we zorgen dat de rechten van uw huurders worden gerespecteerd. Zo nodig helpen wij ook bij uitzettingsprocedures.

Particuliere incasso in Capelle aan den IJssel: kies voor Bill Incasso

Bent u een particulier en wacht u op de terugbetaling van een aankoop bij een onlineshop of op het teruggeven van uitgeleend geld aan een kennis? Ons incassobureau in Capelle aan den IJssel heeft veel ervaring in het terugvorderen van geld in particuliere situaties. Ook als u per abuis een factuur dubbel heeft betaald, kan Bill Incasso zorgen dat u het teveel overgemaakte bedrag weer terug ontvangt. 

Incassobureau Capelle aan den IJssel: start vandaag nog met uw incasso bij Bill Incasso

Ervaart u problemen met een wanbetaler? Dien dan snel uw vordering in bij ons incassobureau in Capelle aan den IJssel. Hoe eerder u actie onderneemt, hoe sneller en waarschijnlijker het is dat u betaald wordt. Dankzij ons no cure, no pay-beleid is het uitbesteden van incasso-opdrachten kosteloos voor crediteuren. 


Vindt u een incassotraject nog te heftig? Start dan met onze gratis pre-incasso. Deze procedure is ook voor uw debiteur kosteloos.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull