Incassobureau Delft: voor het effectief incasseren van achterstallige betalingen

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Delft

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Blijft u wachten op betalingen die maar niet binnenkomen? Of onderneemt u liever actie? Kies dan voor ons incassobureau in Delft. Bill Incasso heeft namelijk meer dan twee decennia aan ervaring in het incasseren van openstaande vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren. Wij weten daarom hoe u snel uw geld krijgt. Over een financieel risico hoeft u zich overigens geen zorgen te maken. Ons incassobureau werkt volgens het no cure, no pay-principe. Dat betekent dat u ons niets verschuldigd bent als wij niet in staat zijn uw vordering te innen. Lukt dat wel? Ook dan kost het u niets, want uw debiteur betaalt onze incassokosten. 


Maak kennis met de klantgerichte werkwijze van ons incassobureau in Delft


Bill Incasso werkt anders dan de traditionele incassobureaus. Wij richten ons niet alleen op de geldvordering, maar ook op de mensen. Het team van ons incassobureau in Delft is daarom altijd tact- en respectvol in het contact met uw debiteur. Onze ervaring is dat we op deze manier de incasso kunnen innen, terwijl de relatie tussen de crediteur en de debiteur intact blijft. Ook wanneer uw debiteur niet direct kan betalen, zoeken we naar een goede oplossing. Zo bieden we, indien nodig, de mogelijkheid om het bedrag via een betalingsregeling terug te betalen. Dat onze werkwijze werkt, blijkt uit ons slagingspercentage van 95%. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Pre-incasso: een aantrekkelijke optie voor u en uw debiteur

De pre-incasso is een succesvol onderdeel van onze klantgerichte werkwijze. Deze unieke dienst bestaat uit een vriendelijke betalingsherinnering aan de debiteur. Deze herinnering is geheel kosteloos voor zowel u als de debiteur. Door tijdens de pre-incasso te betalen vermijdt de debiteur dus extra kosten, waardoor deze vaak snel betaalt. 

Inzicht in uw dossier: de transparante werkwijze van ons incassobureau in Delft

Bill Incasso werkt graag transparant. Daarom hebben we gezorgd voor een persoonlijke online incasso-omgeving voor onze klanten. Hier kunt u eenvoudig uw opdrachten indienen en de voortgang van uw incasso in Delft volgen. U heeft zo altijd inzicht in de acties die onze specialisten ondernemen om uw vordering te innen. Dat is vaak al vlak nadat u uw opdracht heeft ingediend. Wij nemen dan namelijk onmiddellijk contact op met uw debiteur om de hoofdsom en eventuele wettelijke rente en incassokosten te vorderen. Hiervoor gebruiken we meerdere communicatiekanalen, waaronder de postdienst, e-mail, social media en telefoon. 

Incasso zonder financieel risico: no cure, no pay

Geeft u ons incassobureau in Delft opdracht voor een minnelijke incasso? Dan profiteert u van no cure, no pay. Slagen we er niet in om uw incasso te innen, dan kost het u niets. 


Wanneer de betaling uitblijft, dan is het mogelijk om een gerechtelijke incassoprocedure te starten. Maar u kunt ook het dossier zonder enige kosten of verplichtingen sluiten. 

Gerechtelijke incassoprocedure: de stap naar de kantonrechter

Bij een gerechtelijke incassoprocedure begeleiden ervaren juristen van ons incassokantoor in Delft u door het hele proces. Een gerechtelijke incasso wordt behandeld door de kantonrechter, waarbij de debiteur wordt gedagvaard. Is de uitspraak van de kantonrechter positief? Dan kan de debiteur gedwongen worden om te betalen. Betaalt de debiteur niet? Dan kunnen we beslag leggen op de tegoeden van bankrekeningen, het inkomen of op bezittingen. 


Als u wilt, kunt u de minnelijke incasso overslaan en direct een gerechtelijke procedure starten. Ons advies is echter om toch eerst het minnelijke incassotraject te proberen. Een gerechtelijke incasso is niet op no cure, no pay-basis en de juridische kosten kunnen flink oplopen. Bovendien kan het een tijd duren voordat deze aan u worden terugbetaald. Dat geldt zeker als uw debiteur niet genoeg vermogen heeft om aan deze kosten te voldoen. 

Wanneer kunt u een onbetaalde factuur indienen bij een incassobureau?

Heeft u te maken met een zakelijke debiteur? Dan mag u van de wet een incassobureau inschakelen wanneer deze debiteur de afgesproken betalingen niet nakomt. Toch vinden wij het raadzaam om eerst zelf contact met uw klant op te nemen en een herinnering te sturen. Misschien is uw debiteur echt vergeten te betalen of is er een goede reden. Bij particuliere debiteuren, zoals consumenten, mag u niet direct een incassobureau inschakelen. Een particuliere debiteur heeft namelijk recht op een laatste sommatie. Deze zogenaamde WIK-brief moet aan de wettelijke vereisten voldoen en de debiteur 14 dagen de tijd geven om alsnog te betalen. Betaalt

Huurincasso en particuliere incasso: profiteer van de expertise van Bill Incasso

Het incassobureau in Delft van Bill Incasso kan u ook helpen als u onroerend goed verhuurt of particulier bent. Een huurachterstand, een webshop die het bedrag van een geretourneerde bestelling niet terugbetaalt of een kennis die geleend geld niet teruggeeft: bij al deze zaken en meer kunt u ons inschakelen. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat ook bij een huurincasso of een particuliere incasso de vordering snel kan worden geïnd. 

Incassobureau in Delft: start nu met uw geld terug te vorderen

Wilt u niet meer wachten? Maak dan vandaag nog een account aan en dien direct uw incasso-opdracht in. Ons incassobureau in Delft komt dan zo snel mogelijk in actie. Met onze vriendelijke en doelgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt. Dat doen we met optimaal behoud van uw relatie met uw debiteur. Wilt u liever eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Bill Incasso. Wij helpen u graag!


Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull