Incassobureau Doetinchem: betaal niets dankzij no cure, no pay 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau inDoetinchem

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bent u ondernemer en ervaart u problemen met klanten die hun rekeningen niet voldoen? Heeft u als vastgoedeigenaar te maken met huurders die hun financiële verplichtingen niet nakomen? Of heeft u als particulier een financieel geschil met een webwinkel? Ons incassobureau in Doetinchem staat klaar om u te helpen. Met een rijke ervaring van meer dan twintig jaar en een karakteristieke aanpak is Bill Incasso hét toonaangevende incassobureau in Nederland. Dien dus snel uw vordering in. Onze incassoprocedure is bovendien gratis, want wij werken op basis van no cure, no pay!


Onderneem snel stappen tegen wanbetalers met ons incassobureau in Doetinchem


Voor een ondernemer is niets zo frustrerend als cashflowproblemen die worden veroorzaakt door wanbetalers. Zeker als u uw best doet om uw klanten, medewerkers en stakeholders tevreden te houden. Maar ook al verkoopt u het beste product of levert u een hoogwaardige dienst, wanbetalers duiken altijd en overal op. 


Mogelijk heeft u uw debiteur al via de post en telefoon herinnerd aan het openstaande bedrag. Wanneer betaling dan nog uitblijft, is voor de meeste ondernemers de maat vol. Het is dan tijd voor een echte incassoprofessional. Bill Incasso kan met een minnelijke incasso ervoor zorgen dat u snel krijgt waar u recht op hebt. Daarbij let ons incassobureau in Doetinchem er met een klantvriendelijke aanpak goed op dat de klantrelatie behouden blijft. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Maak kennis met de transparante werkwijze van Bill Incasso

No cure, no pay, dat is iets wat bij Bill Incasso staat als een huis. Wanneer u bij ons een vordering indient, betaalt u niets. Kunnen we het bedrag succesvol incasseren bij uw debiteur? Dan neemt deze ook onze incassokosten voor zijn rekening. Lukt het ons incassobureau in Doetinchem ondanks herhaaldelijk aandringen toch niet om uw debiteur te laten betalen? Dan rekenen wij u niets, vanwege ons no cure, no pay-beleid. U kunt het dossier dan door ons kosteloos laten sluiten. 


Ontdek de stappen van onze incassoprocedure:


  • Registreer u snel en eenvoudig online via onze website en verkrijg toegang tot ons portaal.

  • Dien uw vordering gratis in.

  • Onze professionals gaan meteen aan de slag.

  • Uw klant wordt belast voor de vordering plus bijkomende kosten.

  • Bij volledige betaling zijn er geen kosten voor u.

  • Geen betaling? Dan ook geen kosten.

  • Overgang naar gerechtelijke incasso is mogelijk, maar vrijblijvend.

Bill Incasso: een incassobureau met een schat aan ervaring

Bill Incasso beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in het succesvol innen van vorderingen voor een breed scala aan klanten. Onze werkwijze is een uitgekiende mix van professionele zakelijkheid, klantvriendelijkheid en sociaal bewustzijn. Hierdoor is ons incassobureau in Doetinchem een uitstekende keuze voor de meest uiteenlopende incassozaken.

Minnelijke incasso b2b: ideaal voor mkb en zzp

Zakelijke klanten die niet betalen? Daar zit u als mkb'er of zzp'er niet op te wachten. Met een minnelijke incassoprocedure voor b2b heeft ons incassobureau in Doetinchem de beste oplossing voor u. Vindt u dat uw klant toch nog een kans verdient om zonder incassokosten het openstaande bedrag te betalen? Kies dan voor onze pre-incasso. Bill Incasso stuurt dan een laatste aanmaning. Maar als u wilt, kunt u deze stap ook overslaan en direct met een minnelijke incasso beginnen.

Bill Incasso: ook voor incassoprocedures voor b2c inclusief optionele WIK-brief

Bestaan uw klanten uit consumenten? Dan gelden er extra wettelijke regels. Consumenten zijn namelijk juridisch meer beschermd dan zakelijke debiteuren bij het innen van openstaande facturen. Bij Bill Incasso weten wij precies wat er nodig is om wettelijk de juiste stappen te nemen en de rechten van uw debiteur te respecteren. Zo is, voordat u een incassoprocedure voor een consument start, een WIK-brief verplicht. Heeft u die nog niet verstuurd? Geen probleem, want ons incassobureau in Doetinchem doet dat graag voor u. 

Bill Incasso: voor uw succesvolle huurincasso in Doetinchem

Als verhuurder van vastgoed in Doetinchem heeft u misschien te maken met huurders die de huur niet betalen. Bill Incasso dringt aan op betaling, maar handelt daarbij met respect voor de rechten van uw huurders. Blijft het huurgeld ondanks de huurincasso onbetaald? Dan kan ons incassobureau in Doetinchem u bijstaan met het uitzetten van de wanbetalende huurder.

Particuliere incasso in Doetinchem: voor snelle oplossingen 

Wist u dat Bill Incasso ook particulieren helpt om geld te innen? Dus heeft u een probleem met een webwinkel die uw geretourneerde aankoop maar niet terugbetaalt? Of heeft u bij een bekende een lening uitstaan en is de betaallimiet al lang verstreken? Wij zorgen er graag voor dat u uw geld terugkrijgt. 

Neem onmiddellijk maatregelen tegen wanbetalers met ons incassobureau in Doetinchem 

Wordt u op dit moment geconfronteerd met een wanbetaler? Neem direct actie en schakel ons incassobureau in Doetinchem in. Hoe sneller u handelt, hoe groter uw kans is op het ontvangen van uw geld. Met ons no cure, no pay-beleid is er geen reden om te wachten met de aanpak van uw debiteuren, want u loopt geen financieel risico. U kunt bovendien eerst een gratis pre-incassotraject door ons laten uitvoeren, wanneer u een minnelijke incasso te heftig vindt voor uw debiteur. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull