Incassobureau in Emmen: voor een minnelijke incasso zonder financieel risico

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Emmen

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Heeft u te kampen met niet-betalende klanten? Ervaart u problemen met huurders die achterblijven met hun huur? Of bent u een particulier die moeite heeft met het innen van een schuld? Ons incassobureau in Emmen is uw partner. Wij bieden meer dan twee decennia expertise en een onderscheidende aanpak. Daarmee zijn we in Nederland dé autoriteit op incassogebied. Dien dus snel uw vordering in bij Bill Incasso. Dit is ook nog eens kosteloos, want Bill Incasso werkt op basis van no cure, no pay. 


Zorg dat wanbetalers betalen met de hulp van ons incassobureau in Emmen


Als ondernemer heeft u een paar belangrijke doelen: het laten groeien van uw bedrijf en zorgen voor tevreden klanten, medewerkers en stakeholders. Problemen met de cashflow door onbetaalde facturen passen daar niet bij. Ondanks goede producten en afspraken kan het toch gebeuren dat een klant niet betaalt. 


Als uw herinneringen of telefoontjes niet tot betaling leiden, is het moment gekomen voor een echte incassospecialist. Ons incassobureau in Emmen kan u helpen met een minnelijke incassoprocedure, waarbij het behoud van een goede klantrelatie centraal staat. Onze vriendelijke en correcte benadering van de debiteur zorgt bovendien meestal voor een snelle betaling. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De werkwijze van Bill Incasso: een minnelijk incassotraject in 7 stappen

Bill Incasso werkt op een no cure, no pay-basis. Voor de uitvoering van uw vordering betaalt u ons incassobureau in Emmen niets. De debiteur vergoedt namelijk onze incassokosten. Blijft de betaling van uw debiteur uiteindelijk toch achterwege en wilt u het dossier sluiten? Ook dan rekenen we u geen kosten, vanwege onze no cure, no pay. 


Voor elk incassotraject volgen we het volgende stappenplan:


  • Creëer snel een online-account en krijg toegang tot ons klantportaal.

  • Voer via dit onlineportaal gratis uw vordering in.

  • Ons team start direct met de incasso.

  • Uw klant krijgt een factuur voor de vordering, incassokosten en wettelijke rente.

  • Als alles betaald is, ontvangt u uw geld inclusief de wettelijke rente. De door uw debiteur betaalde incassokosten halen wij af van het bedrag als vergoeding voor onze diensten. 

  • Indien er geen betaling volgt, zijn er geen kosten voor u. No cure, no pay.

  • Bij het uitblijven van een betaling is een overgang naar een gerechtelijke incassoprocedure mogelijk. Dit is echter niet verplicht.

Ontdek de unieke aanpak van Bill Incasso 

In de meer dan 20 jaar dat Bill Incasso incassospecialist is, hebben wij een unieke en evenwichtige aanpak ontwikkeld. Daarbij zijn het zakelijke, vriendelijke en sociale aspect allemaal even belangrijk. Hierdoor hebben we al sinds ons ontstaan succes met het innen van vorderingen voor particulieren, verhuurders en bedrijven. 

Incassobureau in Emmen: minnelijke incasso voor mkb en zzp

Als mkb'er of zzp'er kunt u geconfronteerd worden met zakelijke klanten die hun facturen niet voldoen. Met een minnelijke incasso kan ons incassobureau in Emmen zorgen dat uw wanbetaler toch betaalt. Wilt u liever uw klant nog een laatste kans geven voordat er incassokosten en wettelijke rente in rekening worden gebracht? Dan kunnen we zonder kosten eerst een laatste aanmaning versturen. 

Incasso voor consumenten: inclusief optionele WIK-brief

Heeft u een bedrijf en bestaan uw klanten uit consumenten? Dan dient u rekening te houden met extra wetgeving. Consumenten hebben namelijk extra rechten bij het innen van facturen. Bill Incasso zorgt dat alle incasso’s volgens de wet verlopen en respecteert daarbij de rechten van de consumenten. Een van de zaken die daarbij horen is het versturen van een WIK-brief voordat een incassoprocedure in gang wordt gezet. Heeft u dat nog niet gedaan? Dan verzorgt ons incassobureau in Emmen dat graag en kosteloos voor u.

Bill Incasso: uw hulp bij huurincasso’s in Emmen 

Beheert u vastgoed en ondervindt u problemen met huurders die hun huur niet op tijd betalen? Ons incassobureau in Emmen kan u helpen met het verkrijgen van uw achterstallige huur. Daarbij voeren we altijd een huurincasso uit met respect voor de wettelijke rechten van huurders. Weigert een huurder te betalen? Dan kunnen we u assisteren bij een eventuele uitzetting van uw huurder. 

Bill Incasso: het incassobureau voor particulieren in Emmen 

Wacht u als particulier al veel te lang op een terugbetaling van een webshop? Of heeft u moeite met het innen van geleend geld aan een bekende? Ons incassobureau in Emmen biedt ook oplossingen voor particuliere incasso’s. Zo kunnen wij ook zorgen dat u uw geld terugkrijgt wanneer u per ongeluk een factuur dubbel hebt betaald. 

Schakel nu ons incassobureau in Emmen in

Heeft u last van een wanbetaler? Wacht niet langer en zet ons incassobureau in Emmen aan het werk. Hoe eerder u handelt, hoe beter de kansen zijn om snel uw geld terug te krijgen. Met onze no cure, no pay-aanpak kost het u niets om een incasso-opdracht aan ons uit te besteden. Vindt u een incassotraject nog te rigoureus voor uw debiteur? Kies dan voor onze pre-incasso: deze dienst is niet alleen voor u gratis, maar ook voor uw debiteur. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull