Incassobureau Heerlen: incasso’s zonder financieel risico

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Heerlen

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau Heerlen: ga voor een trefzekere aanpak met Bill Incasso

Heeft u te maken met partijen die hun financiële verplichtingen niet nakomen, zoals niet-betalende klanten, huurders met een huurachterstand of bekenden die geleend geld niet terugbetalen? Bill Incasso, het leidende incassobureau in Heerlen, heeft uitgebreide ervaring en een innovatieve incassoprocedure. Wij zorgen voor een snelle betaling. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de relatie met uw debiteur goed blijft. Als bonus loopt u geen enkel financieel risico wanneer u met ons in zee gaat. Wij werken namelijk op basis van no cure, no pay. 


Hoe verloopt een minnelijke incasso bij Bill Incasso? Dit zijn de stappen van ons incassotraject:


  • Maak een account aan op ons onlineportaal.

  • Dien uw claim in via dit portaal.

  • Ons team komt direct in actie om uw debiteur te benaderen.

  • Uw klant wordt aangemaand om de volledige som, rente en kosten te betalen.

  • Indien de klant voldoet, ontvangt u de hoofdsom en de rente. De bijkomende kosten zijn voor de debiteur.

  • Indien de klant niet betaalt, draagt u geen kosten dankzij ons no cure, no pay-beleid.

  • Zonder betaling kan het traject overgaan naar een gerechtelijk proces. Dit gebeurt alleen met uw toestemming. Wilt u liever de incasso stoppen? Dan kan dat zonder enige verplichting en zonder kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Kosteloze pre-incassobrief van ons incassobureau in Heerlen: een vriendelijke optie 

Bied uw klanten een laatste kans om te betalen zonder direct incassokosten op te leggen, door gebruik te maken van onze gratis pre-incassobrief. Deze brief voldoet aan alle wettelijke eisen, zodat deze ook geschikt is om te sturen als WIK-brief aan consumenten. Zoals u wellicht weet, dient u bij particuliere debiteuren eerst een laatste aanmaning te sturen, voordat u kunt overgaan tot een minnelijke incasso. De gratis pre-incassobrief van ons incassobureau in Heerlen kunt u behalve voor particuliere, ook voor zakelijke debiteuren gebruiken. Dit is bijvoorbeeld nuttig wanneer u een goede klant heeft die voor de eerste keer te laat is met betalen. Mocht onze vriendelijke laatste aanmaning niet het gewenste resultaat opleveren, dan kunnen wij van de pre-incasso moeiteloos overstappen op een minnelijke incasso. 

Professionele incassodiensten in Heerlen door Bill Incasso 

Voor alle mkb-bedrijven, zzp'ers, verhuurders en particulieren die hun vorderingen snel geïncasseerd willen zien, biedt Bill Incasso professionele ondersteuning. Wij zorgen dat u uw geld ontvangt met behoud van goede relaties met debiteuren.

Uw partner voor zakelijke incasso’s in Heerlen

Ons incassobureau in Heerlen biedt professionele ondersteuning voor bedrijven die op factuur leveren en worstelen met wanbetalers. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen wij snel reageren op wanbetalers. Of uw debiteur nu in de transportsector zit, in de horecabranche of in de commerciële dienstverlening: Bill Incasso heeft de juiste aanpak. Daarbij kunnen we u helpen met zowel zakelijke als particuliere debiteuren. Gaat het om een zakelijke wanbetaler? Dan starten we direct met een minnelijke incasso wanneer de betaaltermijn van uw factuur is verstreken. Gaat het om een consument? Dan versturen wij eerst de wettelijk vereiste WIK-brief. Heeft u dit zelf al gedaan? Dan slaan we deze stap over. 

Bill Incasso voor een snelle huurincasso in Heerlen 

Verhuurt u vastgoed in Heerlen en heeft u problemen met achterstallige huur? Of het nu om een bedrijfspand of een woning gaat, het is aan te raden om de huurachterstand niet verder op te laten lopen. Schakelt u ons incassobureau in Heerlen in? Dan ontvangt uw huurder al snel van ons een vriendelijke doch dringende boodschap om direct het openstaande bedrag te betalen. Betaalt uw debiteur ondanks onze vastberadenheid toch niet? Dan kunnen wij u begeleiden bij verdere stappen, zoals een rechtszaak bij de kantonrechter of een huisuitzetting. 

Incassoprocedures voor particulieren in Heerlen 

Bill Incasso staat niet alleen klaar voor bedrijven; ook particulieren kunnen bij ons incassobureau in Heerlen terecht. Heeft u bijvoorbeeld een conflict met een webwinkel of een fout gemaakt bij het overmaken van geld? Bill Incasso helpt u om uw geld terug te krijgen.

Zet snel ons incassobureau in Heerlen aan het werk

Kiest u voor Bill Incasso? Dan kunt u met een gerust hart het incassotraject ingaan. Wij houden ons aan de nieuwste eisen en richtlijnen van de incassowet. Daarbij werken we doelgericht om uw geld te innen, maar zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Bestaat bij uw debiteur echt het onvermogen om te betalen? Dan zorgen wij voor een haalbare betalingsregeling waarbij we blijven controleren of de debiteur zich aan deze regeling houdt. 


Wilt u wanbetalers aanpakken? Dien dan vandaag nog gratis uw incasso-opdracht in en ons incassobureau in Heerlen komt direct in actie!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull