Incassobureau Hilversum: van pre-incasso tot gerechtelijke incasso

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Hilversum

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Stop te late betalingen met ons incassobureau in Hilversum

Wordt u geconfronteerd met een bedrijf of persoon die financiële afspraken niet serieus neemt? Denk bijvoorbeeld aan een klant die de factuur onbetaald laat, een huurder die niet op tijd de huur overmaakt of problemen met een persoonlijke lening. Kies dan voor Bill Incasso. Ons incassobureau is de nummer één voor incasso’s in Hilversum. Onze geavanceerde incassoprocedure en jarenlange ervaring verzekeren u van snelle betaling en behoud van een positieve relatie met uw debiteur. Bovendien bieden wij de diensten van ons incassobureau in Hilversum aan op basis van no cure, no pay.


Maak stap voor stap kennis met het incassoproces van Bill Incasso:


  • Eerst creëert u online een account op ons incassoportaal.

  • Vervolgens dient u uw claim in via het portaal.

  • Wij nemen direct contact op met uw debiteur.

  • Uw klant wordt gesommeerd tot betaling van de hoofdsom, rente en incassokosten.

  • Indien er wordt betaald, ontvangt u uw geld terug en blijven de incassokosten bij de debiteur.

  • Komt er geen betaling? Dan zijn er ook geen kosten voor u door onze no cure, no pay-voorwaarden.

  • Bij uitblijvende betalingen kunnen we overstappen naar een gerechtelijke procedure. Maar dat doen we alleen als u hiervoor kiest. U bent dus niets verplicht. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Verstuur zonder kosten een pre-incassobrief via Bill Incasso 

Voorkom onnodige incassokosten voor uw klant door eerst een gratis pre-incassobrief van Bill Incasso te verzenden. Bij een zakelijke klant is een laatste sommatie een optie, maar bij consumenten is dit een verplichting. Deze WIK-brief moet volgens de wet aan bepaalde eisen voldoen. Zorg dus dat u niet voor verrassingen komt te staan en laat ons incassokantoor in Hilversum de laatste betalingsherinnering verzorgen. Wij weten precies wat er volgens de wet in de brief moet staan. Reageert uw debiteur niet op onze pre-incassobrief? Dan kan ons team snel en eenvoudig een minnelijke incasso starten. 

Heeft u vorderingen in Hilversum? Kies voor Bill Incasso 

Bill Incasso is specialist in het innen van vorderingen voor allerlei soorten cliënten. We werken voor grote en kleine ondernemers, zzp’ers, verhuurders en particulieren. Onze aanpak zorgt voor snelle resultaten, terwijl de relatie met de debiteur wordt gerespecteerd.

Laat uw bedrijf profiteren van onze incasso-expertise  

Als uw bedrijf op factuurbasis opereert, is het haast onvermijdelijk dat u een wanbetaler treft. Dit kan gebeuren in alle branches. Of u nu een vrachtvervoerder bent, advocaat, aannemer of hoteleigenaar: openstaande facturen komen overal voor. Gelukkig kunt u altijd rekenen op Bill Incasso. Ons incassokantoor in Hilversum heeft decennialange ervaring in allerlei soorten vakgebieden. Ook kunnen we u helpen bij zowel zakelijke als particuliere debiteuren: van de pre-incassobrief tot het in beslag nemen van bezittingen na een gerechtelijke incasso.

Gespecialiseerd in huurincasso in Hilversum

Verhuurt u vastgoed in Hilversum en wordt de huur niet betaald? Schakel Bill Incasso in om de situatie te beheren. We benaderen uw huurders op verschillende manieren om de urgentie van betaling te benadrukken. Daarbij blijven we altijd correct en beleefd. Blijft uw huurder niet betalen? Dan kan ons incassobureau in Hilversum u ook ondersteunen bij huisuitzettingen en juridische vervolgstappen.

Incasso voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij Bill Incasso in Hilversum aankloppen voor incassohulp. Of u nu te maken heeft met een geretourneerde online-aankoop die niet wordt terugbetaald of een verkeerde overboeking; ons incassobureau in Hilversum heeft hiervoor een uitgekiende aanpak die regelmatig succes oplevert. 

Incassobureau in Hilversum: direct beschikbaar voor u 

Bent u op zoek naar een uitstekend incassobureau in Hilversum? Dan moet u bij Bill Incasso zijn. Wij zorgen ervoor dat uw vorderingen effectief en met respect voor de debiteur worden uitgevoerd. Onze methoden voldoen aan alle regels van de incassowet, dus u kunt er zeker van zijn dat wetmatig alles bij ons klopt. Wij vinden niet alleen het innen van geld belangrijk, maar ook de mens achter de schuld. Kan deze ondanks ons vriendelijke maar ook sterke aandringen uw rekening niet betalen? Dan lossen we het op met een betaalregeling die u tevreden stelt en haalbaar is voor uw debiteur.


Spreekt de werkwijze van ons incassobureau in Hilversum u aan? Maak dan snel een account aan en dien gratis uw opdracht in. Dan gaat ons team vandaag nog voor u aan de slag!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull