Incassobureau in Oosterhout met no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Oosterhout

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Wacht u al te lang op een betaling? Neem dan contact op met ons incassobureau in Oosterhout. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een klant die weigert een rekening te betalen? Is er een conflict met een huurder die de huur niet op tijd heeft betaald? Of heeft u als particulier geld uitgeleend en krijgt u dit bedrag maar niet terug? Bill Incasso heeft voor iedere situatie de juiste aanpak. Met een geschiedenis van meer dan twintig jaar in de incassobranche en een uitgekiende aanpak zijn wij de leidende incassospecialist in Nederland. Dien vandaag nog uw vordering in zonder kosten, ofwel op basis van no cure, no pay!


Zet een punt achter problemen met wanbetalers met ons incassobureau in Oosterhout


Ondernemers willen een bedrijf dat groeit en zorgt voor tevreden klanten, werknemers en stakeholders. Dit streven kan ondermijnd worden door onbetaalde facturen wanneer deze cashflowproblemen veroorzaken. Want al doet u uw uiterste best, er zijn klanten die ondanks een uitstekende dienstverlening of een goed product de rekening toch niet betalen. 


U kunt dan zelf actie ondernemen door betaalherinneringen te sturen en telefonisch contact op te nemen met uw debiteur. Hebben uw pogingen echter geen succes? Dan is het tijd voor een incassospecialist. Ons incassobureau in Oosterhout kan de oplossing bieden met een effectieve minnelijke incassoprocedure. Deze houdt de relatie met uw klant in ere terwijl u snel uw geld ontvangt.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De unieke werkwijze van Bill Incasso

Gaat u in zee met ons incassobureau in Oosterhout? Dan loopt u geen enkel financieel risico. Bill Incasso hanteert een strikte no cure, no pay-regel. Het aanleveren van een vordering is volledig gratis. Kosten worden alleen in rekening gebracht bij de debiteur als er betaling plaatsvindt. Geen betaling betekent dus geen kosten voor u en kunt u het dossier zonder enige verplichting sluiten.


Een minnelijke incasso verloopt bij Bill Incasso altijd als volgt:


  • Registreer u online voor een account bij Bill Incasso. Dit duurt nog geen drie minuten, waarna u direct toegang heeft tot ons onlineportaal.

  • U kunt hierna zonder kosten een vordering indienen.

  • Onze specialisten starten na ontvangst van uw opdracht nog dezelfde dag met het incassotraject.

  • De klant ontvangt een factuur voor de vordering, inclusief incassokosten en wettelijke rente.

  • Bij volledige betaling ontvangt u de hoogte van de vordering en de wettelijke rente. Er zijn dus geen incassokosten voor u, want die betaalt uw debiteur. 

  • Weigert uw klant te betalen? Dan geldt onze no cure, no pay en bent u ons niets verschuldigd. 

  • U kunt besluiten om door te gaan met een gerechtelijke incasso, maar dat is absoluut niet verplicht. 

Bill Incasso: uw deskundige incassopartner in Oosterhout 

Vertrouw op Bill Incasso, een bureau dat al meer dan twintig jaar lang met succes vorderingen int voor bedrijven, verhuurders en particulieren. Onze aanpak is uniek en evenwichtig, waarbij zakelijkheid, vriendelijkheid en sociaal inzicht samenkomen. Hierdoor kunnen wij u bijna altijd helpen. 

Doelgerichte minnelijke incasso voor b2b in Oosterhout

Als mkb'er of zzp'er heeft u mogelijk zakelijke klanten die hun facturen niet betalen. Ons incassobureau in Oosterhout heeft daarvoor de perfecte oplossing: een minnelijke incassoprocedure voor b2b. U kunt overwegen om vooraf een laatste aanmaning te sturen. Ook deze actie kan Bill Incasso kosteloos voor u verzorgen.

Incasso voor b2c: maak gebruik van onze optionele WIK-brief 

Heeft uw onderneming onbetaalde facturen bij consumenten? Dan is het goed om te weten dat deze groep meer rechten heeft dan zakelijke debiteuren. Uiteraard zorgt ons incassobureau in Oosterhout dat we volgens de wet handelen en de consumentenrechten respecteren. Zo versturen wij voor de start van het incassotraject uw debiteur de verplichte WIK-brief, als u deze nog niet heeft verzonden.

Pak uw huurachterstanden aan met ons incassobureau in Oosterhout

Bezit u vastgoed en zijn er huurders die niet betalen? Bill Incasso in Oosterhout helpt u graag met uw huurincasso. Hierbij houden we, net als bij een incasso voor een wanbetalende consument, altijd rekening met de extra rechtsbescherming die geldt voor een huurincasso. Mocht het komen tot uitzetting van de huurder, dan kunnen wij u ondersteunen met de volledige procedure. 

Particuliere incasso in Oosterhout 

Ons incassobureau in Oosterhout helpt ook particulieren met financiële vraagstukken. Heeft u bijvoorbeeld een geldbedrag naar een verkeerd rekeningnummer overgeboekt? Bill Incasso kan de fout herstellen, zodat u uw geld terugkrijgt. Ook worden wij vaak ingezet wanneer een webshop een geretourneerd artikel niet terugbetaalt of een lening aan een kennis niet wordt afgelost 

Vertrouw direct op de expertise van ons incassobureau in Oosterhout

Heeft u op dit moment een conflict met een wanbetaler? Maak dan snel een account aan bij Bill Incasso en dien uw vordering in. Hoe sneller u dit doet, hoe beter, want onmiddellijke actie verbetert uw kansen op het terugkrijgen van uw geld. Zoals gezegd, loopt u geen enkel financieel risico dankzij ons no cure, no pay-beleid.

Vindt u een incassotraject nog een te grote stap voor uw debiteur? Dan kunnen we voor u gratis een pre-incassobrief versturen. Deze zeer klantvriendelijke oplossing is ook voor uw debiteur kosteloos.  

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull