Incassobureau Purmerend: incasseren zonder financieel risico

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Purmerend

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Krijg snel betaald met Bill Incasso, uw incassobureau in Purmerend

Heeft u te maken met organisaties of personen die betalingsafspraken niet nakomen? Dan zorgt Bill Incasso in Purmerend ervoor dat u vlot uw geld ontvangt. Of het nu gaat om een klant die weigert te betalen, een huurder die achterloopt met de huur of kwesties rondom geleende bedragen; bij ons bent u aan het juiste adres. Als het toonaangevende incassobureau in Purmerend garanderen wij een snelle betaling van het uitstaande bedrag, dankzij onze unieke incassomethode en twintig jaar ervaring. Daarbij zorgen we dat de relatie met uw debiteur intact blijft. Wij werken bovendien op basis van no cure, no pay, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor een financieel risico.


Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Ontdek dan de stappen van een minnelijke incassoprocedure bij Bill Incasso:


  • Start uw incasso door gemakkelijk een online-account aan te maken op ons persoonlijk incasso-portaal.

  • Dien uw vordering eenvoudig in via dit portaal.

  • Ons team begint onmiddellijk met het benaderen van uw debiteur.

  • We sommeren uw klant om de hoofdsom samen met de wettelijke rente en incassokosten te betalen.

  • Indien de klant betaalt, ontvangt u de hoofdsom en de wettelijke rente. De incassokosten zijn voor de debiteur.

  • Indien er geen betaling plaatsvindt, kost dit u niets, dankzij ons no cure, no pay-beleid.

  • Mocht de betaling uitblijven? Dan kunnen we op uw verzoek overgaan tot een gerechtelijke procedure.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Verzend een gratis pre-incassobrief via Bill Incasso

In bepaalde situaties is direct starten met een minnelijke incasso wellicht te voorbarig, want het kan extra kosten voor uw klant met zich meebrengen. Bij zakelijke relaties is het voor het relatiebeheer beter om nog een laatste kans zonder kosten te bieden. Gaat het om consumenten? Dan moet u altijd eerst een zogenaamde WIK-brief sturen voordat u een minnelijke incassoprocedure kunt starten.

Wilt u liever uw debiteur nog een laatste waarschuwing geven? Dan kan ons incassobureau in Purmerend u daarbij helpen met een pre-incassobrief, die aan alle wettelijke eisen voldoet. Deze service is geheel kosteloos voor zowel u als uw klant. Mocht deze laatste aanmaning niet het gewenste resultaat leveren, dan kan de pre-incasso naadloos overgaan in een minnelijk incassotraject.

Uw betrouwbare incassopartner in Purmerend voor elke vordering  

Bij Bill Incasso richten we ons op het incasseren van vorderingen voor kleine en middelgrote bedrijven, zelfstandigen, verhuurders en particulieren. Onze service is zo opgezet dat we snel en efficiënt kunnen helpen, terwijl de relatie met uw debiteur intact blijft.

Zakelijk incasso in Purmerend: incassoservices voor bedrijven 

Verstuurt u regelmatig facturen? Dan kunt u te maken krijgen met wanbetalers. Met meer dan twintig jaar ervaring in allerlei sectoren, zoals commerciële dienstverlening, bouw, horeca en transport, kunnen we snel een incassoproces starten zodra de betaaltermijn verstrijkt. Gaat het om particuliere debiteuren? Dan is zoals eerder gezegd de zogenaamde WIK-brief noodzakelijk. Omdat deze aan een aantal wettelijke regels moet voldoen, kunt u de brief het beste door ons incassobureau in Purmerend laten verzorgen. 

Huurincasso: onze diensten in Purmerend 

Beheert u residentieel of commercieel vastgoed in Purmerend en kampt u met huurachterstanden? Neem dan geen risico's met oplopende schulden en kies voor Bill Incasso. Ons team benadert uw huurders op professionele wijze om hen te herinneren aan hun betalingsverplichtingen. Indien nodig, assisteren we ook bij het uitzettingsproces of bij het nemen van juridische stappen.

Incassodiensten voor particulieren  

Ons incassobureau in Purmerend biedt niet alleen ondersteuning aan bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een incasso. Of het nu gaat om een webwinkel die uw geld niet terugbetaalt of een vergissing bij een overboeking, Bill Incasso staat klaar om te helpen.

Schakel direct ons incassobureau in Purmerend in 

Uw vordering is veilig bij ons. We volgen strikt de incassowetgeving en hebben aandacht voor zowel uw financiën als de sociale gevolgen van een incasso voor uw debiteur. Als uw betrouwbare incassobureau in Purmerend streven we naar snelle betalingen. Indien nodig bieden we een solide betaalregeling. 


Bent u klaar om met het incassotraject te beginnen? Dien dan uw incasso-opdracht vandaag nog gratis in bij Bill Incasso in Purmerend en wij gaan direct voor u aan de slag! 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull