Incassobureau Ridderkerk: uw betrouwbare partner voor alle incasso’s

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Ridderkerk

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Heeft u lang genoeg gewacht op betalingen die maar niet binnenkomen? Bill Incasso in Ridderkerk is hier om u te helpen. Met meer dan twintig jaar ervaring in het incasseren van vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren, zorgen wij ervoor dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Ons incassobureau in Ridderkerk werkt op basis van no cure, no pay, wat betekent dat u niets betaalt als wij er niet in slagen uw vordering te innen. Maar wees gerust, in 95% van de gevallen weten wij een snelle betaling te realiseren.


Profiteer van de mensgerichte benadering van ons incassobureau in Ridderkerk


Bill Incasso onderscheidt zich door een unieke aanpak die verder gaat dan het traditionele incasseren. Wij focussen niet alleen op het geld, maar vooral op de mensen. Onze benadering van debiteuren is altijd vriendelijk en respectvol. Wij geloven namelijk dat dit de meest effectieve manier is om betalingen te innen zonder de relatie met uw klant te beschadigen. Als een debiteur niet direct kan betalen, bieden wij de mogelijkheid tot een betalingsregeling. Deze empathische aanpak zorgt ervoor dat zowel uw vordering als de relatie met de klant behouden blijft.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Ontdek de unieke pre-incassodienst van Bill Incasso

Onze pre-incassodienst is een van onze innovatieve benaderingen om betalingen te stimuleren. Ons incassobureau in Ridderkerk stuurt dan een kosteloze herinnering aan de debiteur dat er nog een betaling openstaat. Wanneer de debiteur naar aanleiding van deze herinnering betaalt, brengen wij geen kosten in rekening, zelfs niet bij de debiteur. Dit zorgt voor een stressvrije oplossing voor alle betrokken partijen en verhoogt de kans op een snelle betaling zonder extra kosten.

Houd overzicht dankzij onze transparantie en toegankelijke aanpak

Bill Incasso staat voor een transparante werkwijze. Als uw incassopartner in Ridderkerk bieden wij u toegang tot een persoonlijke online incasso-omgeving. Hier kunt u eenvoudig uw opdrachten indienen en de voortgang van uw dossier volgen. U heeft altijd inzicht in de acties die onze specialisten ondernemen om uw vordering te innen. Zodra uw opdracht is ingediend, nemen wij direct contact op met de debiteur via post, e-mail, telefoon en sociale media. We gebruiken dus meerdere communicatiekanalen om de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten te vorderen.

No cure, no pay: geen resultaat betekent geen kosten

Ons no cure, no pay-principe betekent dat u ons alleen betaalt wanneer wij succesvol zijn in het innen van uw vordering. Als wij er niet in slagen uw debiteur tijdens een pre-incasso of minnelijke incasso te laten betalen, kost het u niets. Mocht de betaling uitblijven, dan biedt ons incassobureau in Ridderkerk de mogelijkheid om een gerechtelijke incassoprocedure te starten. Onze ervaren juristen begeleiden u door dit proces, maar u bent hiertoe niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om het dossier kosteloos te sluiten.


Bill Incasso: ook voor huurincasso en particuliere incasso in Ridderkerk

Bill Incasso biedt niet alleen diensten aan mkb-bedrijven, maar ook aan verhuurders en particulieren. Heeft u te maken met een huurder die al maanden de huur niet heeft betaald? Of was u niet tevreden over een online bestelling, maar geeft de webshop uw geld niet terug? Ons incassobureau helpt u graag met het innen van uw geld. Onze authentieke aanpak zorgt ervoor dat u ook in deze gevallen zorgeloos en snel uw vordering kunt innen.

Gerechtelijke incassoprocedure: ons incassobureau in Ridderkerk staat u bij

Kiest u voor een gerechtelijke incassoprocedure, dan staan onze juristen klaar om u hierbij te ondersteunen. De vordering wordt dan voorgelegd aan de kantonrechter en de debiteur wordt gedagvaard. Bij een positieve uitspraak kan de debiteur gedwongen worden om te betalen. Uw geld kunnen we dan innen door beslag te leggen op bezittingen, bankrekeningen of inkomen.


Hoewel het mogelijk is om direct een gerechtelijke procedure te starten, adviseren wij altijd eerst een minnelijke oplossing te proberen. De kosten van een gerechtelijke procedure kunnen hoog zijn en het kan enige tijd duren voordat u deze terugkrijgt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de debiteur niet over voldoende financiële middelen beschikt.

Wanneer heeft u het recht om een incassobureau in te schakelen?

Bij zakelijke debiteuren mag u direct ons incassobureau in Ridderkerk inschakelen zodra betaalafspraken niet worden nagekomen. Hoewel het wettelijk niet verplicht is, raden wij aan om eerst zelf contact op te nemen en een herinnering te sturen. Voor particuliere debiteuren, zoals consumenten, gelden andere regels. Voordat u een incassobureau kunt inschakelen, moet u een laatste sommatie sturen die aan wettelijke eisen voldoet. Deze WIK-brief geeft de debiteur 14 dagen de tijd om alsnog te betalen. Als de betaling uitblijft, kunt u met het incassotraject beginnen en kosten in rekening brengen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull