Incassobureau Sittard: geen betaling is geen kosten

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Sittard

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Loopt u tegen het probleem aan dat een klant weigert te betalen? Kampt u met een huurder die zijn huur niet op tijd betaalt? Of ondervindt u als particulier moeilijkheden met een debiteur? Maak dan gebruik van ons incassobureau in Sittard. Met ruim twintig jaar ervaring en een unieke aanpak staat Bill Incasso bekend als de beste incassospecialist van Nederland. Meld uw vordering vandaag nog gratis aan. U loopt daarbij geen enkel financieel risico, want wij werken op basis van no cure, no pay!


Pak wanbetalers aan en dien snel uw vordering in bij ons incassobureau in Sittard


Als ondernemer streeft u naar groei van uw bedrijf. Daarbij probeert u klanten, personeel en belanghebbenden tevreden te stellen. Cashflowproblemen door niet-betaalde rekeningen kunnen de gezondheid van uw onderneming in de weg staan. Ook al maakt u goede afspraken en levert u goede producten of diensten, dan kan het toch gebeuren dat een factuur niet wordt betaald. Wat kunt u dan doen? 


Misschien heeft u de bewuste debiteur al een herinnering gestuurd of heeft u geprobeerd telefonisch te overleggen, maar is dat niet succesvol geweest. Als u vindt dat u genoeg heeft geprobeerd en gewacht, dan is het tijd voor een professionele aanpak. In dat geval moet u bij ons incassobureau in Sittard zijn. Met onze minnelijke incassoprocedure zorgen we dat u snel uw geld ontvangt. Daarbij houden we de klantrelatie in het oog, zodat de verhouding tussen u en uw debiteur goed blijft. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De werkwijze van Bill Incasso

Bij Bill Incasso hanteren we een no cure, no pay-beleid. Dit betekent dat u geen kosten betaalt voor het indienen van een vordering. Alleen als de debiteur betaalt, komen er incassokosten in het spel. Deze kosten worden echter door uw debiteur vergoed. Mocht u besluiten het dossier te sluiten zonder dat er betaling is ontvangen? Dan zijn er dus geen kosten voor u. 


Het incassotraject van Bill Incasso bestaat uit zeven duidelijke stappen:


  • Maak binnen drie minuten een online-account aan voor de toegang tot ons portaal. 

  • Dien gratis een vordering in via het onlineportaal. 

  • Wij beginnen dezelfde dag nog met de incasso. 

  • We brengen de vordering, incassokosten en wettelijke rente in rekening bij uw klant. 

  • Bij volledige betaling ontvangt u het geïncasseerde bedrag en de wettelijke rente. Onze dienstverlening kost u niets, want die betaalt uw klant.

  • No cure, no pay: bij het uitblijven van een betaling zijn er geen kosten voor u.

  • Indien nodig kan het incassotraject worden omgezet naar een gerechtelijk traject, maar dit is optioneel.

Bill Incasso: een veelzijdig incassobureau in Sittard

Kiest u voor Bill Incasso? Dan profiteert u van meer dan twintig jaar ervaring in het incasseren van vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren. Onze benadering is uniek, want wij werken volgens een perfecte mix van zakelijkheid, vriendelijkheid en sociaal bewustzijn. Hierdoor kunnen we u in haast bij alle incassozaken uitstekend van dienst zijn.

Minnelijke b2b-incasso voor mkb en zzp 

Bent u een mkb'er of zzp'er die worstelt met een zakelijke klant die niet betaalt? Overweeg dan onze minnelijke incassoprocedure voor b2b. Als extra service kunnen we kosteloos een laatste aanmaning versturen voordat we de procedure starten. Dit is echter een optie. Begint u liever direct met een minnelijk incasso, dan is dat ook mogelijk.

Incasso voor b2c: denk aan de WIK-brief 

Bent u eigenaar van een bedrijf dat producten of diensten levert aan consumenten? Dan is het goed om te weten dat consumentenrechten een belangrijke rol spelen bij het innen van vorderingen. Ons incassobureau in Sittard volgt strikt de wetgeving en respecteert de rechten van uw klanten. Zo sturen wij, indien dat nog niet is gebeurd, een WIK-brief aan uw debiteur.

Huurincasso in Sittard en omgeving 

Heeft u als vastgoedeigenaar te maken met huurders die achterlopen met hun betalingen? Ons incassobureau in Sittard staat klaar om te helpen, met volledige inachtneming van de huurdersrechten. Indien nodig, bieden wij ook ondersteuning bij het uitzettingsproces.

Incasso in Sittard voor particulieren

Als particulier kunt u ook gebruikmaken van ons incassobureau in Sittard. We helpen bijvoorbeeld wanneer een terugbetaling van een webshop veel te lang duurt. Ook staan we u bij met het innen van geleend geld of in situaties waarin facturen dubbel betaald zijn. Ook als u als particulier een financieel geschil heeft, staat Bill Incasso voor u klaar.

Schakel direct ons incassobureau in Sittard in 

Wordt u geconfronteerd met een wanbetaler? Handel snel door ons incassobureau in Sittard aan het werk te zetten. Een snelle actie vergroot de kans op het terugvorderen van uw geld. Bovendien kost het u niets dankzij ons no cure, no pay-beleid.


Twijfelt u of u een minnelijke incasso wilt starten? Probeer dan eerst onze gratis en zeer klantvriendelijke pre-incasso. Deze dienst is ook voor uw debiteur kosteloos. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull