Incassobureau in Utrecht raadplegen?

Klantrelaties behouden én betaling ontvangen  |  Door heel Nederland

Persoonlijk contact   Jarenlange ervaring   No Cure No Pay 


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Utrecht inschakelen?

Als u een goede klantrelatie met uw debiteur heeft opgebouwd, wilt u deze relatie vanzelfsprekend behouden. Ook wanneer een situatie zich voordoet waarbij de debiteur zijn openstaande factuur niet op tijd bij u betaalt. U wilt natuurlijk dat deze factuur zo snel mogelijk wordt geïncasseerd, maar tegelijkertijd wil u niet opdringerig overkomen. In dit geval kunt u het beste Bill Incasso inschakelen in omgeving Utrecht.


Wanneer u zich in de regio Utrecht bevindt, kunt u terecht bij Bill Incasso. Met onze landelijke dekking kunt u voor een incasso in Utrecht contact hebben met onze bureaus in Amsterdam, Rotterdam en Bergen op Zoom. Wij vinden persoonlijke en vriendelijke benadering belangrijk, ook voor uw debiteur. En dat contact kan gewoon vanuit uw eigen huis.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Geen extra kosten


Wachten tot de openstaande factuur betaald wordt, is al vervelend genoeg voor u. Dit brengt ongetwijfeld onnodige kosten en een daling van cashflow met zich mee. Wij zorgen ervoor dat er geen extra kosten bij u in rekening worden gebracht. Hoe? Via ons No Cure No Pay beleid! Hieronder leggen wij u stapsgewijs onze werkwijze uit: 


  • Maak een account aan in twee minuten en dien uw openstaande factuur bij ons in. 
  • Wij brengen de rente en incassokosten bij uw klant in rekening. 

  • Wordt de volledige vordering wel betaald, dan ontvangt u van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente. Wij betalen de incassokosten voor u.

  • Wordt er niets betaald? Dan kost het u ook niets, No Cure No Pay!

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Voor elke situatie de juiste procedure

Bij ons incassobureau in Utrecht en omgeving zijn er genoeg mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Wanneer u bang bent uw klant kwijt te raken, kunt u ervoor kiezen om onze unieke pre incasso service in te schakelen. U kunt elke factuur naar ons opsturen, want bij Bill Incasso zitten er geen minimumbedragen aan verbonden. Wij maken graag tijd voor u!


Na het indienen van de factuur versturen wij eerst een vriendelijke, kosteloze aanmaning naar uw debiteur. Wanneer uw klant betaalt, dan meld u dit bij ons en wordt uw dossier vervolgens kosteloos gesloten. 


Wanneer u te maken heeft met een wanbetaler als klant, die zelfs na ons minnelijke incassotraject niet betaalt, dan kunt u er zelf voor kiezen om over te gaan tot een gerechtelijke incassoprocedure. Ons landelijke netwerk van ervaren juristen en deurwaarders zullen u persoonlijk begeleiden, terwijl Bill Incasso tegelijkertijd alle zaken voor u regelt van A tot Z! Of u de incasso nu in Utrecht of een andere nabije locatie wilt ontvangen maakt hierbij niet uit, Bill Incasso biedt namelijk landelijke dekking!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Zakelijke, particuliere en huurincasso

Bill Incasso werkt al sinds 2003 voor zowel bedrijven, verhuurders en particulieren. Dankzij onze unieke werkwijze, waarbij we de debiteur op een vriendelijke maar dringende manier aanspreken, weten wij in 95% van de gevallen snel het juiste resultaat te behalen.

Incasso MKB en ZZP in Utrecht

Als ondernemer doet u uw best om uw klanten tevreden te stellen. Het is dan erg vervelend wanneer u uw geld niet op tijd krijgt. Heeft u zelfs na het sturen van een betaalherinnering nog geen betaling ontvangen? Schakel dan ons incassobureau in voor een snelle oplossing. Uw particuliere klanten ontvangen van ons eerst een WIK-brief (tenzij u die zelf al verstuurt heeft) en bij zakelijke klanten heeft u de keuze: direct een incasso opstarten of eerst nog een gratis laatste aanmaning versturen.

Huurincasso Utrecht

Verhuurt u een woning of ander onroerend goed? En is er een huurachterstand ontstaan omdat uw huurder al meerdere maanden geen betaling heeft gedaan? Kom dan zo snel mogelijk in actie! Wij verzorgen altijd eerst een minnelijke huurincasso-traject, waarbij we dus zonder tussenkomst van de rechter tot een oplossing proberen te komen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij bij de kantonrechter de overeenkomst ontbinden en eventueel de woning laten ontruimen.
Bill Incasso Favicon

Incasso voor particulieren in Utrecht

Ook als particulier kunt u bij ons incassobureau terecht. En ook op basis van no cure, no pay! Wij ondersteunen bijvoorbeeld regelmatig mensen die na een retour hun geld niet terug krijgen bij een webshop. En ook bij het innen van onverschuldigde betalingen, openstaande leningen, niet betaald salaris en andere situaties waarin u als particulier uw geld niet krijgt, staan wij voor u klaar.

Factuur indienen bij Bill Incasso

Op zoek naar een incassobureau in Utrecht? Door eerst onze pre incasso service in te schakelen behoud u een goede verstandhouding met uw klant. Vervolgens benaderen wij uw debiteur op diverse manieren, net zo lang totdat uw factuur betaald is. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat u meer geld uitgeeft dan u terug ontvangt dankzij ons No Cure No Pay beleid. 


Bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via ons online contactformulier, bel naar 085-1305466 of mail naar info@billincasso.nl

Incassobureau Utrecht

Bill Incasso is actief in de gehele provincie Utrecht. Dus als je bijvoorbeeld op zoekt bent naar een incassobureau in Amersfoort ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook buiten Utrecht, als je een incassobureau in Almere zoekt, kun je bij Bill Incasso terecht. Wij helpen bedrijven en particulieren door heel Nederland.

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op 085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!