Incassobureau Vlaardingen: incasso’s zonder kosten voor de crediteur

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Vlaardingen

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Zijn er klanten die uw facturen veel te laat of helemaal niet betalen? Heeft u als vastgoedbeheerder te kampen met huurachterstanden? Of heeft u als particulier een financieel geschil met een kennis waaraan u geld heeft geleend? Overweeg dan om ons incassobureau in Vlaardingen in te schakelen. Bill Incasso opereert al ruim 20 jaar in de incassowereld. In al die jaren hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld, waarmee wij dé incassospecialist van Nederland zijn. Bovendien werken we op basis van no cure, no pay. Dien dus gerust uw vordering gratis bij ons in. 


Elimineer wanbetalers met een incasso-opdracht bij ons incassobureau in Vlaardingen


Niets is zo fijn voor een ondernemer als wanneer het bedrijf groeit en de klanten, medewerkers en stakeholders tevreden zijn. Daarom zit u vast niet te wachten op onbetaalde facturen, want die kunnen zorgen voor cashflowproblemen. Soms zijn achterstallige betalingen echter niet te voorkomen, omdat ook bij een perfecte dienstverlening wanbetalers opduiken. 


Indien uw schriftelijke herinneringen en telefonisch contact niet helpen, is er gerichte actie nodig van een incasso-expert. Kiest u voor ons incassobureau in Vlaardingen? Dan kunt u rekenen op een minnelijke incassoprocedure die vaak een snelle betaling oplevert. Daarbij benaderen we uw klant met vriendelijkheid en respect, zodat de klantrelatie behouden blijft. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Maak kennis met de werkwijze van Bill Incasso 

Bij Bill Incasso werken we op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat u ons niets verschuldigd bent voor een minnelijke incasso. De incassokosten verhaalt ons incassobureau in Vlaardingen alleen op de debiteur als deze betaalt. Vind er geen betaling plaats en wilt u het dossier sluiten? Ook dan zijn er voor u geen kosten, vanwege no cure, no pay. 


Een minnelijke incasso verloopt bij Bill Incasso in fases. Dit zijn ze:


  • Creëer binnen drie minuten een online-account bij Bill Incasso en krijg direct toegang tot ons portaal.

  • Dien via dit portaal gratis uw vordering in.

  • We beginnen op dezelfde dag nog met de verwerking van uw incasso-opdracht.

  • Wij factureren uw klant voor de vordering, incassokosten en de wettelijke rente.

  • Als de betaling compleet is, zijn er geen kosten voor u. U ontvangt de volledige hoofdsom plus de wettelijke rente.

  • No cure, no pay: indien uw klant niet betaalt, betaalt u ook niets.

  • Wanneer een minnelijke incasso geen succes heeft, kunnen we desgewenst overgaan tot een gerechtelijke incasso. 

Bill Incasso in Vlaardingen: van alle markten thuis

Met meer dan twintig jaar ervaring biedt Bill Incasso een unieke en gebalanceerde werkwijze om uw vorderingen te innen. Wij staan bekend om onze zakelijke aanpak met de juiste dosis vriendelijkheid en sociaal inzicht. Hierdoor kan ons incassobureau in Vlaardingen vrijwel elke incasso-opdracht succesvol afhandelen, ongeacht of u nu een ondernemer, verhuurder of particulier bent.

Minnelijke incasso in Zeist voor mkb en zzp 

Voor mkb'ers of zzp'ers die last hebben van zakelijke wanbetalers, biedt onze minnelijke b2b-incassoprocedure een ideale oplossing. Wij kunnen optioneel een laatste kosteloze aanmaning versturen, maar dit is geheel vrijblijvend.

Incassodiensten voor b2c in Vlaardingen: optioneel met WIK-brief

Bestaat de klandizie van uw bedrijf voornamelijk uit consumenten? Dan kunt u niet direct een minnelijke incasso starten. Consumenten genieten namelijk extra rechten bij het innen van openstaande facturen. Ons incassobureau in Vlaardingen handelt altijd in overeenstemming met de wet en respecteert de rechten van uw klanten. Wij versturen bijvoorbeeld altijd eerst een WIK-brief, wanneer dat nog niet is gebeurd. 

Huurincasso voor Vlaardingen en omgeving

Verhuurt u een woning, horecapand of ander vastgoed en wordt de huur te laat of niet betaald? Bill Incasso in Vlaardingen kan u helpen met een huurincasso, waarbij we letten op de rechten die gelden voor huurders. Blijft een huurder in gebreke en is een uitzetting noodzakelijk? Ook dan kunnen we u ondersteunen bij dit proces. 

Incassobureau in Vlaardingen voor particulieren

Ook als particulier kunt u terecht bij ons incassobureau in Vlaardingen. Wij zijn onder andere ervaren in het regelen van terugbetalingen van webshops, het innen van persoonlijke leningen en het oplossen van kwesties rondom dubbele betalingen.

Start vandaag nog met ons incassobureau in Vlaardingen 

Heeft u momenteel te maken met wanbetalers? Neem dan direct actie door ons incassobureau in Vlaardingen in te schakelen. Een snelle aanpak van uw wanbetaler verhoogt de kans aanzienlijk dat deze de schuld aflost. Is het al lang geleden dat uw debiteur had moeten betalen? Dien dan ook gerust uw incasso in. Door ons no cure, no pay-beleid loopt u geen enkel financieel risico, terwijl u toch de kans heeft om alsnog uw geld te ontvangen.  


Wilt u liever uw debiteur nog een laatste kans geven voordat u het incassotraject start? Maak dan gebruik van onze pre-incasso: een gratis dienst die ook voor uw debiteur geen kosten met zich meebrengt. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull