Incassobureau Vlissingen: voor snelle incasso’s met een persoonlijke aanpak 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Vlissingen

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Heeft u al te lang op uw geld gewacht? Aarzel dan niet en schakel ons incassobureau in Vlissingen in. Met meer dan twintig jaar ervaring in het innen van vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren, staan wij voor u klaar. Wij werken volgens het principe van no cure, no pay, wat betekent dat het u niets kost als we onverhoopt niet worden betaald. Gelukkig komt dat zelden voor, want in 95% van de gevallen zorgen wij voor een snelle betaling.. 


Incassobureau Vlissingen: maak kennis met onze mensgerichte aanpak


Bill Incasso werkt op een andere manier dan een traditioneel incassobureau. Waar de meeste incassobureaus direct op het geld focussen, richten wij ons eerst op de mensen. Ons incassobureau in Vlissingen benadert debiteuren daarom altijd op een vriendelijke en correcte manier. Als er sprake is van betalingsonmacht, stellen wij een betalingsregeling voor. Deze aanpak verbetert niet alleen de klantrelatie, maar is ook veel effectiever: een win-winsituatie.


Vanuit deze filosofie hebben we onze unieke pre-incassodienst ontwikkeld. Dat is een kosteloze herinnering aan de debiteur dat er nog een betaling openstaat. Wordt deze betaling voldaan? Dan brengen wij geen kosten in rekening, ook niet bij de debiteur.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Incasso in Vlissingen met een open en transparante werkwijze 

Openheid en transparantie zijn absolute kenmerken van Bill Incasso. Dat ervaart u als u met ons in zee gaat als uw incassopartner in Vlissingen en omgeving. Via uw persoonlijke online incassoportaal kunt u moeiteloos een opdracht indienen en altijd en overal de voortgang van onze specialisten volgen. Zodra uw opdracht is ingediend, nemen we contact op met uw debiteur om de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten te innen. Hiervoor zetten we verschillende communicatiemiddelen in, zoals post, e-mail, telefoon en sociale media.


Is de volledige betaling voldaan? Dan ontvangt u meteen de hoofdsom plus de wettelijke rente. De incassokosten zijn bestemd als vergoeding voor onze diensten. Als er niet wordt betaald, kost het u niets, dankzij ons no cure, no pay-beleid. Bij uitblijvende betaling kunt u ook een gerechtelijke incasso overwegen. U bent bij ons echter niet verplicht om met uw dossier naar de rechter te gaan. Bij Bill Incasso kunt u na een minnelijke incasso zonder kosten het dossier door ons laten sluiten.

Gerechtelijke incassoprocedure in Vlissingen: neemt u wel of geen juridische stappen?

Valt uw debiteur in de zeer kleine categorie wanbetalers die ondanks een minnelijk incassotraject de factuur niet voldoen? En besluit u gerechtelijke stappen te ondernemen? Dan ondersteunen onze juristen u gedurende de complete gerechtelijke incassoprocedure. Het voorleggen van uw vordering aan de kantonrechter of de dagvaarding van uw debiteur, ons incassokantoor in Vlissingen regelt het voor u. Valt het besluit van de rechter in uw voordeel? Dan kunnen wij via het vonnis de debiteur dwingen om te betalen. Ook kan er eventueel beslag worden gelegd op bezittingen, bankrekeningen en inkomen.


Sommige van onze klanten willen de pre-incasso en minnelijke incasso overslaan en meteen starten met een gerechtelijke incasso. In principe kan dat, maar een gerechtelijke incasso is zo’n sterk middel, dat ons advies is om eerst te beginnen met een minnelijke incasso. Bovendien is het niet altijd makkelijk om de vaak hoge juridische kosten van een gerechtelijke incasso op de debiteur te verhalen. Twijfelt u of in uw geval een gerechtelijke incassoprocedure verstandig is? Het team van ons incassobureau in Vlissingen adviseert u graag. 


Lees meer over gerechtelijke incasso!

Kan ik zomaar een incassobureau inschakelen? 

Volgens de wet is het bij zakelijke debiteuren altijd toegestaan een incassobureau in te schakelen zodra betaalafspraken niet worden nagekomen. Wij adviseren echter om eerst zelf uw klant eraan te herinneren dat er nog een bedrag openstaat. Er kan namelijk echt een vergissing in het spel zijn. 


Bij particuliere debiteuren, meestal consumenten, gelden andere juridische regels. Voordat u een incassobureau kunt inschakelen, moet u eerst een zogenaamde WIK-brief sturen. Dit is een laatste aanmaning die voldoet aan de wettelijke eisen. Zo moet u in uw aanmaning uw vervolgstappen en de incassokosten kenbaar maken. Ook moet u uw debiteur een termijn van 14 dagen geven om alsnog te betalen. Heeft u geen tijd of vindt u het lastig om een WIK-brief te sturen? Maak dan gebruik van de gratis pre-incassoservice van ons incassobureau in Vlissingen, dan verzorgen wij de laatste aanmaning. Betaalt uw klant niet binnen de 14 dagen, dan mag u een incassotraject starten.

Bill incasso in Vlissingen: voor verhuurders en particulieren

Ook als verhuurder van onroerend goed of als particulier kunt u te maken krijgen met wanbetalers. Misschien wacht u al maanden op de beloofde betaling van de huur van uw flat. Met een speciale huurincasso zorgen wij dat uw huur weer wordt betaald. Of krijgt u het geld van een gecancelde vlucht van de vliegtuigmaatschappij niet terug, terwijl u er wel recht op heeft? Met een particuliere incasso regelen wij zo snel mogelijk de teruggave van uw geld. Ook kan het voorkomen dat u een lening aan een collega niet terugkrijgt of dat u per ongeluk een bedrag overmaakt naar een verkeerde bankrekening. Bill Incasso weet ook hier raad mee en helpt u snel aan uw geld. 

Zet snel ons incassobureau in Vlissingen aan het werk

Zoals u ziet is Bill Incasso van alle markten thuis. Daarbij werken we snel. Maakt u vandaag een account aan en dient u uw incasso-opdracht in? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Op een vriendelijke en mensgerichte manier zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt met optimaal behoud van de relatie met de debiteur. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons team van experts staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste aanpak voor uw situatie.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull