No cure, no pay: kies voor Bill Incasso als uw incassobureau in Waalwijk 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Waalwijk

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Kampt u met een klant die zijn facturen niet betaalt? Een huurder die de huur niet op tijd overmaakt? Of bent u als particulier verwikkeld in een strijd met een schuldenaar? Gebruik dan de diensten van ons incassobureau in Waalwijk. Bill Incasso heeft meer dan twee decennia ervaring als incassospecialist. Bovendien werken wij volgens een unieke strategie. Onze ruime ervaring en speciale aanpak maken ons dé incasso-expert van Nederland. Dien dus snel uw vordering in. Het is gratis en op basis van no cure, no pay! 


Incassobureau in Waalwijk: treed op tegen wanbetalers en dien direct uw vordering in


Niet-betalende klanten kunnen de groei van uw bedrijf behoorlijk in de weg staan. Wachten op geld is namelijk niet goed voor de cashflow. Een lastige situatie, zeker als u uw best heeft gedaan om een goed product te leveren of een uitstekende dienst te verlenen. Helaas kan het toch gebeuren dat u een wanbetaler treft. 


Misschien heeft u uw klant schriftelijk of telefonisch benaderd, maar zonder succes. De professionele aanpak van Bill Incasso is dan net wat u nodig heeft. Dus is de maat voor u vol? Laat ons dan uw geld innen met onze minnelijke incassoprocedure. Wij zorgen dat uw klant snel betaalt, maar ook dat de klantrelatie behouden blijft. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Het incassoproces van Bill Incasso uitgelegd

Bill Incasso werkt op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat het indienen van vorderingen altijd gratis is. Betaalt de debiteur? Dan voldoet deze ook aan de incassokosten. Als er geen betaling volgt en u kiest ervoor het dossier te sluiten, betaalt u niets. 


Een incasso voert ons incassobureau in Waalwijk altijd stapsgewijs uit:


  • Open binnen drie minuten een online-account voor toegang tot ons portaal.

  • Dien kosteloos een vordering in via dit onlineportaal.

  • Bill Incasso begint direct met de incasso op dezelfde dag.

  • De vordering, inclusief incassokosten en wettelijke rente, wordt aan uw klant gepresenteerd.

  • Een volledige betaling betekent geen kosten voor u, aangezien de debiteur alles betaalt.

  • Als er geen betaling volgt, kost het u ook niets, vanwege ons no cure, no pay-beleid.

  • Een overstap naar een gerechtelijke procedure is optioneel. U kunt ook besluiten om het dossier kosteloos te sluiten.

Kies voor de expertise van Bill Incasso in Waalwijk

Ons incassobureau in Waalwijk is uw ervaren en veelzijdige partner in het innen van vorderingen. Met meer dan twee decennia ervaring en een aanpak die zakelijkheid, vriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid combineert, biedt Bill Incasso maatwerk in incassodiensten.

Snelle zakelijke incasso voor mkb’ers en zzp’ers 

Ervaart u als ondernemer in het mkb of als zzp’er problemen met een zakelijke klant die zijn betalingsverplichtingen niet nakomt? Dan heeft Bill Incasso een minnelijke incasso voor b2b. Bij deze incassoprocedure is een laatste aanmaning niet verplicht. Wilt u uw klant toch nog een laatste kans geven om uw factuur zonder extra kosten te voldoen? Dan kunnen wij kosteloos eerst een laatste aanmaning sturen.

Professionele incasso voor b2c in Waalwijk met optionele WIK-brief

Als u een bedrijf runt dat consumenten bedient, moet u rekening houden met speciale rechten voor consumenten bij het innen van schulden. Bill Incasso garandeert dat deze rechten worden nageleefd tijdens een incassotraject. Wij sturen bijvoorbeeld altijd de wettelijk verplichte WIK-brief, tenzij u deze stap zelf al heeft gezet.

Incassobureau in Waalwijk voor iedere huurincasso

Bent u bezitter of beheerder van vastgoed en heeft u te maken met huurachterstanden? Ons incassobureau in Waalwijk kan ingrijpen. Daarbij handelen we uiteraard met respect voor de rechten van de huurders. Mocht het noodzakelijk zijn, dan bieden we bovendien ondersteuning bij het uitzetten van huurders.

Bill Incasso: de incassohulp voor particulieren in Waalwijk 

Ons incassobureau in Waalwijk staat niet alleen klaar voor ondernemers en verhuurders, maar ook voor particulieren. Ondervindt u bijvoorbeeld problemen met een webwinkel die het geld van een geretourneerde aankoop niet terugstort? Of heeft u geld uitgeleend en ziet u daar maar niets van terug? Bill Incasso kan u in al deze gevallen bijstaan. Wist u bovendien dat wanneer u een bedrag per ongeluk op een verkeerde rekening zet, u het ook weer terug kunt krijgen? Bill Incasso weet precies hoe en helpt u graag.

Wilt u snel actie? Zet ons incassobureau in Waalwijk in

Kampt u met een wanbetaler? Handel dan meteen door ons incassobureau in Waalwijk in te schakelen. Tijdig ingrijpen verhoogt de kans op een succesvolle incassoprocedure en een snellere teruggave van uw geld. Onze no cure, no pay-regeling houdt in dat het uitbesteden van incasso-opdrachten altijd gratis is voor onze klanten. 


Wilt u uw debiteur liever eerst subtieler aanpakken dan direct met een minnelijke incasso? Dan heeft Bill Incasso een gratis pre-incassodienst die uw debiteur de incassokosten bespaart.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull