Incassobureau Zaandam: volledige betaling van de hoofdsom plus rente 

 • Voor al uw vorderingen

 • #1 incassobureau in Zaandam

 • 95% slagingskans

 • 100% uitkering hoofdsom + rente!

 • No cure, no pay

 • Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bill Incasso: ontvang uw geld spoedig via ons incassobureau in Zaandam

Kampt u met een partij die betalingsafspraken niet opvolgt, zoals een klant die uw factuur negeert of een huurder die achterblijft met de huur? Of heeft u in de privésfeer onenigheid over een lening die niet wordt afgelost? Maak gebruik van de diensten van Bill Incasso: het beste incassobureau van Zaandam. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de incassobranche. In die tijd hebben we een speciale incassoprocedure ontwikkeld die er bijna altijd voor zorgt dat debiteuren snel betalen. Daarbij is onze aanpak zo opgezet dat de relatie met de debiteur behouden blijft. En dat alles doen wij op een no cure, no pay-basis. Met een incassoprocedure bij Bill Incasso in Zaandam loopt u dus geen enkel financieel risico.


Bent u benieuwd wat u te wachten staat tijdens een incassoproces bij Bill Incasso? Hier zijn de details: 


 • Open snel online een account op ons incassoportaal.

 • Dien uw vordering in.  

 • Ons team start onmiddellijk met het contact opnemen van de debiteur.

 • We sommeren uw debiteur tot de betaling van de hoofdsom, rente en kosten.

 • Reageert de klant goed op onze sommering en betaalt deze? Dan ontvangt u de verschuldigde som plus rente. De kosten verhalen we op de debiteur.

 • Betaalt de klant niet? Geen zorgen, u betaalt niets dankzij ons no cure, no pay-principe.

 • Bij geen betaling kan het proces, indien gewenst, gerechtelijk vervolgd worden. Maar u kunt ook zonder enige verplichting en zonder kosten het incassoproces stoppen.

Meer weten? Lees hier alles over ons no cure, no pay incassotraject.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De gratis pre-incassobrief: een unieke dienst van Bill Incasso 

Starten met een incassoprocedure kan soms te abrupt zijn. Misschien heeft uw zakelijke klant slechts een vriendelijke herinnering nodig om u te betalen. Gaat het om een consument die de factuur niet voldoet? Dan bent u verplicht om eerst een zogenaamde WIK-brief te versturen. Voor zowel zakelijke als particuliere wanbetalers biedt ons incassobureau in Zaandam een gratis pre-incassobrief aan. Deze wordt op ons officiële briefpapier gedrukt en voldoet aan alle wettelijke eisen. Dit kosteloze middel is ideaal voor als u uw klant nog één kans wilt geven zonder extra kosten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken, want u weet nu zeker dat uw laatste herinnering aan uw debiteur juridisch helemaal klopt. Betaalt uw debiteur na deze laatste aanmaning toch niet? Dan kan ons pre-incassotraject makkelijk overgaan in een minnelijke incasso. 

Bill Incasso: voor een effectieve incasso in Zaandam

Bill Incasso bedient verschillende groepen. Bent u mkb'er, zzp'er, verhuurder of particulier? In welke groep u ook valt, Bill Incasso biedt u effectieve ondersteuning bij het innen van vorderingen. Of de debiteur nu uw grootste afnemer, beste opdrachtgever, trouwe huurder of een gewaardeerd familielid is, uw vordering is bij Bill Incasso in goede handen. Ons incassobureau in Zaandam weet precies hoe een incasso te innen zonder de relatie met de debiteur te schaden. 

Zet een streep door huurachterstand met Bill Incasso in Zaandam  

Verhuurt u een bedrijfspand, woning of ander vastgoed in Zaandam en weigert uw huurder de huur te betalen? Voorkom dan dat deze huurachterstand nog verder oploopt en schakel de expertise in van ons incassobureau in Zaandam. Wij benaderen uw huurders tactvol doch dringend en begeleiden u desgewenst bij verdere juridische acties, zoals uitzettingen of procedures bij de kantonrechter.

Incassohulp voor particulieren bij Bill Incasso in Zaandam 

Bill Incasso is er niet alleen voor zakelijke cliënten. Particulieren die bijvoorbeeld problemen ervaren met webwinkels of per ongeluk een bedrag verkeerd hebben overgeboekt, kunnen bij ons eenvoudig een effectieve incassoprocedure starten.

Start direct met ons incassobureau in Zaandam

Uw vorderingen verdienen professionele aandacht. Wij handelen conform de incassowetgeving en respecteren zowel uw financiële belangen als het welzijn van de debiteur. Bovendien zorgt ons incassobureau in Zaandam voor een snelle betaling of een passende betaalregeling. 


Wilt u nu beginnen met incasseren? Dien uw incasso-opdracht gratis in en wij gaan direct aan het werk!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull