Incassobureau Zeist: voor een incasso op basis van no cure, no pay 

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Zeist

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Wordt u geconfronteerd met een klant die een openstaande factuur negeert? Een huurder die in gebreke blijft met de huur? Of een schuldenaar die u als particulier hoofdpijn bezorgt? Dan biedt het incassobureau in Zeist van Bill Incasso de oplossing. Onze organisatie brengt meer dan twintig jaar ervaring en een specifieke aanpak mee, waardoor wij de nummer 1 zijn van de incassobureaus in Nederland. Zijn wij dan ook duur? Nee, want u kunt gratis uw vordering bij ons indienen. Bovendien werkt Bill Incasso op basis van no cure, no pay. 


Neem maatregelen tegen wanbetalers met ons incassobureau in Zeist


Elke ondernemer weet dat de groei van een bedrijf hand in hand gaat met tevreden klanten, medewerkers en stakeholders. Maar ook facturen die tijdig worden betaald, dragen daaraan bij. Blijven er bedragen openstaan, dan kan dat zorgen voor problemen met uw cashflow. 


Heeft u openstaande facturen? En falen uw pogingen om betalingen te incasseren via betalingsherinneringen of telefoontjes, dan is het tijd voor een meer gestructureerde aanpak. Bill Incasso heeft die. Ons incassobureau in Zeist helpt u met een doeltreffende minnelijke incassoprocedure, waarbij wij zorgen dat uw debiteur snel betaalt. Ook letten wij er daarbij op dat de klantrelatie intact blijft. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Het incassotraject bij Bill Incasso 

Bij Bill Incasso werken wij op een no cure, no pay-basis, waardoor een minnelijke incasso volledig kosteloos is. Dat geldt wanneer uw debiteur betaalt, maar ook wanneer dat niet gebeurt. Is de incasso succesvol, dan rekent ons incassobureau in Zeist de incassokosten door aan uw klant. Betaalt deze niet? Dan profiteert u van ons beleid op basis van no cure, no pay. U kunt dus zonder kosten het dossier sluiten. 

Een minnelijke incasso verloopt bij Bill Incasso in een aantal duidelijke stappen:


  • Maak snel online een account aan om toegang te krijgen tot ons onlineportaal.

  • Dien gratis en eenvoudig een vordering in.

  • Wij nemen de zaak dezelfde dag nog in behandeling.

  • Wij brengen de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten in rekening bij uw debiteur.

  • Bij volledige betaling ontvangt u van Bill Incasso het bedrag van de vordering plus de wettelijke rente. De incassokosten worden betaald door uw debiteur.

  • Bij het uitblijven van de betaling door uw klant zijn er ook geen kosten voor u, vanwege no cure, no pay.

  • Als u dat wenst, kunnen wij doorgaan met een gerechtelijke incasso. Maar u kunt ook besluiten om het incassotraject zonder kosten en verplichtingen stop te zetten.

Bill Incasso in Zeist: een incassobureau met ruime ervaring

Bill Incasso is al meer dan 20 jaar thuis in de incassowereld. Wordt u klant van ons incassobureau in Zeist? Dan profiteert u van onze ruime expertise. Bovendien hebben wij een unieke aanpak, waarin wij zakelijkheid en een persoonlijke benadering combineren. Hierdoor scoort ons slagingspercentage hoog en zijn wij succesvol in de meest uiteenlopende situaties. 

Minnelijke incasso in Zeist voor mkb en zzp 

Zijn er zakelijke klanten die hun facturen niet aan u betalen? Onze minnelijke incassoprocedure voor b2b is specifiek ontworpen voor mkb'ers en zzp'ers. Als u uw klant nog een laatste kans gunt, dan hebben wij een mooie oplossing. Wij kunnen voor u nog een laatste aanmaning versturen. Deze pre-incassobrief kost u niets en uw klant kan alsnog uw factuur voldoen zonder dat er rente en incassokosten worden berekend. 

B2C-incasso met een optionele WIK-brief

Bedrijven die diensten verlenen aan consumenten krijgen te maken met extra regels rondom een minnelijke incasso. Consumenten hebben namelijk meer rechten dan een zakelijke debiteur. Een van de wettelijke eisen is dat u een consument eerst een WIK-brief moet sturen, voordat u tot een incasso overgaat. Heeft u dat nog niet gedaan? Geen nood, want Bill Incasso regelt dat graag voor u. 

Huurincasso in Zeist: laat Bill Incasso de betaling regelen

Verhuurt u onroerend goed en heeft u huurders die achterblijven met de huur? Ons incassobureau in Zeist helpt u graag bij het innen van de achterstallige huur. Daarbij zijn onze medewerkers op de hoogte van de huurdersrechten en letten erop dat de hele incassoprocedure volgens de wet verloopt. Mocht het noodzakelijk zijn, dan ondersteunt Bill Incasso u ook bij een uitzetting van een huurder.

Particuliere incasso in regio Zeist voor allerlei situaties 

Als particulier kunt u ook in allerlei financiële geschillen verzeild raken. Denk bijvoorbeeld aan een webshop die geen geld teruggeeft na een retour. Ook een dubbel betaalde factuur of een lening aan een bekende die niets aflost, kan u ‘s nachts wakker houden. In al deze en andere financiële kwesties kan ons incassobureau in Zeist u helpen. 

Incassobureau in Zeist zorgt voor een snelle aanpak van wanbetalers

Heeft u problemen met één of meerdere wanbetalers? Handel dan direct en schakel ons incassobureau in Zeist in. Een snelle actie verhoogt namelijk uw kans op succes. Dankzij ons no cure, no pay-beleid zijn er voor crediteuren geen kosten verbonden aan het uitbesteden van een incasso-opdracht. 


Wilt u liever nog even wachten met een volledige incasso, maar toch uw debiteur aanmanen om te betalen? Kies dan voor onze gratis pre-incasso. Uw debiteur krijgt dan een officiële brief van ons incassobureau in Zeist, maar wij rekenen dan nog geen incassokosten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull