pre incasso

Gratis pre incasso brief laten versturen door Bill Incasso

Een vriendelijke kosteloze laatste waarschuwing voor uw debiteur

KLANTBEHOUD

Een vriendelijke laatste waarschuwing zonder kosten.

WETTELIJKE EISEN

Onze pre incasso brief voldoet

altijd aan de wettelijke eisen.

GEEN KOSTEN

Zowel u als uw debiteur betalen

geen kosten.

Uw factuur nog onbetaald? Laat Bill de laatste kosteloze aanmaning versturen.

Een onbetaalde factuur, vroeg of laat krijgt ieder bedrijf hiermee te maken. U wilt de factuur betaald krijgen en de relatie met uw klant behouden. De gratis pre incasso brief, ook wel de 14 dagen brief, van Bill Incasso is hier de oplossing voor.


Nog voordat het incassotraject wordt gestart verstuurt Bill een laatste kosteloze aanmaning. Zo wordt uw debiteur op een vriendelijke wijze herinnerd aan uw openstaande factuur.

In veel gevallen is een incassotraject onnodig en wordt een betaling alsnog verricht na het ontvangen van de aanmaning van Bill. Doordat de pre incasso op briefpapier van Bill Incasso, per post, wordt verzonden worden facturen vaak direct voldaan.

Wat is een pre incasso?

Een pre incasso fase is in het gebruikelijke debiteurenproces de laatste fase. Wanneer een factuur niet door de debiteur betaald wordt, dan kunt u Bill Incasso inzetten voor het versturen van een pre incasso brief. Dit is een kosteloze laatste aanmaning die we de debiteur sturen waarin we aangeven dat uw debiteur nog 7 of 14 dagen de tijd heeft om het openstaande bedrag te voldoen. Wordt deze termijn overschreden? Dan wordt er automatisch een incassotraject gestart door Bill Incasso.


De pre incasso brief voldoet altijd aan de wettelijke eisen en wordt verzonden per e-mail en post. In deze brief wordt aangegeven dat indien er niet alsnog betaald wordt, de opdracht tot het starten van een incassotraject (met bijbehorende kosten) wordt gegeven aan Bill Incasso. 

Bill Incasso werkt razendsnel en is transparant over de werkwijze en de kosten. De online omgeving is duidelijk en makkelijk in gebruik, de voortgang van dossiers is op ieder moment te volgen. Heerlijk om dit zonder zorgen uit handen te kunnen geven!
Sterrenzaken - Administratieve dienstverlening

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Zo dient u een pre incasso opdracht in.

Wanneer u kiest voor een pre incasso versturen wij eerst nog een kosteloze laatste aanmaning naar uw klant. Het indienen van een pre incasso is super eenvoudig. Maak eerst een account aan en dien daarna uw openstaande factuur in. Aan het aanmaken van een klant account zijn geen kosten verbonden. Bill Incasso werkt niet met abonnementen.


Zo dient u uw eerste pre incasso opdracht bij ons in en zo werkt het:

 • Maak gratis een online account aan. U kunt ook eenmalig een pre incasso indienen.
 • Kies tijdens het indienen een inlognaam en gebruikersnaam.
 • Log met deze gegevens in en voer uw openstaande factuur in. Belangrijk! Kies voor 'pre incasso' tijdens het indienen van uw factuur.  Vul zo veel mogelijk gegevens die u weet van uw klant in. Hoe beter wij uw klant kunnen bereiken, hoe groter de kans dat uw dossier snel betaald wordt.
 • Bill Incasso stuurt op haar briefpapier een vriendelijke kosteloze laatste aanmaning naar uw klant.
 • Betaalt uw klant, u meld dit dan via onze online portal. Het dossier wordt kosteloos door ons gesloten.
  Geen kosten voor uw klant èn geen kosten voor u!
 • Betaalt uw klant niet, dan hoeft u niets te doen. Het dossier rolt automatisch door in een normale incasso procedure (zie info hieronder).


En zo gemakkelijk werkt onze incasso procedure

Misschien wilt u geen pre incasso versturen omdat u zelf al een laatste aanmaning verstuurd heeft. Of misschien heeft u een pre incasso opdracht ingediend en werd er niet betaald. Dan volgt er een incassoprocedure.


Hieronder leest u in het kort hoe dit verloopt.

Zo verloopt de minnelijke incasso procedure bij Bill Incasso:

 • Maak een account aan en dien uw onbetaalde factuur in. Als u al een pre incasso opdracht ingediend heeft, hoeft dit uiteraard niet.
 • Het maakt niet uit waar u of uw debiteur gevestigd is, Bill Incasso werk door heel Nederland. 
 • Bill werkt niet met minimumbedragen, dus ook kleine facturen kunt u indienen.
 • Nog dezelfde werkdag gaat uw vaste behandelaar met uw dossier aan de slag.
 • Bij uw klant brengen we rente en incassokosten in rekening. De incassokosten zijn conform de wet incassokosten en bedragen maximaal 15% vd hoofdsom met een minimum van € 40.
 • Uw klant benaderen wij meermaals en op diverse manieren, o.a. via e-mail, reguliere post, sms, aangetekende e-mail en persoonlijk per telefoon.
 • Eventueel wordt een (redelijke) betalingsregeling afgesproken als dat de zaak oplost. Uiteraard houden we deze net zo lang in de gaten totdat de vordering volledig betaald is.
 • Als uw klant de vordering volledig betaald ontvangt u van ons uw factuurbedrag + de rente. Het kost u dus niets.
 • Als er onverhoopt niets betaald wordt, kost het u ook niets; no cure no pay incasso.
 • Uiteraard is er indien er geen resultaat geboekt wordt altijd de optie om een gerechtelijke incasso te starten. De kosten worden vooraf met u besproken. Een gerechtelijke procedure is nooit verplicht.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Wanneer kiest u voor pre incasso?

Behoud de goede verstandhouding met uw klant door het versturen van een laatste kosteloze aanmaning via Bill Incasso. Het ontvangen van een brief van een incassobureau is altijd even schrikken, om uw debiteur niet direct met extra kosten op te zadelen verstuurt u de laatste kosteloze aanmaning met hierin een laatste kans om de betaling alsnog in orde te maken. De brief trekt wel de aandacht van de debiteur en laat zien dat u uw debiteurenproces serieus neemt.


Pre incasso is de laatste waarschuwing aan uw debiteur om tot betaling over te gaan, voordat er een incassotraject wordt ingezet. Als u op regelmatige basis gebruik maakt van onze pre-incasso dienstverlening, dan merkt u dat uw facturen vele malen sneller betaald worden. Op deze manier bespaart u kosten en tijd!

Hoe de pre-incasso in zijn werking gaat bij Bill Incasso

null

null

null

null

Heeft u meer dan 25 opdrachten? Lever dan een Excel bestand aan dat wij inlezen, neem hiervoor contact met ons op. Wordt uw factuur tussentijds toch betaald, dan geeft u dit zelf aan via de online portal. Het betreffende dossier wordt vervolgens kosteloos weer gesloten. We kunnen deze dienst enkel gratis blijven aanbieden als er geen afwijkende afspraken worden gemaakt op de genoemde termijnen.

De ervaring van onze klanten

Ik vind dat Bill incasso mijn zaak zeer snel en adequaat heeft afgehandeld.
Gerard de Graaf
Zeer eenvoudig, duidelijk en doelgericht. Het gewenste resultaat was snel behaald!
RB TotaalTuinen B.V.
Zeer Professioneel en discreet. Fijne webomgeving en eenvoudig te gebruiken. Bijzonder blij mee.
Necto Systems
Onverwacht goed. Ik had de hoop al opgegeven. Blij dat incasso gelukt is.
BL Dienstverlening
Topdienst! Dankzij de gratis laatste aanmaning is er binnen enkele dagen eindelijk betaald.
Mulder Hosting
Fijne dienstverlening!! Via je dossier kan je alles gemakkelijk en overzichtelijk inzien.
Bianca van de Leest

De meest gestelde vragen:

 • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
 • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
 • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
 • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op 085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!