Bill Incasso Ervaringen | Echte klantreviews - Bill Incasso

Er zijn veel incassobureaus in Nederland, hoe weet u of u met een betrouwbare partij in zee gaat?


Bekijk hieronder echte reviews van onze klanten.

 

Zo werkt onze incassoprocedure


Reviews en ervaringen van echte klanten, lees ze hieronder.


Heeft Bill Incasso alleen tevreden klanten dan?

Helaas niet.

Het  is onmogelijk om alle vordering met succes te incasseren. Ondanks dat we al vanaf 2003 met veel succes voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers openstaande vorderingen incasseren, kunnen ook wij niet een slagingspercentage van 100% realiseren.

 

Voor een succesvolle incasso zijn we afhankelijk van diverse factoren.


  • Op de eerste plaats moet uw vordering goed in elkaar zitten. Een timmerman die een kozijn scheef heeft geplaatst, zal dit toch eerst zelf moeten oplossen. Als er dan vervolgens ook nog tochtkieren zijn dan wordt het voor ons wel erg moeilijk om de klant te laten betalen. 


  • Naast dat de opdrachtgever zijn werk in orde moet hebben, zijn we ook afhankelijk van uw klant. Heeft u prima werk geleverd maar blijkt dat uw klant vervolgens in de schuldsanering te zitten (uw klant is in dit geval de welbekende kale kip). Ook dan valt er weinig eer te behalen voor ons. Van een kale kip kun je nou eenmaal niet plukken, ook wij niet!


  • Heeft u goed werk geleverd en is uw klant solvabel? Dan zullen wij onze prestaties moeten laten zien. Bill incasso probeert via diverse manieren uw klant alsnog te laten betalen.

    En moeite nemen we, Bill Incasso werkt immers op basis van no cure no pay. Wordt er niets betaald dan verdienen we ook niets, dus reken maar dat we er moeite voor zullen doen. Als u dat wilt kunnen we ook via een gerechtelijke procedure uw factuur incasseren, alleen als u dat wilt uiteraard.

Wat is het slagingspercentage van Bill Incasso?

Tussen de 0 en de 100%

Flauw antwoord natuurlijk dat u helemaal niet wilt horen maar het is wel waar. 

Als potentiële opdrachtgevers bellen dan vragen ze vaak naar het slagingspercentage van Bill Incasso. Maar daar valt vrij weinig over te zeggen. Uiteraard is er een algemeen slagingspercentage. En dat ligt beduidend lager dan de vaak op internet door andere partijen genoemde percentages. Sommige concurrenten hebben het over slagingspercentages van wel 95% en meer. Deze partijen nemen het niet zo nauw met de waarheid. Incasseren ze uw vordering niet? Dan hoort u 'toevallig' net bij de 5% die ze niet kunnen incasseren.

Voor sommige opdrachtgevers hebben we hoge slagingspercentages en voor andere opdrachtgevers niet. Dit is afhankelijk van diverse factoren waar je niet altijd zelf wat aan kunt doen. Zo zal Bill Incasso voor een klant die alleen maar aan Nederlandse klanten levert veel meer incasseren dan voor een klant die ook aan Belgische klanten levert. Leveringen aan het buitenland brengen nu eenmaal meer betalingsrisico met zich mee. Het zelfde geld voor een bedrijf dat kleine betstellingen op krediet levert aan klanten die ze eigenlijk niet kennen.

En daarom zegt een slagingspercentage eigenlijk helemaal niks.

1. Wanneer u een incasso opdracht wilt indienen dan maakt u eerst online een account aan. Daarna dient u uw openstaande factuur in. Dit neemt nog geen 5 minuten in beslag.


2. Direct daarna wordt er een brief naar uw debiteur verstuurd.
Zodra de betaling van uw debiteur wordt ontvangen, wordt er binnen enkele dagen met u afgerekend.


3. Wordt er geen betaling van uw debiteur ontvangen dan nemen we telefonisch contact op met debiteur. We achterhalen het probleem waarom er niet betaald wordt en wat de oplossing zou kunnen zijn. Als de oplossing een (redelijke) betalingsregeling is dan wordt die getroffen en in de gaten gehouden.


4. Als er niet betaald wordt en er is geen oplossing in zicht op korte termijn. Dan ontvangt u van ons een voorstel wat u met het dossier wilt doen. Indien u er voor kiest om een gerechtelijke procedure op te laten starten dan kunnen we dat van A tot Z voor u regelen. Wilt u dat niet dan kunt u op dat moment het dossier kosteloos laten sluiten, incasso no cure no pay incasso.

null

Snel en gratis uw vordering ter incasso indienen.


Wanneer u incasso no cure no pay nog net een stap te ver vind gaan.

Soms wordt er getwijfeld of het inschakelen van een incassobureau de klant niet te veel afschrikt. U heeft hard gewerkt en u wil uiteraard betaald worden. Maar u wilt uw klant ook nog niet kwijt. In de toekomst kunt u wellicht nog goede zaken doen.

Voor dat soort situaties hebben we onze pre incasso service ontwikkeld. Dit is een vriendelijke laatste aanmaning op ons briefpapier. De brief wordt door ons kantoor aan uw debiteur gestuurd. Met het verzoek om de openstaande factuur rechtstreeks aan u te betalen. Voor zowel u als uw klant zijn hieraan geen kosten verbonden.

“Gratis een brief laten versturen, maar dat is zeker niet op basis van no cure no pay?” Sterker nog, dat doen we gratis.

U dient de pre incasso opdracht zelf online bij ons in. Wij versturen een brief naar uw debiteur. Wordt er betaald dan meld u dit online en wordt het dossier kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald dan rolt de pre incasso automatisch verder in een no cure no pay incassotraject.

snel en gratis pre incasso indienen

Waarom kiezen voor Bill Incasso?

Bill Incasso B.V. incasseert al bijna 20 jaar voor voornamelijk ondernemers openstaande facturen. Wij kennen alle smoezen en manieren van uw debiteuren om onder de betaling uit te komen.

In het minnelijke incasso traject (brieven sturen, telefonisch contact, regelingen treffen, etc.) proberen wij er alles aan te doen om uw debiteur te bewegen de vordering alsnog te voldoen. Betaling in het minnelijk traject is voor alle partijen beter.

Maar, als het moet dan schromen we er ook niet voor, na uw toestemming uiteraard, om uw debiteur in rechte te betrekken. Ook dit kan Bill Incasso voor u regelen van A tot Z. Is er een jurist of deurwaarder nodig? Wij regelen het allemaal. Na het behalen van een vonnis laten we onze deurwaarder het vonnis betekenen en wordt er dan nog niet betaald? Dan laten we zelfs beslag leggen.

This is your main title