Bill Incasso | Over ons

Wie we zijn en wat we doen om uw openstaande factuur

te incasseren.


2003

Bill Incasso bestaat al sinds 2003, een ervaren incasso partner.

DOOR HEEL NEDERLAND

Van Maastricht tot Groningen pakken wij wanbetalers aan.

GEEN RISICO

Wordt er in uw incasso opdracht niets betaald dan kost het u niets.

Bill Incasso houdt van een schone administratie, openstaande factureren horen hier niet bij. Daarom zorgt Bill Incasso ervoor dat uw facturen worden betaald. Op een vriendelijke, maar effectieve manier benaderen wij uw debiteur om een oplossing voor de openstaande facturen te vinden. 

Incassobureau Inschakelen

Over Bill Incasso

Al sinds 2003 helpen wij zowel bedrijven als particulieren bij het incasseren van hun openstaande facturen en vorderingen, hierbij geloven wij in een persoonlijke benadering van uw debiteur om zo ook uw klantrelatie niet te verstoren. 


Een incassobureau is er om onbetaalde facturen te innen, niet om u als ondernemer op extra kosten te jagen. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. We brengen rente en incassokosten bij uw klant in rekening. Wordt de volledige vordering betaald dan ontvangt u van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente. Wordt er niets betaald? Dan kost het u ook niets, No Cure No Pay!

Uiteraard is het in dit laatste geval wel bijna altijd nog mogelijk om een gerechtelijk incasso procedure op te starten. Alleen als u dat wilt uiteraard.


In het minnelijke incasso traject verdienen wij dus pas iets wanneer er daadwerkelijk door uw klant betaald wordt. U bent  er dus van verzekerd dat wij er alles aan doen om uw factuur betaald te krijgen, en dat zonder abonnement!


Waar uw debiteur zich in Nederland ook bevindt, Bill Incasso staat voor u klaar. Wij werken met een landelijke dekking, waardoor het niet uitmaakt waar uw debiteur òf u in Nederland gevestigd is. 

Van pre incasso tot gerechtelijk incassotraject

Wij begrijpen dat u de relatie met uw klant niet op het spel wilt zetten door een incassobureau in te schakelen. Daarom heeft Bill incasso haar unieke pre incasso service bedacht. Dien uw openstaande factuur online in en kies voor 'pre incasso'. Wij versturen dan een vriendelijke kosteloze aanmaning naar uw klant. Betaalt uw klant dan meld u dit online, uw dossier wordt kosteloos gesloten. Niet betaald? Dan doet u niets, het dossier rolt dan door in een incasso opdracht.


In het minnelijke incassotraject benaderen wij uw debiteur op diverse manieren en net zo lang totdat uw factuur betaald is. Betaalt uw klant de volledige vordering? Dan nemen wij genoegen met de incassokosten en u ontvangt uw factuurbedrag + de rente die geïncasseerd is. Wordt er onverhoopt niets geïncasseerd? Dan kost het u ook niets! Dat is het voordeel van een no cure no pay incassobureau.


Waar veel incassobureaus stoppen bij het minnelijke incassotraject, gaan wij door! Bij Bill Incasso kunt u niet alleen terecht voor incassotrajecten, maar ook voor gerechtelijke incassoprocedures. Zonder zorgen! Bill Incasso regelt alles van A tot Z! Uiteraard worden de kosten altijd vooraf met u besproken en wordt pas actie ondernomen na uw toestemming.

Ons landelijke netwerk van juristen en deurwaarders begeleiden u tijdens dit traject, mocht het minnelijke incassotraject onverhoopt niet tot het gewenste resultaat hebben geleid.