Over ons

Over ons

Bill houdt van een schone administratie, openstaande factureren horen hier niet bij. Daarom zorgt Bill ervoor dat uw facturen worden betaald. Op een vriendelijke, maar effectieve manier benaderen wij uw debiteur om een oplossing voor de openstaande facturen te vinden. 

null

Over Bill Incasso

Al sinds 2003 helpen wij zowel bedrijven als particulieren bij het incasseren van openstaande facturen, hierbij geloven wij in een persoonlijke benadering van uw debiteur om zo ook uw klantrelatie niet te verstoren. 


Een incassobureau is er om onbetaalde facturen te innen, niet om u als ondernemer op extra kosten te jagen. Daarom betaalt u niets, wij brengen de incassokosten in rekening bij uw debiteur. No cure, no pay noemen we dat. Zo bent u er ook nog eens van verzekerd dat wij er alles aan doen om uw factuur betaald te krijgen, en dat zonder abonnement!


Waar uw debiteur zich ook bevindt, Bill staat voor u klaar. Wij werken met een landelijke dekking, waardoor het niet uitmaakt waar uw debiteur in Nederland gevestigd is. 

Van pré-incasso tot gerechtelijk incassotraject

Waar veel incassobureaus stoppen bij het minnelijke incassotraject, gaan wij door! Bij Bill Incasso kunt u niet alleen terecht voor incassotrajecten, maar ook voor gerechtelijke incassoprocedures. Zonder zorgen! U wordt volledig ontzorgd. 

Ons landelijke netwerk van juristen en deurwaarders begeleiden u tijdens dit traject, mocht het minnelijke incassotraject onverhoopt niet tot het gewenste resultaat hebben geleid.

arrow_drop_up arrow_drop_down