Incasso B2C: no cure, no pay

Bedrijf en levert u aan particulieren? En heeft u te maken met een klant die de factuur niet betaalt? Dan biedt onze incasso B2C de perfecte oplossing. Bij consumenten is het van groot belang om zorgvuldig de strenge wettelijke voorschriften te volgen.


Bill Incasso is al ruim twintig jaar dé specialist op dit gebied en is als geen ander in staat om snel uw factuur betaald te krijgen. Altijd op basis van no cure, no pay! Dien gratis uw vordering in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Unieke pre-incasso voor b2c: kosteloze laatste aanmaning

Speciaal voor openstaande facturen van consumenten heeft Bill Incasso de unieke pre-incassoservice ontwikkeld: een kosteloze (ook voor de debiteur) laatste aanmaning, waarin we uw klant nog één keer de kans geven zonder extra kosten de betaling in orde te maken. Wordt er alsnog niet betaald? Dan kan direct een minnelijk incassotraject worden gestart.


Bij particuliere debiteuren is het namelijk verplicht om een kosteloze laatste aanmaning te versturen, voordat een officieel minnelijk traject gestart mag worden. Deze laatste aanmaning noemen we ook wel een WIK-brief. Deze brief dient aan een aantal voorwaarden te voldoen, zoals een minimale betaaltermijn van 14 dagen. Ook dienen de exacte wettelijke incassokosten erop vermeld te worden. Laat deze brief versturen door Bill Incasso om er zeker van te zijn dat uw brief voldoet aan alle voorwaarden.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Incassobureau business to consumer: in 7 stappen betaald

  • Stap 1. Maak gratis uw account aan ga naar uw persoonlijke incasso-omgeving. Hier volgt u ook al onze acties.
  • Stap 2. Dien gratis uw factuur in. Er is geen minimumbedrag. Nog niet zelf een WIK-brief (of veertiendagenbrief) gestuurd? Kies dan altijd voor pre-incasso. Uw klant ontvangt dan per brief een laatste kans om zonder kostenverhoging uw factuur te betalen.
  • Stap 3. Wordt er betaald? Dan ontvangt u het geld direct op uw zakelijke rekening en geeft u dit aan in uw account. Wordt er niet betaald? Dan wordt de pre-incasso automatisch omgezet in een minnelijk incassotraject.
  • Stap 4. Tijdens het minnelijke traject gaan onze incasso-experts voor u aan de slag. Wij benaderen uw klant op uiteenlopende manieren en verzoeken deze vriendelijk doch dringend over te gaan tot betaling van de hoofdsom, de wettelijke rente en de incassokosten.
  • Stap 5. In 95% van de gevallen ontvangen wij binnen enkele weken de gehele vordering. U ontvangt dan het openstaande bedrag, inclusief de wettelijke rente.
  • Stap 6. Betaalt uw klant niets? Dan kost de minnelijke procedure u niets en kan het dossier zonder verdere kosten gesloten worden. No cure, no pay.
  • Stap 7. Optioneel is dan altijd een gerechtelijk incassotraject. Tijdens zo’n traject wordt uw debiteur gedagvaard en gaat de zaak naar de kantonrechter. Wij zullen u hierin adviseren en onze juristen kunnen u bijstaan tijdens het gehele proces.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Bill Incasso: sinds 2003 de #1 voor b2c vorderingen


Alweer ruim twintig jaar is Bill Incasso dé specialist voor het innen van vorderingen bij consumenten. Wij hebben al duizenden bedrijven in sectoren als de bouw, de zorg en de automotive branche[Rd1] . Wat ons onderscheidt is onze focus op de mens achter de debiteur. Niet alleen blijven wij altijd vriendelijk, ook proberen we altijd samen met de debiteur tot een oplossing te komen. Negen van de tien keer is een vlotte betaling mogelijk, maar soms is een betalingsregeling een betere optie. Door deze werkwijze blijft de klantrelatie goed en kunnen wij veel effectiever innen dan incassobureaus die er met gestrekt been ingaan.


Meer over ons

Wat is het verschil tussen b2b en b2c incasso?

Naast incasso voor b2c zijn wij bij Bill Incasso ook gespecialiseerd in b2b incasso. In principe maakt het bij ons niet uit of u business to consumer (b2c) levert of business to business (b2b). Wij kunnen u in beide gevallen perfect van dienst zijn. Wel zijn er enkele verschillen in het incassoproces, omdat consumenten beter beschermd worden door de Wet Incassokosten:


  • Bij incasso b2b hoeft u niet eerst een laatste aanmaning te sturen en kunt u dus direct incassokosten in rekening brengen. Dit mag wel.
  • Bij incasso b2c bent u wel verplicht om een laatste aanmaning te (laten) versturen. Pas daarna mogen wij namens u kosten in rekening brengen.
  • Bij een laatste aanmaning voor b2c is de wettelijke minimale betaaltermijn 14 dagen na ontvangst. Bij bedrijven (dus b2b) is dit bij ons standaard 7 dagen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Uw B2C incassobureau door heel Nederland

Goed om te weten: Bill Incasso werkt landelijk. U kunt dus vanuit heel Nederland bij ons terecht en ook de woonplaats van uw niet betalende klant maakt voor onze dienstverlening niet uit. Wij beschikken over kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Bergen op Zoom en voeren ook vaak incassoprocedures in grote steden als Den Haag en Almere, en alle provincies, waaronder Zeeland en Gelderland.

Incasso voor MKB en ZZP, zonder minimumbedrag

Bij Bill Incasso kunt u terecht met grote en kleine openstaande facturen: wij hanteren geen minimumbedrag (en ook geen maximumbedrag). Ook het formaat van uw bedrijf maakt voor ons niet uit: ook als ZZP’er of kleine MKB’er bent u bij ons meer dan welkom! Direct een incasso voor b2c starten? Dien direct gratis uw vordering in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

nullnullnullnullnullnullnullnullnull