Incasso B2B: no cure, no pay

Doet u als bedrijf zaken met andere bedrijven? En heeft u te maken met een klant die uw factuur niet betaalt? Dan biedt onze incasso B2B de perfecte oplossing. Met een unieke, debiteurgerichte werkwijze, op basis van no cure no pay, zorgen we voor een vlotte betaling en houden we de klantrelatie op zijn best. 


Geef direct uw vordering uit handen of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze als B2B incassobureau.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Uw partner voor B2B incasso

Bill Incasso is al meer dan twintig jaar dé specialist als het gaat om het innen van vorderingen tussen bedrijven onderling. Wij zijn gespecialiseerd in MKB en ZZP en hebben naast een snelle betaling ook oog voor de menselijke kant van incasseren.


Want wij zijn zelf ook ondernemers en begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede klantrelaties zijn. Daarom gaan wij vriendelijk doch dringend te werk.


In 95% van de gevallen is tussenkomst van een rechter niet nodig! En is een snelle betaling van het totaalbedrag niet mogelijk? Dan stellen we eventueel een betalingsregeling voor, zodat u toch snel geld ontvangt.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Incassobureau business to business: zo werkt het

  • Stap 1. Maak een online account aan en ga naar uw persoonlijke omgeving.
  • Stap 2. Dien gratis uw openstaande factuur in.
  • Stap 3. Na het inlezen gaan wij direct voor u aan de slag met het benaderen van de uw klant. Wij brengen voor u de hoofdsom + rente in rekening, samen met de wettelijke incassokosten.
  • Stap 4. Wordt alles betaald? Dan ontvangt u de hoofdsom + rente. De incassokosten worden door de klant betaald.
  • Stap 5. Niets betaald? Dan kost het u ook niets, want wij werken op bassi van no cure, no pay.
  • Stap 6. U kiest ervoor om het dossier kosteloos te sluiten of om een gerechtelijke procedure te starten, waarbij onze juristen u ondersteunen. U bent u hier vrij in.

Een B2B-vordering kan direct na het verstrijken van de wettelijke betaaltermijn worden uitbesteed aan een incassobureau, en dan mogen er dus direct incassokosten berekend worden.


Wilt u uw zakelijke debiteur toch nog een laatste kans geven om zonder incassokosten de factuur te voldoen? Kies dan bij stap 2 voor pre-incasso. Wij sturen uw debiteur dan nog één laatste waarschuwing, waarbij uw debiteur nog één laatste kans krijgt om  zonder extra kosten de betaling te voldoen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

B2B incassobureau door heel Nederland


Bill Incasso werkt landelijk en beschikt over eigen vestigingen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Bergen op Zoom. U kunt ons incassobureau dus inschakelen vanuit iedere plaats en het maakt voor onze dienstverlening ook niet uit waar uw debiteur gevestigd is.


Steden waar wij ook veel werken zijn Almere, Utrecht en Eindhoven. Meer weten? Bekijk hier het overzicht van alle plaatsen waar wij onze B2B-incassodienstverlening aanbieden.

Direct een B2B incasso starten

Het beste moment om een incassoprocedure te starten is zo snel mogelijk. Wanneer u zelf al een betaalherinnering heeft gestuurd en contact op heeft genomen via de telefoon zonder het gewenste resultaat, is het echt tijd om in actie te komen. Bill Incasso is al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van incasso voor B2B. Wij zorgen dat u snel uw geld krijgt en dat de relatie met uw klant optimaal blijft. Maak nu een account aan en dien gratis uw vordering in om direct van start te gaan.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

nullnullnullnullnullnullnullnullnull