Start direct met het incasseren van het bedrag waar u recht op heeft, krijg snel betaald en zonder kosten.

Incassobureau Particulier | Kosten Incassobureau Inschakelen


Het beste gratis incassobureau van Nederland, ook voor particulieren

Uw vordering snel betaald | Geen kosten voor u!
U kunt uw factuur gemakkelijk, snel en gratis via onze website indienen. Maak eenmalig een klantaccount aan en binnen 5 minuten heeft u uw eerste openstaande vordering bij ons ingediend.htvaardig. Via diverse kanalen wordt uw tegenpartij benaderd, ook persoonlijk via telefoon en net zo lang als nodig.null

De voordelen van Bill Incasso

Bill Incasso is een incassobureau voor bedrijven èn particulieren. Heeft u een openstaande vordering en wordt deze niet door uw debiteur (klant) betaald? Bill incasseert uw openstaande vordering snel en vakkundig. Indienen is eenvoudig en binnen 5 minuten geregeld. Wij gaan nog dezelfde werkdag met uw dossier aan de slag!


Heeft u een openstaande vordering op een bedrijf of een andere particulier? Dan kunt u ons incassobureau particulier inschakelen!

kijk hoe gemakkelijk het is om een particuliere incasso te starten


In deze video ziet u in het kort hoe een incassoprocedure bij Bill Incasso in zijn werk gaat. 

En deze weg bewandelen wij om uw vordering snel te incasseren

De weg naar een betaalde factuur.

En dit kan het u opleveren

Uiteraard kunnen er zich allerlei situaties en uitkomsten voordoen. Hieronder hebben we daarom een aantal situaties in verschillende trajecten opgenomen met daarbij vermeld wat de eventuele opbrengst voor u  is.


Alle voorbeelden hieronder zijn op basis van een openstaande vordering van € 500,00 incl btw. De incassokosten zijn in deze 15% van de hoofdsom, maar deze zijn bij ieder bedrag uiteraard weer anders. De rente is afhankelijk van hoe lang uw vordering al openstaat en is dus ook in iedere situatie anders.


NB de nummers 2A, 2B en 3 refereren naar de afbeeldingen hierboven.

Pre Incasso traject
PRE INCASSO TRAJECT

Na onze kosteloze aanmaning moet uw tegenpartij aan u €500 betalen.
Situatie bij volledige betaling:


U ontvangt € 500, er zijn geen kosten voor u of de tegenpartij (service van de zaak 👍). 
Situatie bij geen betaling of onvolledig:

Het dossier rolt automatisch door in een minnelijk incassotraject (stap 2B)


Minnelijk Incasso Traject
MINNELIJK INCASSO TRAJECT

Wij brengen rente en incassokosten bij uw tegenpartij in rekening. Deze dient nu te betalen:

Uw vordering € 500

Rente € 15

Incassokosten € 75

Totaal € 600


Situatie bij volledige betaling:

U ontvangt van ons uw vordering + de rente = € 515


Situatie bij gedeeltelijke betaling:

Stel uw tegenpartij betaalt slechts € 400. U ontvangt dan van ons het betaalde - incassokosten = € 325


Situatie bij geen betaling:

Uw tegenpartij betaalt niets, het kost u ook niets (No Cure No Pay incasso)

GERECHTELIJK TRAJECT

Indien er geen of geen volledige betaling in het minnelijk incasso traject (stap 2B) is ontvangen dan is het bijna altijd mogelijk om een gerechtelijke procedure te starten.


De kosten van een gerechtelijke procedure zijn afhankelijk van een aantal factoren; o.a. de hoogte van uw vordering en of deze betwist wordt of niet.


De kosten worden vooraf met u besproken. Er wordt alleen een procedure opgestart als ù dat wilt.


De proceskosten kunnen, bij succes, op uw klant verhaald worden. Deze variëren meestal van € 186 - € 587

Zo kunt u ons incassobureau particulier inschakelen om uw vordering snel betaald te krijgen.

Bill werkt in het minnelijk traject geheel op basis van no cure, no pay. Betaalt uw debiteur niets? Dan kost het u ook niets. Wordt er wel betaald dan betaalt de tegenpartij de incassokosten.

  • Maak een online account aan.
  • Log in en voer uw vordering in.
  • Wij gaan nog dezelfde werkdag achter uw geld aan.
Bill Incasso bestaat al sinds 2003!


nullnullnullnullnullnullnullnullnull

SNEL EN EENVOUDIG INDIENEN


Of bel ons op tel. 085-130 54 66

Als particulier een incasso-opdracht indienen

Wordt een lening niet terugbetaald, uw salaris niet uitgekeerd of een andere vordering niet betaald? Dan kunt u ons incassobureau voor particulieren inschakelen op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat wanneer er niets wordt geïncasseerd u ons ook niets hoeft te betalen. Wij brengen de incassokosten bij uw debiteur (de tegenpartij) in rekening. Wordt de vordering volledig door uw debiteur betaald? Dan kost het u ook niets.


Ook als er geen resultaat bereikt wordt kunt u ons incassobureau particulier inschakelen voor een gerechtelijke procedure. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Maar een gerechtelijke procedure is in ons incassoproces nooit verplicht.


Is er in uw dossier niets betaald en wilt u geen gerechtelijke procedure dan kunt u nadat u een voorstel heeft ontvangen wat u met het dossier wilt doen, het dossier kosteloos sluiten; dat is het voordeel van als particulier een No Cure No Pay incassobureau inschakelen.null

                   

Hoe werkt het inschakelen van een incassobureau voor particulieren?

Voor welke zaken kan ik als particuliere opdrachtgever bij jullie incassobureau terecht?

We nemen de meeste particuliere incasso-opdrachten in behandeling.

Belangrijk is dat u bewijs heeft dat de andere partij aan u moet betalen. Zo dient er bij een geldlening een overeenkomst te zijn die door beide partijen is ondertekend. Tegenwoordig geld ook WhatsApp als bewijs, mits er duidelijk in vermeld staat wie er wat aan wie verschuldigd is.

Alimentatie- en familiezaken (m.u.v. geldleningen) nemen we NIET in behandeling. Voor het uit handen geven van alimentatiezaken kunt u beter contact opnemen met het LBIO.

Overige zaken, indien goed gedocumenteerd, nemen wij direct in behandeling. Twijfelt u? Neem dan contact (tel. 085-130 54 66) met ons op voordat u uw vordering online indient.

Hoe dien ik een opdracht bij jullie in?

Uw vordering bij ons indienen is eenvoudig en in 5 minuten gedaan.

U maakt online een account aan en daarna kunt u direct inloggen op ons systeem en uw incasso-opdracht indienen. Als het dossier is afgerond kunt u eventueel ook stukken uploaden in uw dossier.

Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, gaat uw vaste behandelaar nog dezelfde werkdag met het incassoproces aan de slag.

Kan ik als particulier ook een pre incasso opdracht indienen en wat is het?

Ja, u kunt als particuliere opdrachtgever ook gebruik maken van onze Pre Incasso dienstverlening.

Als u tijdens het indienen kiest voor een Pre Incasso in plaats van een incasso opdracht dan sturen wij uw tegenpartij eerst nog een vriendelijke laatste aanmaning zonder kosten.

Wordt er betaald binnen de gestelde termijn? Dan meld u dit online, het dossier wordt dan zowel voor u als uw klant kosteloos gesloten (service van de zaak).

Wordt er niet betaald? Dan rolt het dossier automatisch door in een incasso opdracht.

Wat gebeurt er vervolgens?

Wij schrijven uw debiteur aan, zowel schriftelijk (post / e-mail) als telefonisch. Ons streven is uiteraard om uw vordering zo snel mogelijk betaald te krijgen. Wordt er niet betaald dan zal geprobeerd worden de oorzaak te achterhalen. Als een (redelijke) betalingsregeling de oplossing is, dan treffen we deze en houden we dan in de gaten of deze nageleefd wordt.

Voor wie zijn de incassokosten?

Aan het indienen van uw particuliere incasso opdracht zijn geen kosten verbonden.

Bill Incasso werkt ook niet met abonnementen. Bij uw tegenpartij brengen we incassokosten in rekening. Deze zijn in overeenstemming met de wet incassokosten en bedragen maximaal 15% van de hoofdsom met een minimum van € 40.

In het minnelijke incassotraject werkt Bill Incasso geheel op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat wanneer er onverhoopt niets geïncasseerd wordt u ons verder ook niets hoeft te betalen.

Wordt uw dossier volledig betaald? Dan worden de incassokosten door de tegenpartij betaald. U ontvangt dan van ons het bedrag van uw vordering + de geïncasseerde rente.

Wat gebeurt er als mijn dossier niet betaald wordt?

Als er in uw dossier niets betaald wordt, dan heeft u in ieder geval ook geen kosten (No Cure No Pay incasso).

Na het minnelijke incassotraject, de eerste fase, ontvangt u dan van ons een voorstel wat u met uw vordering wilt doen. U kunt het dan kosteloos laten sluiten of een gerechtelijke incasso procedure op laten starten. Vaak is er ook nog de mogelijkheid om uw dossier in de schuldbewaking te laten plaatsen of aan ons te verkopen.

Een gerechtelijke procedure brengt wel kosten met zich mee. Daarom doet Bill Incasso er alles aan om uw vordering zo veel mogelijk in het minnelijke traject te incasseren.

Als u dat wilt dan starten wij een gerechtelijke procedure op, de kosten worden vooraf met u besproken. Bill Incasso verzorgt de gerechtelijke incasso procedure van A tot Z.

Ik heb iets op internet besteld, maar er wordt niet geleverd. Kan ik jullie incassobureau particulier inschakelen?

Heeft u op internet een bestelling gedaan, maar wordt er vervolgens niet geleverd? Ook dan kunt u ons incassobureau particulier inschakelen.

Voordat u een incassotraject opstart is het noodzakelijk dat u uw bestelling bij de webwinkel annuleert. Daarna heeft de webwinkel wettelijk gezien nog 14 dagen de tijd om uw aankoopbedrag aan u terug te storten.

Wordt uw aankoopbedrag niet teruggestort? Dan kunt u de webwinkel in gebreke stellen. U stuurt dan een laatste aanmaning naar de debiteur. Hiervoor kunt u kosteloos een pre incasso opdracht bij ons indienen.

Indien u hiervoor ons incassobureau particulier inschakelt dan sturen wij de tegenpartij eerst nog een kosteloze aanmaning. Wordt er binnen de gestelde termijn betaald dan meld u dit via onze website en wordt het dossier kosteloos gesloten, geen kosten voor u en geen kosten voor de tegenpartij. Wordt er niet betaald? Dan doet u ook niets, het dossier rolt dan automatisch door in een incassozaak.

                 

Gratis Incasso |  Ontvang uw vordering + rente  |  Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland, ook voor particulieren


DIEN SNEL EN GRATIS UW VORDERING IN


Of bel ons op 085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | Geen kosten voor u!