Incassobureau in Den Haag voor al uw incasso’s 

Zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Den Haag?


Bill Incasso helpt zzp'ers en ondernemers met verschillende incassotrajecten.

Ontdek onze no cure, no pay!


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Den Haag: Bill Incasso helpt bij al uw incassozaken

Als zzp'er of ondernemer in Den Haag kunt u te maken krijgen met openstaande facturen. Bill Incasso is hét incassobureau in Den Haag dat effectief en professioneel helpt bij het innen van uw geld. Maak daarom kennis met onze dienstverlening en de verschillende incassotrajecten.


Want voor iedere situatie hebben we de juiste aanpak. Daarbij kunt u ons incassobureau inschakelen voor alle bedragen. Ook bij een openstaande factuur van een paar honderd euro helpen we u graag.

Ontdek de effectieve werkwijze van ons incassobureau in Den Haag


Met ruim 20 jaar ervaring weet Bill Incasso precies hoe het werkt bij incassozaken. Een van onze kenmerken is een klantvriendelijke aanpak. Dat doen we niet voor niets. Als zzp’ er of ondernemer wilt u vast niet uw klant verliezen. Daarbij is onze ervaring dat een beleefde benadering zeer effectief is. Ons doel is altijd dat uw debiteur betaalt. En daar zijn we zeer vasthoudend in. Het bewijs daarvan ziet u in het slagingspercentage van onze dossiers. 95 procent lossen we namelijk op zonder de tussenkomst van een rechter.

Pre-incasso: een laatste kans voor uw debiteur om een minnelijk incassotraject te vermijden

Vaak boekt ons incassobureau in Den Haag al succes tijdens de pre incasso. In deze fase sturen we uw debiteur een laatste kosteloze aanmaning. Zo kan deze alsnog betalen zonder dat er een minnelijk incassotraject wordt gestart. Voor een pre-incasso betaalt u helemaal niets. Dat geldt ook als de achterstallige factuur niet wordt voldaan

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Minnelijk incassotraject: een resultaatgerichte methode zonder gerechtelijke stappen

Het minnelijk incassotraject is de eerste stap in het incassoproces. Hierbij probeert ons incassobureau in Den Haag uw openstaande factuur te innen zonder tussenkomst van de rechter. Tijdens het minnelijk incassotraject ondernemen wij verschillende acties. Zo versturen we aanmaningen, bellen de debiteur en treffen we eventueel een betalingsregeling. Voor al ons werk tijdens deze incassofase geldt No Cure No Pay. Dit houdt in dat u niets betaalt als we er niet in slagen om uw geld te innen. Voldoet uw klant de schuld? Dan betaalt deze ook de incassokosten. Het proces is dan ook voor u kosteloos

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: een juridische procedure om uw geld te innen 

Als het minnelijk incassotraject niet succesvol is, kan ons incassobureau in Den Haag overgaan tot een gerechtelijk incassotraject. Dit is bij Bill Incasso echter nooit verplicht. Wilt u op dit moment liever stoppen met de incassoprocedure? Dan kan dat zonder enige kosten.


Wanneer u wel doorgaat, dan geven we vooraf een duidelijk overzicht van het prijskaartje van uw gerechtelijk incassotraject. Dit kan overigens meevallen, want u heeft geen advocaat nodig. Bill Incasso heeft namelijk de juiste juristen in huis. Bovendien kunnen de kosten vaak worden verhaald op de debiteur.

Bill Incasso: uw snelle incassobureau in Den Haag


Het is ontzettend makkelijk om via ons een incasso te starten. In een paar minuten heeft u via onze website uw account aangemaakt. Daarna kunt u in enkele simpele stappen uw openstaande factuur indienen. Komt uw order op een werkdag bij ons binnen? Dan gaat ons incassobureau in Den Haag er nog dezelfde dag mee aan de slag. Via uw onlineaccount kunt u de voortgang van uw incassotraject volgen. Ook krijgt u een vaste behandelaar toegewezen die graag uw vragen beantwoordt.


Bereik debiteuren door heel Nederland

Bill Incasso werkt landelijk. Dat houdt in dat u als ondernemer in Den Haag ook bij ons terecht kunt voor debiteuren in bijvoorbeeld Groningen, Zeeland of Zuid-Limburg. We kunnen zelfs uw openstaande facturen in Vlaanderen innen. U ziet het: vanuit ons incassobureau in Den Haag kunnen we u op allerlei manieren helpen.


Bent u overtuigd en wilt u ons incassobureau in Den Haag inschakelen? Maak dan direct een online een account aan bij Bill Incasso en dien uw openstaande factuur in. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk krijgt waar u recht op heeft!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!