Incassobureau ZZP

Een incassobureau voor ZZP'ers nodig?

Zo werkt ons No Cure No Pay incassotraject
Heeft u één of meerdere openstaande facturen? Betaalt uw klant niet ondanks dat u al meerdere herinneringen heeft verstuurd? Schakel dan ons incassobureau ZZP in. Als ZZP'er doet u in principe alles alleen. Gelukkig kunt u voor dit soort administratieve problemen als ZZP'er ons incassobureau inschakelen. 

Bill incasseert uw openstaande facturen snel, voordelig en op basis van No Cure No Pay incasso. Bij uw klant die niet betaald, brengen wij de incassokosten in rekening en deze betaalt dus ook de kosten. Wordt er niets betaald? Dan kost het u ook niets, No Cure No Pay.

Incassobureau voor ZZP'ers

Hoe werkt ons incassobureau ZZP ?

Als ZZP'er kunt u bij ons uw openstaande factuur gemakkelijk online indienen. Aan het indienen van een dossier zijn geen vaste kosten verbonden. 


Direct nadat wij uw dossier hebben ontvangen, gaat ons incassobureau ZZP voor u aan de slag. Een vaste behandelaar zal uw klant (debiteur) gaan benaderen. Dit doen we op diverse manieren, bijvoorbeeld via e-mail, per reguliere post, sms, aangetekende e-mail en wat vooral belangrijk is; persoonlijk via de telefoon. Het doel is uiteraard om uw openstaande facturen zo snel mogelijk voor u betaald te krijgen.


Er kunnen meerdere redenen zijn dat uw debiteur niet betaald. Soms kan een klant niet betalen. In dat soort situaties treffen we vaak een (redelijke) betalingsregeling. Deze regeling wordt geheel door ons in de gaten gehouden, net zo lang totdat de vordering is betaald. 


Wil of kan uw klant niet betalen? Dan is ook een gerechtelijke procedure mogelijk. Hieraan zitten wel kosten verbonden, dus dit traject proberen we dan ook zoveel mogelijk te voorkomen. Maar als het moet, kunnen we dat geheel voor u regelen, van A tot Z en alleen als u dat wilt. 

Zo werkt ons incassobureau
 • Maak een online account aan.
 • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer debiteur (klant)gegevens in. Voer vervolgens de factuur in.
 • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
 • Bij uw klant brengen we incassokosten en rente in rekening.
 • Wordt alles betaald? Dan kost het u ook niets, u ontvangt van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente.
 • Niets betaald? Dan kost het u ook niet, no cure no pay.
 • Een gerechtelijke procedure is dan meestal nog mogelijk maar dat is niet verplicht.

Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!


Incassobureau ZZP, waarom Bill kiezen?

No Cure No Pay incasso

No Cure No Pay

Incassobureau ZZP op No Cure No Pay basis. Wij brengen de incassokosten bij uw klant in rekening. Wordt er niets betaald? Dan kost het u ook niets.

Landelijk incassobureau

Landelijk

Bill werkt door heel Nederland, het maakt dus niet uit waar u òf uw klant gevestigd is. Ook gerechtelijke incasso's doen we van Amsterdam tot aan Maastricht.

ZZP incasso zonder abonnement.

Geen abonnement

Onze incasso voor ZZP'ers is op No Cure No Pay basis. Dus geen abonnement. Ook maakt het niet uit hoe laag of hoe hoog uw openstaande factuur is.

Incassobureau ZZP inschakelen maar uw klant niet verliezen?

Veel ondernemers zijn bang dat wanneer zij een incassobureau ZZP inschakelen ze hun klant kwijtraken. Daar hebben ze een punt. Geen enkele klant is blij als ze benadert worden door een incassobureau. Uiteraard hangt het van de situatie af. Is het een eenmalige klant of heeft u er al een jarenlange relatie mee? Staat de factuur nog maar net open of al enkele maanden, etc.

Om uw klant er nog eenmaal  vriendelijk op te wijzen dat uw factuur betaald moet worden, kunt u daarvoor van onze gratis pre incasso service gebruik maken. Bill stuurt uw klant nog 1 keer een kosteloze aanmaning, die ook nog eens aan alle wettelijke eisen voldoet. Betaalt uw debiteur binnen de gestelde termijn? Dan meld u dit online en wordt het dossier gesloten. Geen kosten voor u èn geen kosten voor uw klant. Een win win situatie dus. Wordt er niet betaald dan rolt het dossier door in een incasso opdracht. 

Indienen is eenvoudig, maak gratis een online account aan en kies voor 'pre incasso' bij het indienen van uw openstaande factuur. 

Zo werkt onze gratis Pre Incasso

 • Maak een online account aan.
 • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer debiteur (klant)gegevens in. Voer vervolgens de factuur in, kies voor 'Pre Incasso'.
 • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
 • Wij versturen op ons briefpapier een kosteloze laatste aanmaning naar uw klant.
 • Wordt uw factuur alsnog betaald? Dan meld u dit via onze online portal. Het dossier wordt dan kosteloos gesloten. Geen kosten voor u èn geen kosten voor uw klant.
 • Niet betaald? Dan hoeft u ook niets te doen. Het dossier rolt dan automatisch door in een incassoprocedure.

snel en gratis pre incasso indienen

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!