Incassobureau Groningen: voor snelle incasso


Zoekt u een incassobureau in Groningen met een snelle service en een persoonlijke aanpak?

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bill Incasso: het incassobureau in Groningen dat uw openstaande facturen klantvriendelijk en doortastend aanpakt

Staat u als zzp’er of kleine ondernemer uit Groningen regelmatig voor de uitdaging van openstaande facturen? Dan weet u dat dat niet alleen frustrerend is, maar ook kan leiden tot financiële problemen voor uw bedrijf.

Het is dus belangrijk om snel een professioneel incassobureau in te schakelen dat doortastend en klantvriendelijk uw openstaande facturen aanpakt. Bill Incasso is daarvoor het juiste incassobureau in Groningen. 

Bill Incasso: al ruim 20 jaar sterk in succesvolle incasso’s

Bill Incasso bestaat sinds 2003 en is gespecialiseerd in het debiteurenbeheer van zzp’ers en kleine ondernemers. Inmiddels hebben we al meer dan 10.000 klanten met succes geholpen. Een van onze kernpunten is een persoonlijke en respectvolle benadering van uw debiteur, waardoor de bestaande klantrelatie meestal intact blijft.

Verder werkt ons incassobureau in Groningen snel, zodat u zo kort mogelijk op uw geld hoeft te wachten. Dat we goed zijn in het innen van incasso’s, blijkt uit ons klanttevredenheidscijfer van 9,3. 

Geef uw klant nog wat tijd met een pre-incasso

De situatie rondom een incasso kan zeer verschillen. Misschien heeft u te maken met een trouwe klant die voor het eerst de factuurdatum ruimschoots heeft overschreden? Of misschien is uw debiteur een notoire wanbetaler en is voor u de maat vol? Bij Bill Incasso kunt u kiezen uit drie verschillende incassotrajecten.

De meest delicate aanpak is de pre-incasso. Dit traject is ideaal als u de relatie met uw klant zo min mogelijk wil verstoren, maar toch snel uw geld wilt ontvangen. Bij een pre-incasso stuurt ons incassobureau in Groningen uw debiteur een subtiele herinnering waarin we de urgentie van uw openstaande facturen benadrukken. Uw klant kan op dit moment nog betalen zonder dat er incassokosten worden berekend. Een pre-incasso is daarom een snelle en succesvolle methode die ook zeer klantvriendelijk is. Bovendien loopt u bij dit traject geen enkel financieel risico. Want de pre-incasso wordt door ons incassobureau in Groningen gratis en vrijblijvend verzorgd. 

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Een minnelijk incassotraject: voor de juiste oplossing

Een minnelijke incasso is na een pre-incasso de volgende stap. Het minnelijk incassotraject kunnen we inzetten als uw klant niet goed reageert op de pre-incasso. Ook kan het zijn dat u zelf al veel heeft geprobeerd om uw klant te laten betalen en wilt u het pre-incassotraject overslaan.

Bij een minnelijke incasso benadert ons incassobureau in Groningen uw klant vriendelijk, maar ook doortastend. We gebruiken hiervoor diverse communicatiemiddelen, zoals telefoon en e-mail. Het doel is dat uw klant uw factuur direct betaalt of dat we een betalingsregeling kunnen treffen waarmee u tevreden bent.

Ook bij een minnelijke incasso hoeft u aan ons niets te betalen. We verzorgen dit traject namelijk op basis van No Cure No Pay. We ontvangen alleen onze incassokosten wanneer uw debiteur betaalt. De debiteur vergoedt in dat geval ook onze kosten. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Het gerechtelijk incassotraject: de stap naar de rechter

Mocht het minnelijke incassotraject niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kan ons incassobureau in Groningen overgaan tot een gerechtelijke incasso. Hierbij schakelen wij onze juridische partners in om uw vordering via de rechter af te dwingen. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk tijd en energie kwijt bent aan het innen van uw openstaande facturen.

Bij een gerechtelijke incasso zijn er voor u echter wel mogelijke kosten. Wat de financiële gevolgen zijn, bespreken we vooraf uitgebreid met u. Bovendien worden de kosten bij een veroordeling bij succes op uw debiteur verhaald

Ontdek nog meer voordelen van ons incassobureau in Groningen

Wanneer u met ons incassobureau in Groningen in zee gaat, beperken onze diensten zich niet alleen tot deze regio. Bill Incasso werkt namelijk landelijk. Bovendien kunnen we ook incassozaken in Vlaanderen afhandelen.


Verder hanteren we geen minimumbedragen. Of u nu al te lang op 150 euro wacht voor een webtekst of op 15.000 euro voor het plaatsen van een nieuwe keuken, Bill Incasso zet zich net zo hard in.


Ook hoeft u bij ons niet bang te zijn voor verrassingen. Zo is onze kostenstructuur transparant en kunt u tot aan een gerechtelijke incasso zonder kosten en verplichtingen stoppen met het incassotraject. Bovendien werken we niet met abonnementen


Maak nu uw online-account aan bij Bill Incasso | Incassobureau Groningen

Heeft u genoeg van uw openstaande facturen? Meld u dan aan bij Bill Incasso en dien uw opdracht in. Ons incassobureau in Groningen gaat dan snel aan de slag met uw dossier. Afhankelijk van het tijdstip, doen we dat nog dezelfde dag!


In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!