Incassobureau Rotterdam   No Cure No Pay

Onbetaalde facturen? Huurachterstanden? Webwinkel die uw geld niet terug geeft? Maak korte metten met wanbetalers en schakel Bill Incasso in. Al sinds 2003 zijn wij hét incassobureau in Rotterdam voor mkb’ers, zzp’ers, verhuurders en particulieren. Dien direct gratis uw openstaande vordering in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag.


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Rotterdam inschakelen

Elke ondernemer actief in de regio Rotterdam krijgt er vroeg of laat mee te maken: u heeft een product of dienst geleverd, maar de factuur hiervoor wordt vervolgens niet betaald, ook niet na meerdere herinneringen.


Achter openstaande facturen aangaan kost u als ondernemer onnodig veel waardevolle tijd en geld. Een incassobureau in Rotterdam inschakelen is dan vaak een goede optie om op een snelle en professionele manier uw klanten de openstaande facturen te laten betalen.


Zoekt u een incassobureau in Rotterdam? Bill Incasso is hèt no cure no pay incassobureau als u op zoek bent naar een snelle afhandeling!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Wanneer een incassobureau in Rotterdam inschakelen?

U heeft voor de zoveelste keer een aanmaning gestuurd, maar uw debiteur (degene die u de betaling verschuldigd is) kan of wil de factuur voor een geleverd product of dienst nog steeds niet betalen. Hoewel de klant weigert te betalen, wilt u diegene ook niet per se meteen kwijt als klant. Dat is het goede moment om een incassobureau in Rotterdam in te schakelen.


Incassobureaus hebben ruime ervaring met het (snel) incasseren van openstaande facturen en weten hoe ze niet-betalende debiteuren het beste kunnen benaderen. Zo hoeft u zelf niet langer om te kijken naar openstaande facturen en bent u verzekerd van snel en goed resultaat.


Het is belangrijk hierbij onderscheid te maken tussen twee soorten debiteuren: bedrijven en particulieren. Als uw debiteur een bedrijf is, dan kan direct na het vervallen van een factuur een incassobureau ingeschakeld worden. Is uw debiteur een particulier, dan bent u wettelijk verplicht om eerst een 14-dagen brief te versturen, waarin u het exacte bedrag aan bijkomende incassokosten en de betalingstermijn benoemd. Blijft betaling na deze periode uit? Dan volgt hetzelfde incassotraject als bij bedrijven.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Hoe werkt een incassobureau?

Als u een incassobureau inschakelt, dan wordt de debiteur eerst aangeschreven, zowel per post als per e-mail. In deze brief wordt de debiteur er op gewezen dat de factuur niet voldaan is, en dat er door het incassobureau incassokosten in rekening mogen worden gebracht.


 Ook wordt de debiteur gewezen op het betalen van de wettelijk verschuldigde rente, die oploopt vanaf de vervaldatum van de factuur. Hoe langer de factuur open is, hoe hoger dit bedrag wordt. Wordt er na de herinnering per post en mail niet betaald? Dan neemt een incassobureau telefonisch contact op met de debiteur. Op deze manier kan besproken worden waarom betaling uitblijft, en welke eventuele oplossingen er zijn. Soms wordt er een betalingsregeling getroffen.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Het minnelijke incassotraject kent 3 scenario's

1 - De debiteur betaalt volledig

Het eerste scenario is meteen het beste scenario voor u als ondernemer. Nadat het incassobureau contact heeft genomen met de debiteur, besluit deze de openstaande factuur, de incassokosten en de rente te betalen (bijvoorbeeld door middel van een betalingsregeling). U ontvangt vervolgens binnen enkele werkdagen het factuurbedrag plus de betaalde rente.

2 - De debiteur betaalt gedeeltelijk

Als de debiteur niet alle bovengenoemde kosten wil vergoeden, maar bijvoorbeeld een gedeeltelijke betalingsregeling treft, dan worden de incassokosten verrekend met het bedrag dat u uiteindelijk ontvangt. Een goed incassokantoor probeert natuurlijk eerst de debiteur het volledige bedrag te laten betalen. Een stap naar de rechter is hier overigens ook een optie.

3 - De debiteur betaalt niet

Weigert de debiteur na contact met het incassobureau alsnog om te betalen? Dan doet een incassobureau u vaak een voorstel om de vordering voor te leggen aan de kantonrechter. Wilt u dit liever niet? Dan kun u ook beslissen om het dossier te laten sluiten. Werkt het incassobureau op basis van No Cure No Pay? Dan hoeft u in dit geval, althans bij Bill Incasso,  ook niets te betalen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Factuur voorleggen aan de rechter

Betaalt uw debiteur niet tijdens het incassotraject? Dan kunt u de stap naar de rechter maken. Ons incassobureau kan hiervoor de dagvaarding opstellen, waarmee de debiteur wordt opgeroepen bij de rechter te verschijnen. Na het vonnis van de rechter werkt ons incassobureau samen met een netwerk van deurwaarders om beslag te kunnen leggen.

Incassobureau in Rotterdam nodig? Bill Incasso

Bill Incasso is een incassobureau dat sinds 2003 door heel Nederland actief is, dus ook in de regio Rotterdam. Onze klanten prijzen vooral onze professionaliteit en de snelheid waarmee we incasso’s afhandelen. Met ons team van zeven incassospecialisten incasseren we facturen voor zowel bedrijven als particulieren. Dat doen we op basis van No Cure No Pay: u betaalt alleen als er resultaat behaald wordt. Weigert uw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan hoeft u ons ook niets te betalen.

Bill Incasso: persoonlijk en professioneel

Bij Bill Incasso bent u verzekerd van een snelle behandeling van uw openstaande facturen. Het enige dat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en uw factuur in te dienen via de website. Vervolgens wordt u gekoppeld aan een vaste behandelaar, die direct voor u aan de slag gaat. Via onze website kunt u 24 uur per dag uw dossier volgen, zodat u op de hoogte blijft van alle stappen in het incassotraject. Ondertussen zoeken onze specialisten op allerlei manieren contact met uw debiteur om uw openstaande facturen te voldoen. Weigert de debiteur alsnog te betalen? Dan kunnen wij, uiteraard in overleg, voor u de stap naar de rechter maken. Door onze jarenlange ervaring met gerechtelijke incasso’s en ruime netwerk van deurwaarders kunnen we het hele gerechtelijke proces van A tot Z voor u regelen.

Pre Incassoservice Bill Incasso

En voor wie de stap naar een incassobureau nog iets te groot vindt, bijvoorbeeld omdat u bang bent een belangrijke klant kwijt te raken, heeft Bill Incasso de gratis Pre Incasso service.


Dit is het kosteloos versturen van een laatste aanmaning, waarmee de debiteur wordt herinnerd aan de openstaande betaling. De Pre Incasso service is ook verstandig wanneer uw debiteur een particulier is en er een 14-dagen brief verstuurd moet worden. Wanneer de factuur daarna alsnog niet wordt betaald, dan wordt de pre incasso voor u omgezet in een incasso-opdracht. Onze incassospecialisten gaan dan aan de slag om ervoor te zorgen dat openstaande facturen zo snel mogelijk betaald worden.


Op zoek naar een no cure no pay incassobureau in Rotterdam? Bill Incasso is een incassobureau dat door heel Nederland actief is. Daardoor bent u verzekerd van snel en goed resultaat, zonder abonnementskosten. Meer weten over onze werkwijze of het incassotraject? Neem dan een kijkje op onze veel gestelde vragen-pagina.


Wilt u geen dag langer wachten op uw geld en heeft u meteen een incassobureau in Rotterdam nodig? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat u uw geld op de bank krijgt.


nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau in Rotterdam en omstreken


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op 085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!

Ons Incassobureau Rotterdam is bereikbaar op onderstaande locatie (enkel op afspraak).

Adres

Westerstraat 10

3016 DH Rotterdam