Incasso automotive

Wanbetalers en openstaande vorderingen zijn een groot probleem binnen de automotive branche. Bent u als ondernemer ook actief in deze sector en heeft u te maken met klanten die zich niet aan betaalafspraken houden? Dan bieden we met Bill Incasso de perfecte oplossing: incasso automotive. Een incassoprocedure op basis van no cure, no pay, met oog voor zowel het geld als de mens achter de schuld. Op die manier innen wij uw vordering snel en professioneel, en blijft de klantrelatie optimaal.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Hét incassobureau voor de autobranche

Bij Bill Incasso hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het voeren van incassoprocedures in de automotivebranche. Onze klanten bestaan uit MKB-bedrijven en ZZP’ers als autodealers, vakgarages, groothandels in auto-onderdelen en leasebedrijven. Wat we in deze branche vaak zien zijn twee dingen: mensen die er een sport van maken hun betalingen zo lang mogelijk uit te stellen en klanten die vorderingen betwisten.


In beide gevallen bieden onze ruime ervaring en (juridische) kennis van de automotive markt uitkomst. Onze specialisten weten als geen ander hoe ze debiteuren aan afspraken moeten houden en hen kunnen bewegen tot het snel betalen van de factuur. Uw vordering is bij ons dan ook in goede handen.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Pre-incasso, minnelijke incasso of gerechtelijk traject

Bill Incasso biedt zijn incassodiensten in drie vormen aan:

  • Minnelijke incasso op basis van no cure, no pay. Een minnelijk incassotraject is de standaard opvolging van uw eigen debiteurenbeheer. U dient bij ons uw vordering in en wij benaderen de debiteur op verschillende manieren om te zorgen dat deze betaalt. Bij succes ontvangt u de hoofdsom + rente. Wordt er niets betaalt? Dan kost het u ook niets en kan het dossier kosteloos worden gesloten.

  • Pre-incasso. Een volledig kosteloze service van Bill Incasso. Wij sturen uit uw naam een laatste aanmaning die voldoet aan de wettelijke eisen. Wordt er betaald? Dan wordt het dossier direct kosteloos gesloten. Zo niet, dan wordt automatisch een incassoprocedure opgestart. Bij particulieren is deze stap verplicht, mits u nog niet zelf een wettelijke laatste aanmaning heeft verstuurd.

  • Gerechtelijke incasso. Levert het minnelijke traject niet het gewenste resultaat? Dan kunt u naar de kantonrechter stappen. Bill Incasso ondersteunt u hierin.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Incasso automotive door heel Nederland


In de autobranche is het zeker niet ongebruikelijk om klanten te hebben door heel het land. In dat geval helpt het om te kunnen werken met een incassobureau dat ook landelijk actief is. Bij Bill Incasso zijn we dat. Dus of het nu gaat om een wanbetaler in Den Haag, Rotterdam, of Almere of een openstaande vordering in Limburg, Groningen of Overijssel: wij staan voor u klaar.


Bekijk al onze locaties

Dien direct gratis uw factuur in

Maak vandaag nog korte metten met wanbetalers en dien direct gratis uw factuur in. Na het uploaden van uw vordering starten we direct uw automotive incasso op en via uw online dossier kunt u vervolgens alle acties bijhouden. Na een betaling ontvangt u direct uw geld en wordt er niet betaald? Dan kost het u ook niets.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull