No Cure, No Pay incassobureau inschakelen: hoe werkt het?

Een incassobureau inschakelen op basis van ‘No Cure, No Pay’, hoe werkt dat nu eigenlijk? Wanneer uw debiteur de openstaande factuur niet betaalt dan kunt u deze factuur laten incasseren. Bill Incasso werkt hiervoor op basis van No Cure, No Pay.  

No Cure, No Pay

U betaalt niets. Wij brengen de kosten in rekening bij uw debiteur.

Persoonlijke benadering

Een goede klantrelatie is belangrijk, dat snappen wij. 

Direct online indienen

Een incassotraject starten is binnen 5 minuten gepiept.

Hoe werkt een No Cure, No Pay incassotraject?

Schakelt u Bill in om uw openstaande vordering te incasseren, dan betaalt u niets. Wij gaan voor u aan de slag, schrijven uw debiteur aan en brengen de incassokosten bij uw debiteur in rekening. Wordt er onverhoopt niets betaald, dan bent u Bill Incasso ook niets verschuldigd. Dit is hoe een incassotraject bij Bill werkt.

Wilt u direct een incassotraject opstarten?

Een incasso starten is zo gepiept. Binnen vijf minuten dient u uw openstaande factuur in via ons gemakkelijke online portal. Bill verstuurt daarna direct een brief naar uw debiteur waarmee het incassotraject wordt gestart. Om een vordering in te dienen maakt u wel eerst een (gratis) account aan.

Zodra de betaling van uw debiteur wordt ontvangen, wordt er binnen enkele dagen met u afgerekend en staat het bedrag direct bij u op de rekening.


Blijft een betaling uit? In dit geval wordt er telefonisch contact opgenomen met uw debiteur om te achterhalen waarom een factuur niet wordt betaald. Wij proberen altijd een passende oplossing te vinden met uw debiteur. Indien de oplossing een betalingsregeling is, dan wordt die regeling getroffen en houden wij de betalingen voor u in de gaten.


In het geval dat er geen betaling volgt en er ook geen oplossing kan worden gevonden, dan ontvangt u van ons een voorstel om de vervolgstappen te bepalen. Kiest u ervoor om een gerechtelijke incassoprocedure op te laten starten, dan kunnen wij u hierin van A tot Z ontzorgen. Wilt u dit niet, dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. 

null

Een Pré-incasso bij een No Cure, No Pay incassobureau

Natuurlijk wilt u betaalt worden voor uw producten of diensten. Toch wilt u ook de klantrelatie waarborgen, mogelijk doet u in de toekomst nog goede zaken met deze klant.

In dit soort situaties kunt u een pré-incasso laten versturen door Bill Incasso. De pré-incasso is een laatste herinnering op het briefpapier van Bill Incasso zonder dat er incassokosten worden berekend aan uw debiteur. In deze herinnering wordt een verzoek tot betaling gedaan. Betaalt de debiteur naar aanleiding van de pré-incasso dan zijn hier zowel voor u, als uw klant, geen kosten aan verbonden.

Een laatste herinnering laten versturen door Bill doet u binnen 5 minuten. U kiest voor pré-incasso tijdens het indienen van de opdracht via ons online klantportaal. Na het indienen van de opdracht versturen wij de brief aan uw debiteur. Volgt er een betaling dan meld u dit online en wordt het dossier kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald dan wordt er automatisch een no cure, no pay incassotraject gestart.

Meer dan 700+ mensen raden Bill Incasso aan!


arrow_drop_up arrow_drop_down