Deurwaarder No Cure No Pay | Incasso met snel resultaat

Een deurwaarder No Cure No Pay inschakelen hoe werkt dat nu eigenlijk? Wanneer uw debiteur de openstaande factuur niet betaalt dan kunt u deze factuur laten incasseren. Bill Incasso werkt hiervoor op basis van No Cure, No Pay.  


De bewezen aanpak van Bill Zorgt er voor dat ook u snel over uw openstaande factuurbedragen kunt beschikken.

Zo werkt onze No Cure No Pay incassoprocedure


No Cure No Pay

U betaalt niets. Wij brengen de kosten in rekening bij uw debiteur.

Persoonlijke benadering

Een goede klantrelatie is belangrijk, dat snappen wij. 

Direct online indienen

Een incassotraject starten is binnen 5 minuten gepiept.

Hoe werkt een No Cure No Pay incassotraject, heb ik een deurwaarder nodig?

Schakelt u Bill in om uw openstaande vordering te incasseren, dan betaalt u niets. Wij gaan voor u aan de slag, schrijven uw debiteur aan en brengen de incassokosten bij uw debiteur in rekening. Wordt er onverhoopt niets betaald, dan bent u Bill Incasso ook niets verschuldigd. Dit is hoe een incassotraject bij Bill werkt.


In het minnelijke No Cure No Pay incassotraject kan een deurwaarder niets anders dan wij ook voor u doen. Echter is ons traject veel intensiever dan bij een deurwaarderskantoor. Bill benadert uw klant via e-mail, reguliere post, sms, aangetekende e-mail en bovendien persoonlijk per telefoon. Dit alles om resultaat te bereiken zonder tussenkomst van een rechter. Is dit alsnog nodig? Dan kunnen we ook dat traject voordelig van A tot Z voor u regelen. 

Wilt u direct een incassotraject opstarten?

Een incasso starten is zo gepiept. Binnen vijf minuten dient u uw openstaande factuur in via ons gemakkelijke online portal. Bill verstuurt daarna direct een brief naar uw debiteur waarmee het incassotraject wordt gestart. Om een vordering in te dienen maakt u wel eerst een (gratis) account aan.


  • Maak een gratis account aan
  • Dien uw openstaande factuur in
  • Geen minimum factuur bedragen en door heel Nederland
  • Wij brengen incassokosten bij uw debiteur in rekening (15% vd hoofdsom, met een minimum van € 40)
  • Volledige betaling door uw debiteur? U ontvangt uw factuurbedrag + de rente.
  • Wordt er niets betaald, dan kost het u ook niets, No Cure No Pay!
  • In het laatste geval is bijna altijd een gerechtelijke incasso procedure mogelijk, maar alleen als u dat wilt, het is niet verplicht.

Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.

Zodra de betaling van uw debiteur wordt ontvangen, wordt er binnen enkele dagen met u afgerekend en staat het bedrag direct bij u op de rekening.


Blijft een betaling uit? In dit geval wordt er telefonisch contact opgenomen met uw debiteur om te achterhalen waarom een factuur niet wordt betaald. Wij proberen altijd een passende oplossing te vinden met uw debiteur. Indien de oplossing een betalingsregeling is, dan wordt die regeling getroffen en houden wij de betalingen voor u in de gaten.


In het geval dat er geen betaling volgt en er ook geen oplossing kan worden gevonden, dan ontvangt u van ons een voorstel om de vervolgstappen te bepalen. Kiest u ervoor om een gerechtelijke incassoprocedure op te laten starten, dan kunnen wij u hierin van A tot Z ontzorgen. In dit traject schakelen we onze deurwaarder in, dit valt niet onder het No Cure No Pay principe maar de kosten kunnen doorgaans wel op uw debiteur verhaald worden. Wilt u dit niet, dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. 

We stellen een dagvaarding op en laten onze deurwaarder deze betekenen. Met het vonnis dat we bij de rechtbank halen, kunnen we onze deurwaarder beslag laten leggen. Deze acties vallen niet onder het No Cure No Pay principe maar de kosten kunnen bij succes wel verhaald worden op uw klant.

null

Een Pré-incasso om een deurwaarder no cure no pay inschakelen te voorkomen.

Natuurlijk wilt u betaalt worden voor uw producten of diensten. Toch wilt u ook de klantrelatie waarborgen, mogelijk doet u in de toekomst nog goede zaken met deze klant. Daarom verdient het vaak de voorkeur om een deurwaarder no cure no pay inschakelen te voorkomen. 

Daarom kunt u een pré-incasso laten versturen door Bill Incasso. De pré-incasso is een laatste herinnering op het briefpapier van Bill Incasso zonder dat er incassokosten worden berekend aan uw debiteur. In deze herinnering wordt een verzoek tot betaling gedaan. Betaalt de debiteur naar aanleiding van de pré-incasso dan zijn hier zowel voor u, als uw klant, geen kosten aan verbonden.

Een laatste herinnering laten versturen door Bill doet u binnen 5 minuten. U kiest voor pré-incasso tijdens het indienen van de opdracht via ons online klantportaal. Na het indienen van de opdracht versturen wij de brief aan uw debiteur. Volgt er een betaling dan meld u dit online en wordt het dossier kosteloos gesloten. Wordt er niet betaald dan wordt er automatisch een no cure no pay incassotraject gestart.


Het incassotraject geschiedt bij Bill op basis van no cure no pay. Wordt er niets betaald dan bent u ook niets verschuldigd. Betaalt uw klant de volledige vordering inclusief kosten dan kost het u ook niets; u ontvangt uw factuurbedrag + rente. Wordt er niet betaald dan kunt u er voor kiezen om via ons onze deurwaarder in te schakelen, dat is niet verplicht overigens.

Meer dan 700+ mensen raden Bill Incasso aan!