Gratis pré-incasso brief laten versturen door Bill

Een vriendelijke laatste waarschuwing voor uw debiteur

Goed contact

Een vriendelijke laatste waarschuwing voor uw debiteur.

Wettelijke eisen

De pre-incasso brief voldoet altijd aan de wettelijke eisen.

Geen kosten

Zowel u als uw debiteur betalen geen pre-incassokosten.

Uw factuur nog onbetaald? Laat Bill de laatste kosteloze aanmaning versturen.

Een onbetaalde factuur, vroeg of laat krijgt ieder bedrijf hiermee te maken. U wilt de factuur betaald krijgen en de relatie met de debiteur behouden. De gratis pré-incasso van Bill is hier de oplossing voor.

Nog voordat het incassotraject wordt gestart verstuurt Bill een laatste kosteloze aanmaning. Zo wordt uw debiteur op een vriendelijke wijze herinnerd aan uw openstaande factuur.

In veel gevallen is een incassotraject onnodig en wordt een betaling alsnog verricht na het ontvangen van de aanmaning van Bill. Doordat de pré-incasso op briefpapier van Bill Incasso, per post, wordt verzonden worden facturen vaak direct voldaan.

Wat is een pré-incasso?

Een pré-incasso fase is in het gebruikelijke debiteurenproces de laatste fase. Wanneer een factuur niet door de debiteur betaald wordt, dan kunt u Bill inzetten voor het versturen van een pré-incasso brief. Dit is een kosteloze laatste aanmaning die we de debiteur sturen waarin we aangeven dat uw debiteur nog 7 of 14 dagen de tijd heeft om het openstaande bedrag te voldoen. Wordt deze termijn verstreken? Dan wordt er automatisch een incassotraject gestart door Bill Incasso.


De pré-incasso brief voldoet altijd aan de wettelijke eisen en wordt verzonden per post. In deze brief wordt aangegeven dat indien er niet alsnog betaald wordt, de opdracht tot het starten van een incassotraject (met bijbehorende kosten) wordt gegeven aan Bill Incasso. 

Bill Incasso werkt razendsnel en is transparant over de werkwijze en de kosten. De online omgeving is duidelijk en makkelijk in gebruik, de voortgang van dossiers is op ieder moment te volgen. Heerlijk om dit zonder zorgen uit handen te kunnen geven!
Sterrenzaken - Administratieve dienstverlening

Wanneer kiest u voor pre-incasso?

Behoud de goede verstandhouding met uw klant door het versturen van een laatste kosteloze aanmaning via Bill Incasso. Het ontvangen van een brief van een incassobureau is altijd even schrikken, om uw debiteur niet direct met extra kosten op te zadelen verstuurt u de laatste kosteloze aanmaning met hierin een laatste kans om de betaling alsnog in orde te maken. De brief trekt wel de aandacht van de debiteur en laat zien dat u uw debiteurenproces serieus neemt.


Pré-incasso is de laatste waarschuwing aan uw debiteur om tot betaling over te gaan, voordat er een incassotraject wordt ingezet. Als u op regelmatige basis gebruik maakt van onze pré-incasso dienstverlening, dan merkt u dat uw facturen vele malen sneller betaald worden. Op deze manier bespaart u kosten en tijd!

Hoe de pre-incasso in zijn werking gaat bij Bill Incasso

null

null

null

null

Heeft u meer dan 25 opdrachten? Lever dan een Excel bestand aan wat wij inlezen. Wordt uw factuur tussentijds toch betaald, dan geeft u dit zelf aan via de online portal. Het betreffende dossier wordt vervolgens kosteloos weer gesloten. We kunnen deze dienst enkel gratis blijven aanbieden als er geen afwijkende afspraken worden gemaakt op de genoemde termijnen. Houdt u zich hier dan ook graag aan.

De ervaring van onze cliënten

Ik vind dat Bill incasso mijn zaak zeer snel en adequaat heeft afgehandeld.
Gereard de Graaf
Zeer eenvoudig, duidelijk en doelgericht. Het gewenste resultaat was snel behaald!
RB TotaalTuinen B.V.
Zeer Professioneel en discreet. Fijne webomgeving en eenvoudig te gebruiken. Bijzonder blij mee.
Necto Systems
Onverwacht goed. Ik had de hoop al opgegeven. Blij dat incasso gelukt is.
BL Dienstverlening
Topdienst! Dankzij de gratis laatste aanmaning is er binnen enkele dagen eindelijk betaald.
Mulder Hosting
Fijne dienstverlening!! Via je dossier kan je alles gemakkelijk en overzichtelijk inzien.
Bianca van de Leest
arrow_drop_up arrow_drop_down