Incasso MKB: no cure, no pay

Als MKB’er zit u niet te wachten op onbetaalde facturen. Ze zijn slecht voor uw cashflow en kunnen u veel kopzorgen bezorgen. Heeft u dus wel geleverd maar krijgt u niet betaald? Maak gebruik van onze incasso MKB! Bill Incasso is gespecialiseerd in het innen van facturen voor het midden- en kleinbedrijf. Met onze unieke, mensgerichte service zorgen we voor een vlotte betaling. Voor b2b én b2c!

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Het incassobureau voor MKB-Nederland

Al sinds 2003 is Bill Incasso hét incassobureau voor alle ZZP’ers, kleine bedrijven en middelgrote bedrijven in Nederland. Onze service is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u als klein bedrijf snel uw geld krijgt, zonder risico en met optimaal behoud van de klantrelatie. Wij werken namelijk op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat onze incassoservice u niets kost wanneer het niets oplevert. En omdat we weten hoe belangrijk goede klantrelaties zijn, kijken we verder dan alleen de schuld. We kiezen dan ook bewust voor een persoonlijke benadering met een menselijke toon en kunnen eventueel ook een betalingsregeling bemiddelen. Op die manier blijft niet alleen de verstandhouding met de klant goed, maar gaat hij ook sneller over tot betaling.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Incassobureau MKB: stap voor stap betaald krijgen

  • Stap 1. Maak een account aan en ontdek uw persoonlijke incasso-omgeving.
  • Stap 2. Dien kosteloos uw openstaande factuur in. Is uw klant particulier en heeft u nog geen WIK-brief gestuurd? Kies dan voor pre-incasso. Is uw klant een bedrijf? Dan kunt u direct een minnelijke procedure starten. De kosteloze pre-incasso is in dit geval optioneel.
  • Stap 3. Onze experts gaan na het indienen van uw factuur direct aan de slag met het analyseren van uw vordering. Vervolgens nemen wij direct contact op met uw klant. Bij een minnelijk traject worden hoofdsom, incassokosten en rente in rekening gebracht bij de debiteur.
  • Stap 4. Betaalt uw klant de vordering? Dan ontvangt u van ons de hoofdsom, plus de wettelijke rente. De incassokosten worden gebruikt om onze diensten te betalen.
  • Stap 5. Betaalt de klant onverhoopt niets? In dat geval kost het u ook niets, want wij werken zoals gezegd op basis van no cure, no pay.
  • Stap 6. In het geval een minnelijke procedure geen resultaat oplevert, is een gerechtelijke procedure altijd een optie. Maar dit is zeker niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen het dossier kosteloos te laten sluiten.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

Incassobureau voor b2b


Is de klant die de factuur niet betaald ook een bedrijf? Dan spreken van b2b incasso en mag u de vordering direct uithanden geven na het verstrijken van de wettelijke betaaltermijn. Uiteraard kan het geen kwaad om een klant zelf nog één of twee keer per mail of telefoon te herinneren aan de openstaande factuur, maar dit is zeker niet verplicht.


Volgens de wet mag u bij bedrijven direct incassokosten rekenen (en dus een incassobureau inhuren) vanaf dag 1 na het niet voldoen aan een betaalplicht. Wacht dus niet langer dan nodig op uw geld en dien op tijd uw factuur in, voor een zo snel mogelijke betaling.


Meer over incasso voor b2b

Incasso b2c

Levert u als ondernemer goederen of diensten aan consumenten? Dan noemen we dat b2c en zijn uw klanten dus particulieren. Belangrijk om te weten is dat particulieren extra bescherming krijgen vanuit de wet.


In tegenstelling tot bij zakelijke debiteuren, mogen wij dan ook pas incassokosten in rekening brengen nadat is aangekondigd dat deze kosten berekend worden. U kunt hiervoor een gratis pre-incassobrief laten sturen door Bill Incasso. Deze wordt gedrukt op ons briefpapier en voldoet aan alle wettelijke eisen.


Wordt ook na het versturen deze laatste herinnering niet betaald? Dan kan direct een minnelijk traject gestart worden.

Uw MKB incassobureau door heel Nederland

Als mkb-bedrijf kunt u vanuit heel Nederland bij ons terecht voor een mkb-incassoprocedure. Wij beschikken namelijk over een landelijk dekkend netwerk van incassospecialisten, met vestigingen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Bergen op Zoom. Daarnaast werken wij veel in grote steden als Den Haag, Almere en Arnhem. Het maakt daarbij ook niet uit waar uw debiteur gevestigd is.

Direct een MKB incasso starten

Heeft u al meer dan genoeg moeite gedaan om uw geld te krijgen? Op den duur is de maat vol en is het als ondernemer tijd om de vordering uithanden te geven. Kies voor Bill Incasso voor een professionele en sociale incassoprocedure, waarbij het menselijke aspect hand in hand gaat met een snelle betaling. Omdat wij werken op basis van no cure, no pay, maakt u geen kosten wanneer wij niet succesvol zijn. Niet dat dat overigens vaak gebeurt, want onze incasso MKB is in 95% van de gevallen effectief.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

nullnullnullnullnullnullnullnullnull