Incasso zakelijke dienstverlening

Bent u als bedrijf actief in de zakelijke dienstverlening? Bijvoorbeeld als boekhouder, IT-specialist of als makelaar? Dan krijgt u vroeg of laat helaas te maken met klanten die niet betalen voor uw geleverde diensten.


Vervelend en slecht voor uw cashflow, maar wij hebben de oplossing: incasso speciaal voor de zakelijke dienstverlening. Op basis van no cure, no pay, zodat het u niets kost wanneer het u niets oplevert.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Uw incassospecialist voor de zakelijke dienstverlening

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de horeca of de retail – waar doorgaans direct betaald wordt - zijn niet betaalde facturen een groot probleem in de zakelijke dienstverlening. In sectoren als consultancy, de bouw en de creatieve sector zijn onbetaalde facturen zelfs één de belangrijkste oorzaken van faillissementen, omdat het hier doorgaans gaat om hoge bedragen.


Bij Bill Incasso begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om cashflowproblemen op te lossen en snel betaald te krijgen. Maar we begrijpen ook dat de relatie met klanten net zo belangrijk is. Daarom is onze unieke methode speciaal ontwikkeld om niet alleen snel uw geld te innen, maar ook om de relatie optimaal te houden. Wij benaderen klanten dan ook altijd vriendelijk en correct, en houden rekening met hun situatie. Dat helpt niet alleen de klantrelatie, maar is ook veel effectiever dan er met het gestrekt been in gaan.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Zo krijgt u snel betaald als zakelijke dienstverlener

  • Maak kosteloos uw account aan. U krijgt dan toegang tot uw persoonlijke omgeving, waar u dossiers kunt aanmaken en al onze acties volgt.
  • Dien uw openstaande factuur in. Is uw debiteur een zakelijke klant? Dan kunt u direct een minnelijke procedure starten, maar u kunt ook kiezen voor een kosteloze pre-incasso. Bij particuliere klanten is de pre-incasso verplicht, mits u zelf nog geen wettelijke laatste aanmaning heeft verstuurd.
  • Kiest u voor pre-incasso en wordt er betaald? Dan ontvangt u het geld direct op uw rekening. Laat dit aan ons weten en wij sluiten kosteloos uw dossier.
  • Wordt er na het verstrijken van de betaaltermijn van de pre-incasso niet betaald of kiest u direct voor minnelijke incasso? Dan starten wij onze minnelijke incassoprocedure op en benaderen wij uw klant. Bij uw klant brengen we het openstaande bedrag, de wettelijke rente en incassokosten in rekening.
  • In 95% van de gevallen betaalt de klant het gehele bedrag tijdens het minnelijke traject. U ontvangt dan de openstaande vordering, inclusief de wettelijke rente.
  • Wordt er niets betaald? Dan kost u het ook niets. U kunt dan zonder kosten het dossier laten sluiten volgens ons principe van no cure, no pay.
  • Een gerechtelijk traject is altijd optioneel. Onze juristen zullen u hierin adviseren en kunnen u tot een bedrag van EUR 25.000 begeleiden bij een gang naar de kantonrechter.


In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

Incasso voor b2b en b2c dienstverleners


Bij Bill incasso zijn wij gespecialiseerd in zowel business tot business (b2b) als business to consumer (b2c) incasso. U kunt dus bij ons terecht met vorderingen van zakelijke debiteuren en particuliere debiteuren. Goed om te weten is wel dat er een belangrijk verschil zit tussen de incassoprocedure bij consumenten en zakelijke klanten.


Bij zakelijke kanten kan direct na het verstrijken van de wettelijke termijn een minnelijk traject (met incassokosten) worden gestart. Bij consumenten bent u verplicht om eerst een laatste waarschuwing te sturen (of makkelijker: laten versturen door Bill Incasso), een zogenaamde WIK-brief. Hierin herinnert u de klant een laatste keer aan het openstaande bedrag en geeft u aan dat u incassokosten in rekening brengt als de betaling niet na veertien dagen binnen is.  Blijft de betaling dan nog steeds uit? Dan kunt u incassokosten rekenen.

Dienstverlening incasso door heel Nederland

Bill Incasso is er al meer dan twintig jaar voor alle zakelijke dienstverleners in Nederland. Wij werken namelijk door heel het land, vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Bergen op Zoom. U kunt dus bij ons terecht vanuit iedere stad en provincie. Plaatsen waar wij bijvoorbeeld ook vaak incasso’s voor dienstbedrijven uitvoeren zijn Den Haag, Almere en Friesland.

Dien direct gratis uw vordering in als dienstverlener

Vaak is het goed om zelf ook nog eens een herinnering te sturen of persoonlijk contact op te nemen, maar op den duur is de maat echt vol. Onze speciale incasso voor de zakelijke dienstverlening biedt dan de perfecte oplossing. Wij benaderen uw klant op verschillende manieren en bewegen hem of haar tot een snelle betaling. In 95% van de gevallen zorgen we voor een snelle betaling. Zonder minimumbedrag!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

nullnullnullnullnullnullnullnullnull