Incasso sport en fitness

Als vereniging of ondernemer in de sportbranche staat u midden in de maatschappij en werkt u voor een groot aantal verschillende mensen. In het overgrote deel van de gevallen gaat dit zonder problemen, maar vroeg of laat krijgt u ermee te maken: een wanbetaler.

Of het nu gaat om contributie, een onbetaalde factuur, abonnementskosten of een vordering vanwege bijvoorbeeld schade, onze speciale incasso voor sport en fitness biedt de oplossing. Op basis van no cure, no pay, zorgen wij ervoor dat u snel betaald krijgt.

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Hét incassobureau voor de sport- en fitnessbranche

Al sinds 2003 staan we bij Bill Incasso bekend als het incassobureau voor verenigingen en ondernemers in de fitness- en sportbranche. Onze klanten bestaan uit onder meer voetbalverenigingen en tennisverenigingen, maar wij werken bijvoorbeeld ook voor organisatoren van schaaktoernooien, fitnesscentra en ZZP’ers die bootcamps en personal training verzorgen.


Wat we in deze branche vaak zien is dat ondernemers terughoudend zijn met het benaderen van leden en klanten vanwege openstaande vorderingen. Deels is dat zeker terecht, want u wilt niet bekendstaan als iemand die alleen meedoet voor het geld. Maar aan de andere kant werkt u hard voor uw geld. En in het geval van een vereniging: wanneer een lid geen contributie betaald, moeten de andere leden ervoor opdraaien. Wacht dus zeker niet te lang met het herinneren aan openstaande facturen en schakel op tijd professionele hulp in!

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Zo innen wij uw openstaande vordering

    Wanneer u ons incassobureau inschakelt, zorgen onze specialisten er op een vriendelijke, maar dringende manier voor dat de vordering zo snel mogelijk wordt voldaan. Een incassotraject kent bij ons drie fases, waarbij in 95% van de gevallen al in de eerste twee fases een oplossing gevonden wordt:
    • Pre-incasso (optioneel bij bedrijven). Met onze gratis pre-incassoservice geeft u uw debiteur een laatste kans om zonder extra kosten te betalen. Deze laatste aanmaning voldoet aan alle wettelijke eisen, en kan dus gebruikt worden als WIK-brief. Wanneer u nog niet zelf een WIK-brief heeft verzonden en de debiteur is particulier, dan is de pre-incasso verplicht. Bij bedrijven is dit altijd optioneel. Wordt er na de pre-incasso betaald? Dan ontvangt u direct uw geld. Wordt er niet betaald? Dan gaan we automatisch verder met stap 2.

    • Minnelijke incasso no cure, no pay. Tijdens de minnelijke fase benaderen onze specialisten uw debiteur op verschillende manieren om te zorgen dat deze betaalt. Bij succes ontvangt u de hoofdsom + rente. De debiteur betaalt de wettelijke incassokosten direct aan ons kantoor. Geen succes? Dan ook geen kosten. No cure, no pay.

    • Gerechtelijk incassotraject. Mocht de minnelijke fase onverhoopt niet tot succes leiden, dan kan uw vordering voorgelegd worden bij de kantonrechter. Dit is bij ons nooit verplicht, maar onze juristen kunnen u hierin altijd begeleiden.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Incasso sport en fitness door heel het land


Bill Incasso werkt met een landelijk dekkend netwerk van incassospecialisten en juristen. Dit heeft als groot voordeel voor u dat wij uw sportincasso en fitnessincasso door heel het land kunnen uitvoeren. Het maakt dus niet uit of uw debiteur in een grote stad als Almere of Amsterdam gevestigd is of in een dorpje in Zeeland of Limburg. Onze professionals weten uw debiteur overal te vinden en zorgen ervoor dat deze zich zo snel mogelijk aan de betaalafspraken houdt, ongeacht de locatie of de hoogte van de vordering.


Bekijk al onze locaties

Start vandaag nog met incasseren

Het is altijd goed om zelf eens contact op te nemen met een debiteur of om een betaalherinnering te sturen. Maar op een gegeven moment is het genoeg geweest. Heeft u ook te maken met openstaande vorderingen en heeft u lang genoeg gewacht? Maak er dan nu korte metten met de wanbetaler en schakel ons incassobureau in. Met onze speciale incasso voor sport en fitnessbedrijven en verenigingen zorgen wij voor een snelle en effectieve oplossing. Op basis van no cure, no pay, dus gratis voor u als schuldeiser.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull