Incassobureau Deventer: incasso zonder financieel risico

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Deventer

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Heeft u als ondernemer te maken met klanten die weigeren hun facturen te betalen? Bent u eigenaar van een bedrijfspand of een woning waarvan de huurders achterlopen met de huur? Of bent u een particulier die per ongeluk een rekening dubbel heeft betaald en het geld niet terugkrijgt? Het incassobureau in Deventer van Bill Incasso kan u in alle gevallen helpen. Met meer dan twintig jaar ervaring in allerlei incassozaken weten we precies welke aanpak het beste werkt. Onze unieke werkwijze zet ons op de eerste plaats van de incassobureaus in Nederland. Wilt u dus een echte incasso-specialist inschakelen voor het innen van achterstallige betalingen? Dien dan direct uw vordering in bij Bill Incasso. Het is gratis en bovendien op basis van no cure, no pay!


Laat wanbetalers betalen met de hulp van ons incassobureau in Deventer 


Het succes van uw onderneming hangt mede af van een gezonde cashflow. Helaas kunnen wanbetalers dit proces verstoren. Zelfs als u uw uiterste best doet om uw klanten tevreden te houden, dan nog zijn er altijd mensen die hun factuur niet betalen. 


U kunt natuurlijk zelf een betalingsherinnering sturen naar uw debiteur. Of misschien pakt u de telefoon voor een vriendelijke aanmaning tot betaling. Maar als uw acties geen uitkomst bieden, dan is er een hardere aanpak nodig. Ons incassobureau in Deventer kan u die geven. Daarbij willen we benadrukken dat niet alleen het innen van uw geld, maar ook het behoud van de klantrelatie bij ons een belangrijk doel is. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De eenvoudige en transparante werkwijze van Bill Incasso

Bij Bill Incasso betaalt u als crediteur helemaal niets. Doordat wij op basis van no cure, no pay werken, loopt u geen financieel risico. Lukt het ons om uw debiteur te laten betalen? Dan verrekenen we de incassokosten met uw debiteur. Is het een van de zeldzame gevallen dat we de betaling niet voor elkaar krijgen? Dan kan ons incassobureau in Deventer het dossier zonder kosten of verplichtingen voor u sluiten.


Ontdek de stappen van onze minnelijke incasso:


  • Maak in slechts drie minuten een online-account aan voor toegang tot ons portaal.

  • Dien eenvoudig en gratis uw vordering in.

  • We beginnen onmiddellijk met de incassoprocedure.

  • Wij factureren de vordering, incassokosten en rente aan uw klant.

  • Als alles wordt betaald, ontvangt u het volledige bedrag van de vordering en de rente. De incassokosten zijn de vergoeding voor onze diensten.

  • Als uw klant niet betaalt, betaalt u ook niets.

  • De keuze om naar een gerechtelijk traject over te gaan is aan u. U kunt op dat moment ook zonder kosten of verplichtingen stoppen met het incassotraject. 

Bill Incasso: uw allround incassobureau in Deventer 

Bill Incasso helpt al meer dan twintig jaar ondernemers, verhuurders en particulieren om met succes hun vorderingen te innen. In al die jaren hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld, waarbij er een balans is tussen het zakelijke, het vriendelijke en het sociale aspect. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn in allerlei situaties.

Minnelijke incasso in Deventer voor b2b

Heeft u als mkb'er of zzp'er te maken met zakelijke klanten die hun facturen niet betalen? Onze minnelijke incassoprocedure voor b2b kan u helpen. Heeft u liever nog een tussenstap voordat u de incassoprocedure start? Dan kan ons incassobureau in Deventer gratis een laatste aanmaning versturen, waarbij de debiteur nog geen incassokosten of rente hoeft te betalen. 

Incasso voor b2c: met gratis WIK-brief

Bij bedrijven die wanbetalende consumenten in hun klantenbestand hebben, is het van belang om rekening te houden met de specifieke consumentenrechten. Ons incassobureau in Deventer zorgt voor de naleving van de wettelijke regels rondom een incasso voor b2c. Heeft u bijvoorbeeld nog geen WIK-brief verstuurd aan uw debiteur? Dan verzorgen wij dit graag voor u.

Laat wanbetalende huurders betalen met een huurincasso in Deventer 

Bent u vastgoedverhuurder en ervaart u problemen met huurachterstanden? Ons incassobureau in Deventer biedt deskundige ondersteuning, waarbij we zorgen dat de rechten van de huurder niet worden geschaad. Ook bieden we hulp bij het uitzetten van huurders, wanneer dit is vereist.

Particuliere incasso’s bij ons incassobureau in Deventer

Heeft u als particulier behoefte aan hulp bij het incasseren van geld? Schakel dan ook gerust ons incassobureau in Deventer in. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het terughalen van uw tegoed van webshops die uw retour niet terugbetalen. Ook kunnen wij u in de privésfeer bijstaan bij het innen van uitgeleend geld aan bijvoorbeeld een familielid. 

Schakel incassobureau Deventer in voor directe actie

eeft u genoeg van uw wanbetaler? Schakel dan meteen ons incassobureau in Deventer in. Een snelle actie vergroot uw kansen op een succesvolle incasso. Doordat ons bureau op een no cure, no pay-basis werkt, zijn er geen kosten voor u. 


Vindt u een incassotraject een te grote stap? Denk dan aan een pre-incasso, waarbij de debiteur nog geen incassokosten of rente hoeft te betalen. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull