Incassobureau Gouda: no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Gouda

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Wij zorgen dat u snel betaald krijgt in Gouda

Heeft u te maken met een bedrijf of persoon die betaalafspraken niet nakomt? Bijvoorbeeld een klant die uw factuur niet betaalt, een huurder met een huurachterstand of problemen met geleend geld? Schakel dan Bill Incasso in. Wij zijn het #1 incassobureau in Gouda. Met meer dan twintig jaar ervaring en een speciaal ontwikkelde incassoprocedure zorgen wij ervoor dat u snel uw geld krijgt, met optimaal behoud van de relatie met de debiteur. Op basis van no cure, no pay, zodat u zelf geen risico loopt.


Benieuwd hoe een incassotraject eruit ziet bij Bill Incasso? Een minnelijke incassoprocedure verloopt bij ons stap voor stap:


  • U maakt in een handomdraai een online account aan voor uw persoonlijk online incasso-portaal.
  • Via het portaal dienst u vervolgens uw vordering in.
  • Wij gaan direct voor u aan de slag met het benaderen van uw debiteur.
  • Uw klant wordt gesommeerd de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten te betalen.
  • Betaalt uw klant onze sommering? Dan ontvangt u  de hoofdsom plus wettelijke rent. De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur.
  • Betaalt uw klant niets? Dan kost het u ook niets. Wij werken immers op basis van no cure, no pay.
  • Bij het uitblijven van een betaling kunnen wij het traject voor u omzetten in een gerechtelijk traject. Dit kan, maar is zeker niet verplicht.

Meer weten? Lees hier alles over ons no cure, no pay incassotraject.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Gratis pre-incassobrief (of WIK-brief) laten versturen

In sommige gevallen kan het een (te) grote stap zijn om direct een incassoprocedure te starten (en dus incassokosten in rekening te laten brengen bij uw klant). Dit is bijvoorbeeld het geval bij consumenten, waarbij altijd eerst een zogenaamde WIK-brief gestuurd dient te worden alvorens over te gaan op een incassotraject. Maar ook bij zakelijke klanten kan het soms slimmer zijn ze nog één laatste kans te geven om zonder extra kosten in rekening te brengen.


Hiervoor heeft Bill Incasso ook een oplossing bedacht: de gratis pre-incasso brief. Deze wordt gedrukt op het briefpapier van Bill Incasso en voldoet aan alle wettelijke vereisten. Onze pre-incassodienst is geheel gratis, voor zowel uzelf als uw klant, en is daarmee ideaal voor situaties waarin een formeel incassotraject nog net een stap te ver is. Biedt deze kosteloze laatste aanmaning niet het gewenste effect? Dan kan deze direct worden omgezet in een minnelijk incassotraject.


Direct gratis pre-incasso indienen

Uw incassobureau in Gouda voor alle vorderingen

Bill Incasso is gespecialiseerd in het innen van vorderingen voor mkb, zzp, verhuurders en particulieren. Onze dienstverlening is zo ingericht dat wij zowel bedrijven, verhuurders en particulieren snel en met behoud van de relatie met de debiteur kunnen ondersteunen bij het krijgen van hun geld.

Zakelijke incasso

Heeft u een bedrijf en levert u op factuur? Dan gebeurt het vroeg of laat dat u te maken krijgt met een wanbetaler: een klant die zijn of haar factuur niet op tijd betaalt. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met het uiteenlopende branches: van de commerciële dienstverlening tot de bouw en van de horeca tot de transportsector. Is uw klant een bedrijf? Dan kan er direct na het verlopen van de betaaltermijn een incasso opgestart worden. Gaat het om een particuliere wanbetaler? Dan is het sturen van laatste aanmaning volgens de wetten van WIK nog verplicht. Als u dit nog niet gedaan heeft, kunt u ons deze aanmaning laten versturen.

Huurincasso Gouda

Verhuurt u een woning, bedrijfspand of ander soort vastgoed in Gouda? En betaalt uw huurder de huur niet? Laat dan de huurachterstand niet verder oplopen en schakel Bill Incasso in. Wij zullen uw huurder op verschillende manieren benaderen en hem of haar er vriendelijk doch dringend op wijzen dat er snel betaald moet worden. Eventueel kunnen wij u ook ondersteunen bij het uitzetten van de huurder en/of een gang naar de kantonrechter.

Incasso voor particulieren in Gouda

Niet alleen bedrijven kunnen terecht bij Bill Incasso: ook particulieren kunnen bij ons een incassoprocedure starten. Dit kan bijvoorbeeld als een webwinkel uw geld niet terug geeft of wanneer u per ongeluk een bedrag overmaakt op het verkeerde rekeningnummer.

Direct ons incassobureau inschakelen in Gouda?

Uw vordering is bij ons in goede handen. Wij werken volgens de laatste richtlijnen en eisen van de incassowet en hebben niet alleen oog voor uw geld, maar ook voor het sociale aspect van incasseren. Als uw incassobureau in Gouda zullen wij altijd aandringen op een snelle betaling, maar mocht dit echt niet mogelijk zijn, dan kunnen wij ook een goede betaalregeling opstellen (en zorgen dat de debiteur zich eraan houdt). Direct starten? Dien gratis uw incasso-opdracht in en wij gaan vandaag nog voor u aan de slag.

Veelgestelde vragen over Bill Incasso in Gouda

Mag ik altijd een incassobureau inschakelen?

In principe wel. Zowel bedrijven als particulieren mogen een incassobureau inschakelen om vorderingen te innen bij andere bedrijven en particulieren. Uiteraard moeten openstaande vorderingen wel aangetoond kunnen worden met bijvoorbeeld een factuur of (schriftelijke) afspraken. Houd er bij procedures tegen particulieren tevens rekening mee dat u eerst een herinnering dient te sturen die voldoet aan wettelijke eisen voordat u kunt starten met een minnelijk traject.

Is een incassotraject altijd succesvol?

In 95% van de gevallen worden vorderingen binnen 28 dagen betaald. Dat wil dus zeggen dat niet ieder incassotraject succesvol is. Wanneer een vordering wordt betwist of wanneer een debiteur failliet is, kan een gerechtelijke procedure nodig zijn om betaald te worden. Mocht een minnelijke incassoprocedure niet de gewenste uitkomst bieden, dan adviseren wij u graag.

Wat kost een incassoprocedure?

Omdat wij werken op basis van no cure, no pay, is het minnelijke incassotraject voor u als schuldeiser gratis. Bij uw schuldenaar brengen we de incassokosten in rekening. De hoogte van deze kosten is wettelijk bepaald volgens een staffel.

Ben ik niet beter af met een incasso-advocaat?

Waarschijnlijk niet. Een incasso-advocaat is alleen nodig bij gerechtelijke procedures bij vorderingen van meer dan EUR 25.000. Is uw vordering lager dan dat bedrag? Dan zijn u en uw debiteur veel beter af met een (veel goedkoper) incassobureau in Gouda. Wij kunnen u zowel in het minnelijke traject als het gerechtelijke traject perfect ondersteunen.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull