Incassobureau Dordrecht: no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Dordrecht

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Heeft u te maken met een klant die een factuur niet betaalt? Een huurder met een huurachterstand? Of heeft u als particulier problemen met een schuldenaar? Schakel dan ons incassobureau in Dordrecht in. Met meer dan twintig jaar ervaring en een unieke werkwijze zijn wij dé incassospecialist van Nederland. Dien direct gratis uw vordering in om te starten. Op basis van no cure, no pay!


Maak korte metten met wanbetalers en dien direct uw vordering in


Als ondernemer wilt u uw bedrijf laten groeien en doet u uw best om uw klanten, medewerkers en stakeholders tevreden te maken. Cashflowproblemen als gevolg van onbetaalde facturen kunt u daarbij niet gebruiken. Ondanks het maken van goede afspraken en het leveren van een goed product, kan het helaas toch gebeuren dat u te maken krijgt met een wanbetaler. Wat dan?


Eventueel heeft u zelf al een betaalherinnering gestuurd of telefonisch contact opgenomen, maar zonder resultaat. Vroeg of laat is in ieder geval de maat vol, en is het tijd om professionele hulp in te schakelen. Bij Bill Incasso bent u hiervoor aan het goede adres. Met onze unieke minnelijke incassoprocedure – met veel oog voor de klantrelatie – zorgen we ervoor dat uw klant snel betaalt.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Zo werkt Bill Incasso

Bill Incasso werkt op basis van no cure, no pay. Dat wil zeggen dat het uitbesteden van een vordering bij ons altijd gratis is. Wordt er betaald? Dan betaalt de debiteur de incassokosten. Wordt er niet betaald en laat u het dossier sluiten? Dan hoeft u niets te betalen. No cure, no pay.


Een incassotraject loopt bij ons altijd stap voor stap:


  • Maak in drie minuten online een account aan. U krijgt dan toegang tot ons online portaal.
  • In het online portaal dient u eenvoudig en gratis een vordering in.
  • Nog dezelfde dag gaan wij voor u aan de slag.
  • Bij uw klant brengen we de vordering, incassokosten en wettelijke rente in rekening.
  • Wordt alles betaald? Dan ontvangt u van ons de hoogte van de vordering en de wettelijke rente. U hoeft ons niets te betalen, want uw klant betaalt onze dienstverlening.
  • Betaalt uw klant niet? Dan kost het u niets. No cure, no pay.
  • Als uw klant niet betaalt kunnen wij het traject omzetten in een gerechtelijk traject, maar dit is zeker niet verplicht.

Ons incassobureau in Dordrecht is van alle markten thuis

Met Bill Incasso kiest u voor een incassopartner die zich al meer dan twintig jaar succesvol inzet om bedrijven, verhuurders en particulieren te helpen met het innen van vorderingen. Dankzij onze unieke werkwijze, waarbij het zakelijke, vriendelijke en sociale aspect helemaal in balans zijn, kunnen wij u in vrijwel alle perfect van dienst zijn.

Minnelijke incasso b2b

Bent u mkb’er of wellicht zzp’er en heeft u te maken met een zakelijke klant die de factuur niet betaalt? Dan is onze minnelijke incassoprocedure voor b2b de perfecte oplossing. Optioneel kunnen wij nog kosteloos een laatste aanmaning voor u sturen, maar dit is niet verplicht.

Incasso b2c – Optioneel met WIK-brief

Heeft u een bedrijf en zijn uw klanten consumenten? Dan is het van belang om rekening te houden met de extra rechten die consumenten genieten bij het innen van openstaande facturen. Als uw incassobureau zorgen wij er uiteraard voor dat wij geheel volgens de regels werken en de rechten van uw klant respecteren. Zo sturen wij altijd eerst een WIK-brief in het geval u dit zelf nog niet gedaan heeft.

Particuliere incasso Dordrecht

Wist u dat u ook als particulier ons incassobureau kunt inschakelen? Wij werken bijvoorbeeld regelmatig voor mensen die te lang moeten wachten op terugbetalingen van webshops. En ook bij het innen van geleend geld of bij onverschuldigde betalingen (denk aan dubbel betalen van een factuur), zijn wij u graag van dienst.

Huurincasso regio Dordrecht

Verhuurt u vastgoed en heeft u te maken met een huurder die een huurachterstand heeft opgebouwd? Ook dan kan ons incassobureau helpen en ook in dit geval houden wij rekening met alle rechten die een huurder geniet. Mocht het nodig zijn kunnen wij u ook ondersteunen bij het uitzetten van een huurder.

Direct ons incassobureau inschakelen in Dordrecht

Heeft u op dit moment te maken met een wanbetaler? Kom dan zo snel mogelijk in actie en schakel ons incassobureau in Dordrecht in! Hoe eerder u in actie komt, hoe eerder u uw geld zal ontvangen en hoe groter de kans op succes. Zoals gezegd werkt ons incassobureau op basis van no cure, no pay, dus het uitbesteden van een incasso-opdracht is voor u als crediteur altijd gratis. En is het starten van een incassotraject u nog een stap te ver? Kies dan voor onze gratis pre-incasso: dit is ook voor uw debiteur geheel kosteloos.

incassobureau Dodrecht

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Ben ik niet beter een deurwaarder in Roosendaal inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau in Roosendaal zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in Dordrecht gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau in Dordrecht nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit of uw debiteur in Dordrecht of daarbuiten gevestigd is.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull