Incassobureau Maastricht: voor 100% van de hoofdsom

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Maastricht

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bill Incasso: het incassobureau in Maastricht voor een snelle betaling

Frustreren niet-nagekomen financiële afspraken u? Heeft u bijvoorbeeld een klant die weigert uw dienst te betalen, een huurder die al maanden de huur niet betaalt of geeft een familielid geleend geld niet terug? Bill Incasso kan u met alle incassozaken helpen. Wij staan aan de top van de incassobureaus in Maastricht, dankzij onze ruim 20 jaar ervaring en een uniek ontwikkelde incassoprocedure. Ons incassobureau in Maastricht zorgt ervoor dat u snel uw geld ontvangt, terwijl de relatie met uw debiteur goed blijft. Bovendien bieden we nog een mooi voordeel. Bill Incasso werkt namelijk op basis van no cure, no pay. Zo loopt u geen financieel risico wanneer u ons een incasso-opdracht geeft. 


Hoe ziet een minnelijk incassotraject eruit bij Bill Incasso? Hier zijn de stappen:


  • Creëer eenvoudig een account op ons onlineportaal.

  • Dien uw vordering in via het portaal.

  • We contacteren uw debiteur direct.

  • We eisen betaling van hoofdsom, rente en kosten.

  • Betaalt de klant, dan krijgt u het hele bedrag terug minus de kosten. 

  • Bij geen betaling, geen kosten voor u door onze no cure, no pay-voorwaarden.

  • Een gerechtelijk traject is mogelijk bij uitblijvende betaling. U bent hier echter niet toe verplicht. Wilt u stoppen met het incassotraject? Dan is dat zonder kosten mogelijk.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Gratis pre-incassobrief van Bill Incasso voor uw debiteur

Soms is direct overgaan tot incasso te ingrijpend. Misschien wilt u een trouwe klant nog een laatste kans geven om zonder incassokosten en rente uw openstaande factuur te betalen? Of is uw wanbetaler een consument? Dan moet u volgens de wet eerst een WIK-brief versturen voordat u met een minnelijke incasso kunt starten. Onze gratis pre-incassobrief is in deze gevallen de ideale oplossing voor u en uw klant. Uw klant bespaart extra kosten en u heeft geen hersenbrekers over de opstelling van de brief, want wij zorgen dat deze aan alle wettelijke eisen voldoet. Is de pre-incassobrief niet voldoende om uw debiteur te laten betalen? Dan kan ons incassobureau in Maastricht moeiteloos overgaan tot het minnelijk incassotraject.

Bill Incasso: uw incassobureau voor vorderingen in Maastricht 

Wij zijn experts in het innen van vorderingen voor het mkb, zzp’ers, verhuurders en particulieren. Onze dienstverlening is doeltreffend en respecteert de relatie met uw debiteur, zodat u snel en zonder zorgen uw geld ontvangt.

Incasso voor bedrijven en particulieren 

Bedrijven die op factuur leveren, ontkomen bijna niet aan wanbetalers. Heeft uw onderneming ook facturen die te lang blijven openstaan? Met uitgebreide branchekennis ondersteunt ons incassobureau in Maastricht zowel zakelijke als particuliere incassoprocedures. Of u nu een transportbedrijf heeft of een accountantskantoor: Bill Incasso is in alle bedrijfssectoren thuis. Bij een zakelijke debiteur kunnen we direct met een incasso starten als de betalingstermijn van uw factuur is verstreken. Gaat het om een consument die uw factuur niet betaalt? Dan zijn we verplicht om eerst een laatste aanmaning volgens de eisen van de WIK te sturen, tenzij u dit zelf al heeft gedaan. 

Huurincasso in Maastricht: kies voor de expertise van Bill Incasso

Bill Incasso pakt huurachterstanden succesvol aan. Of het nu om een fabriekspand gaat, een horecagelegenheid of een rijtjeshuis, wij gaan graag voor u aan de slag. Op vriendelijke doch dringende wijze benaderen we uw huurder. Levert dat geen succes op, dan staan we ook voor u klaar bij eventuele juridische stappen. Wij bieden complete ondersteuning voor een eventuele uitzetting of een rechtszaak.

Professionele incassohulp voor particulieren in Maastricht 

De uitgebreide incassodiensten van Bill Incasso zijn niet alleen bedoeld voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Zo kunnen we u bijstaan wanneer u bijvoorbeeld een financieel geschil hebt met een webwinkel. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken, wanneer u per ongeluk geld heeft overgemaakt naar een verkeerde bankrekening. Want dat bedrag kan ons incassobureau in Maastricht weer voor u terugvorderen. 

Geef ons incassobureau in Maastricht snel uw incasso-opdracht 

Ons incassobureau in Maastricht is gespecialiseerd in het snel en sociaal incasseren van vorderingen. Daarbij zorgen wij dat wij werken volgens de laatste richtlijnen van de incassowet. Bill Incasso zet zich volledig in om uw geld te innen. Is het voor uw debiteur onmogelijk om het hele bedrag in een keer te voldoen? Dan bieden we een goede betaalregeling, waarbij we zorgen dat uw debiteur zich aan deze regeling houdt. 


Dien uw incasso-opdracht in en start uw incassoprocedure vandaag nog zonder kosten. Het team van Bill Incasso in Maastricht pakt uw opdracht dan meteen op!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull