Incassobureau Limburg: kies voor resultaat


Ons incassobureau in Limburg helpt zzp’ers en kleine ondernemers met openstaande facturen. 

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bill Incasso: uw vakkundige incassobureau in Limburg

Als zzp'er of kleine ondernemer weet u hoe belangrijk het is om uw facturen op tijd betaald te krijgen. Helaas komt het voor dat klanten achterwege blijven met hun betaling, waardoor u in financiële problemen kunt raken. Ons incassobureau in Limburg helpt u graag met het innen van openstaande facturen. We staan bekend om onze persoonlijke en effectieve aanpak.


Al sinds 2003 helpt Bill Incasso zzp’ers en kleine ondernemers om betalingen van hun wanbetalers te ontvangen. Dat doen we met succes, want het tevredenheidscijfer dat onze klanten ons geven is een 9,3. Ontdek daarom snel wat ons incassobureau in Zuid-Limburg u kan bieden. 

Pre-incasso: zet met ons incassobureau in Limburg de eerste stap naar uw geld

Om uw openstaande facturen betaald te krijgen, heeft ons incassobureau in Limburg drie verschillende trajecten beschikbaar. De eerste is de pre-incasso. Dit is een ideale methode om ervoor te zorgen dat de situatie tussen u en uw klant niet escaleert.


Tijdens dit traject manen we uw klant aan om te betalen. Voldoet uw debiteur de factuur? Dan zijn er geen kosten aan verbonden, niet voor u en ook niet voor uw klant. Een pre-incasso is dus een vriendelijke methode waarbij u een grote kans hebt om een goede klantrelatie te behouden. Bovendien is een pre-incasso vaak al voldoende om te zorgen dat uw klant betaalt. 

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Het minnelijke incassotraject: een efficiënte en klantvriendelijke methode van ons incassobureau in Zuid-Limburg

De klantvriendelijkheid van ons incassobureau in Limburg loopt als een rode draad door heel het incassoproces. Ook bij een minnelijk incassotraject blijft onze aanpak correct. De minnelijke incasso is de volgende stap na een pre-incasso. Behalve vriendelijk is onze werkwijze ook snel en resultaatgericht.

Het doel is om tot een oplossing te komen die voor u en uw klant acceptabel is. Onze ervaren specialisten weten daarbij precies hoe ze uw debiteur moeten benaderen. Om met uw klant in contact te komen, gebruikt ons incassobureau in Zuid-Limburg diverse kanalen. Van e-mail tot telefoon en van de post tot sms: Bill Incasso doet er alles aan om op respectvolle wijze in gesprek te gaan met uw debiteur.


Net als bij de pre-incasso loopt u bij de minnelijke incasso geen enkel financieel risico, want bij dit traject werken we op basis van No Cure No Pay. Boekt ons incassobureau succes en betaalt uw debiteur volledig? Dan vergoedt uw debiteur ook de incassokosten. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: sta juridisch sterk met Bill Incasso

Betaalt uw debiteur ondanks het minnelijk incassotraject nog niet? Dan kunnen we een stap verder gaan met een gerechtelijke incasso. In dit geval verzamelt ons incassobureau in Limburg alle benodigde documentatie en stelt een dagvaarding op. Vervolgens schakelen we een deurwaarder in om de dagvaarding te betekenen en de zaak voor de rechter te brengen. Onze juridische experts staan u bij in dit traject. Ze zorgen ervoor dat van het begin tot het eind uw belangen optimaal worden behartigd.  Hierdoor heeft u geen advocaat nodig,  waardoor de kosten voor de gerechtelijke procedure lager blijven. 


De te verwachten kosten bespreken we vooraf met u. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Bovendien kunnen we de gerechtelijke kosten verhalen op uw debiteur als het vonnis in uw voordeel uitvalt. Ziet u een gerechtelijke incasso toch niet zitten? Dan kunt u zonder enige kosten of verplichtingen de incasso stopzetten.

Ontdek de flexibiliteit van Bill Incasso

Een van de voordelen die Bill Incasso aan zzp’ers en kleine ondernemers biedt, is dat we ook ons uiterste best doen voor lage bedragen. Bij ons incassobureau in Limburg kunt u bijvoorbeeld ook voor een onbetaalde factuur van onder de 500 euro terecht. 


Nog een pluspunt is dat we landelijk werken. Dat betekent dat ook de achterstallige facturen van debiteuren in Friesland, Noord-Holland of Zeeland door ons incassobureau in Zuid-Limburg kunnen worden behandeld. Bovendien kunt u ons inzetten wanneer u wanbetalers in Vlaanderen heeft. Maar waar uw debiteur ook zit, onze doelgerichte en klantvriendelijke werkwijze zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen snel wordt betaald


Neem vandaag nog actie en maak snel uw account aan

Bill Incasso maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons eenvoudig online een account aanmaken en uw openstaande facturen indienen. Dit kost u maximaal vijf minuten. Via uw account kunt u bovendien de voortgang van uw incassozaken op elk moment inzien, zodat u precies weet hoe het ervoor staat. 


Wacht dus niet langer op uw geld en dien uw openstaande factuur vandaag nog in bij ons incassobureau in Limburg! 


In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!