Incassobureau in Eindhoven met No Cure No Pay inschakelen?

Keuze uit meerdere trajecten  |  Ook eenmalige incasso’s onder 500 euro

Landelijke dekking  |  Persoonlijk contact  |  No Cure No Pay


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Eindhoven nodig?

Achter uw klant aangaan omdat hij of zij de factuur niet betaalt, is natuurlijk al vervelend genoeg voor u. Aan uw verwachtingen wordt niet voldaan, de kosten lopen hoog op en het kost u extra tijd en moeite. Bovendien wil u niet opdringerig overkomen door constant achter de klant aan te gaan.

Herkent u deze situatie? Bent u gevestigd in de regio Eindhoven of de nabije omgeving?  En bent u op zoek naar een oplossing voor uw openstaande facturen? Dan kan u hiervoor het beste ons incassobureau Bill Incasso inschakelen.

Incasso op basis van no cure, no pay

Incasso zakelijk (MKB en ZZP)

B2B of B2C

Huurincasso Eindhoven

Bij achterstallige huur

Wij pakken wanbetalers aan

Incasso particulieren

Vorder uw geld terug

Voor het terugvorderen van geleend geld, webwinkels die uw geld niet terug geven en onverschuldigde betaling

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Waarom Bill Incasso?

Met een klanttevredenheidscijfer van 9.3 gingen veel klanten u voor. Maar waarom kiezen onze klanten voor incassobureau Bill Incasso?


  • Snel én vriendelijk

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het een stap is om een incassobureau in te schakelen. U wil uw klanten niet afstoten, maar tegelijkertijd is er wel snel actie nodig. Bill Incasso heeft een unieke pre incasso service. Binnen twee minuten maakt u een account aan, om vervolgens te kiezen voor de pre incasso service. Nog dezelfde werkdag versturen wij een vriendelijke brief, zonder bijkomende kosten, naar uw debiteur met het verzoek om te betalen. Deze benadering is minder agressief, maar wel enorm effectief!


  • Geen extra kosten

Bill Incasso heeft een No Cure No Pay beleid. Mocht de debiteur, in de eerste fase, onverhoopt niet betalen, dan zitten er geen extra kosten aan verbonden. Uw klant betaalt niets, het kost u dan ook niets! 


Kiest of gaat u bij ons incassobureau verder met het minnelijke incassotraject en betaalt de klant, dan betaalt deze uw factuurbedrag, rente en incassokosten. Wij proberen er altijd voor te zorgen  uw incassokosten betaald worden, desnoods via een (eenvoudige) kostenveroordeling via de kantonrechter.
Bij een volledige betaling ontvangt u van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente.  Een extra voordeel voor u in dit geval.


  • Landelijke dekking

Bevindt u zich in Eindhoven of in de nabije omgeving en uw debiteur aan de andere kant van het land? Bij Bill Incasso is dat geen probleem. Voor een incasso in de regio Eindhoven hoeft u niet ver te zoeken, wij hebben namelijk een landelijke dekking in Nederland en België. 

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Voorkom kopzorgen

Bij Bill Incasso kunt u alles uit handen laten. Met ons doorzettingsvermogen benadert uw vaste dossier behandelaar de debiteur net zo lang als nodig. Of dit nu met bellen, e-mail, post of SMS is. Ons incassobureau zorgt hierbij voor zoveel mogelijk persoonlijk contact met uw debiteur, om de klantrelatie goed te blijven behouden.


Blijkt achteraf een gerechtelijke incasso toch nodig te zijn? Dan regelen wij alle zaken van A tot Z. Een incassotraject is iets wat u liever voorkomt. Maar wij raden het u echt aan om het niet alleen te doen. Ons incassobureau Bill Incasso zal u veel stress, tijd en kosten schelen. 

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Kom in contact voor een Incasso in regio Eindhoven

U kunt vanuit huis binnen drie minuten een account aanmaken en uw factuur indienen bij ons incassobureau. Hier hoeft u geen abonnement voor te hebben, wij werken ook op eenmalige basis. 

Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen. Neem contact op via onderstaand contactformulier, bel naar 085-1305466 of mail naar info@billincasso.nl. U krijgt gemiddeld binnen 1 uur al antwoord, zodat u snel verder kan met waar u gebleven was. 

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen een opdracht indienen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!