Incassobureau in Almere: efficiënt en snel

Zoekt u een professioneel incassobureau in Almere?


Bill Incasso helpt zzp'ers en kleine ondernemers met openstaande facturen | Ontdek onze diensten nu!


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Los openstaande facturen op met Bill Incasso: uw incassobureau in Almere

Met zijn bloeiende economie en het veelzijdige culturele leven biedt Almere mooie kansen voor ondernemers. Maar net als in elke andere stad zijn er wanbetalers.


Als zzp'er of kleine ondernemer in Almere heeft u ongetwijfeld te maken met openstaande facturen. Achter uw geld aangaan is vaak een tijdrovende en frustrerende klus. Daarom is het verstandig om bij achterstallige betalingen een betrouwbaar en professioneel incassobureau in te schakelen. Bill Incasso, hét incassobureau in Almere, helpt u graag met het innen van uw openstaande facturen.

Bill Incasso: de beste keuze voor openstaande vorderingen in Almere


Bill Incasso werkt door heel Nederland. We hebben een incassobureau in Almere, maar ook in Arnhem, Nijmegen en nog veel meer steden. Daarom kunnen we u ook goed helpen als uw debiteur aan de andere kant van het land zit. 


Bovendien is Bill Incasso gespecialiseerd in het ondersteunen van zzp'ers en kleine ondernemers bij het innen van openstaande facturen. We begrijpen als geen ander dat u zich liever focust op uw corebusiness dan op het achterna zitten van debiteuren. 


Gaat u met ons in zee? Dan bieden we u keuze uit meerdere incassotrajecten. Daarbij kunt u ons inzetten voor grote en kleine bedragen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een enkele wanbetaler die u 300 euro schuldig is? Ook dan helpt Bill Incasso u graag.

De pre-incasso: een vriendelijke herinnering

Wilt u een zeer klantvriendelijke aanpak bij het innen van de achterstallige betaling? Dan is onze pre-incasso service een goede optie.


Hierbij stuurt ons incassobureau in Almere een vriendelijke betalingsherinnering naar uw debiteur zonder dat het u geld kost. Het mooie is dat ook uw klant hiervoor niets betaalt.


Op dit moment hoeft de debiteur namelijk alleen nog het verschuldigde bedrag aan u te betalen. Uw debiteur krijgt dus een laatste kans om alsnog de factuur te voldoen zonder dat er verdere maatregelen worden genomen.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

Het minnelijk incassotraject: kies voor de professionele aanpak van Bill Incasso in Almere

Mocht de debiteur na afloop van de pre-incasso nog steeds niet hebben betaald, dan is het minnelijk incassotraject de volgende stap. Onze ervaren incassospecialisten nemen op een professionele en doortastende manier contact op met de debiteur. Eventueel  om tot een betalingsregeling te komen als dat tot de oplossing leidt. Daarvoor gebruiken we zowel e-mail, de post en de telefoon.


Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang, via onze website kunt u de stand van zaken 24 uur per dag volgen. Vaak kunnen we goed nieuws brengen, want meestal verloopt het minnelijk incassotraject van ons incassobureau positief.


Maar liefst 95 procent van onze dossiers lossen wij namelijk op zonder rechtszaak. Ook bij het minnelijk incassotraject zijn er geen kosten voor u; incasso no cure no pay

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: juridische stappen tegen zo laag mogelijke kosten 

Als het minnelijke incassotraject toch niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we overgaan tot het gerechtelijke incassotraject. De juridische experts van Bill Incasso adviseren u dan over de te nemen stappen en de eventuele kosten die hieraan verbonden zijn. Ons incassobureau in Almere zal daarbij altijd in uw belang handelen en streven naar een zo efficiënt mogelijke oplossing.


Zo bespaart u met onze aanpak de kosten van een dure advocaat, want we vertegenwoordigen u met onze eigen juristen. Ook kunt u alles aan Bill Incasso overlaten. Wij verzorgen namelijk de volledige gerechtelijke incassoprocedure: van dagvaarding tot en met de beslaglegging.

Zorgeloos achterstallige facturen innen met Bill Incasso in Almere: ontdek onze voordelen


Bill Incasso is niet zomaar een incassobureau in Almere. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak, transparante werkwijze en scherpe tarieven. Bovendien hanteren we een "No Cure No Pay" principe. Dat betekent dat er geen kosten zijn als we uw openstaande facturen niet innen. Wordt de vordering volledig betaald? Dan betaalt de tegenpartij onze kosten.

Dat we daar goed in zijn, bewijzen de cijfers die onze klanten ons geven. Uit hun feedback blijkt dat onze deskundigheid, snelheid van de behandeling van het dossier, het resultaat, de medewerkers en de communicatie een dikke 9 scoren.


Direct uw incasso uitbesteden in Almere

Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u uw openstaande facturen door ons laten innen? Maak dan nu een online-account aan en dien gratis uw openstaande factuur in. Dit kost u maar een paar minuten. We gaan dan zo snel mogelijk met uw zaak aan de slag. Of sterker nog: afhankelijk van het tijdstip, versturen we nog dezelfde of eerstvolgende werkdag een vriendelijk betalingsverzoek naar uw debiteur.


Wacht dus niet langer met het innen van achterstallige facturen. Kies voor Bill Incasso, hét incassobureau van Almere, en ervaar zelf de voordelen van onze professionele en betrouwbare dienstverlening!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!