Incasso horeca

Ondernemer en actief in de horeca? Bijvoorbeeld als hotel, restaurant of cateringbedrijf? Dan wilt u het liefst dat uw facturen netjes op tijd betaald worden. Helaas gebeurt dit niet altijd. In dat geval biedt Bill Incasso de oplossing: incasso voor horeca.


Onze horeca incassodienstverlening op basis van no cure, no pay is speciaal ontwikkeld om particuliere en zakelijke klanten snel te laten betalen, met behoud van de goede klantrelatie. Geen minimumbedrag!

10.000+

Sinds 2003 al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+

Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

Incasso voor hotels, cateraars, restaurants en meer

In de horeca is het gebruikelijk om te betalen met pin, creditcard of contant. Veel hotels, cateraars, cafés en restaurants bieden echter ook als extra service om op factuur te betalen. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar het gebeurt helaas regelmatig dat horecagasten het niet zo nauw nemen met hun betaalverplichtingen. Met name in de volgende situaties gaat het vaak mis:


  • Hotelgasten die van te voren hun kamer betalen, maar het eten en drinken dat ze op rekening hebben genuttigd niet afrekenen voor vertrek. De factuur die u stuurt wordt genegeerd.
  • In restaurants worden de gerechten vooraf afgerekend, maar de drankjes pas achteraf. De factuur die u hiervoor stuurt wordt nooit betaald.
  • Wanneer u als cateraar op het laatste moment nog extra gerechten maakt die niet vooraf waren overeengekomen in de prijs. U stuurt dan een tweede factuur die nooit betaald wordt.

En zo kunnen wij nog honderd situaties verzinnen. Het gevolg is echter altijd hetzelfde: u mist inkomsten en kunt zelfs in cashflow problemen komen. Het is dan van groot belang dat u kunt rekenen op een betrouwbare incassopartner.

Dien gratis online uw factuur in

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill Incasso werkt niet met abonnementen, u zit niet vast aan een duur jaarabonnement.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill Incasso  verstuurt nog gratis een kosteloze aanmaning.

Online overzicht

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill Incasso werkt landelijk

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw klant gevestigd is.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw klant betaalt de kosten. Niets betaalt? Dan ook geen kosten. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Wij zorgen dat uw facturen betaald worden

    Met ruim twintig jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij onbetaalde facturen in horeca moeten innen. Allereerst is het belangrijk om te weten of het gaat om een particuliere of een zakelijke klant. Bij zakelijke klanten kunt u direct na het verstrijken van de betaaltermijn bij ons een minnelijke procedure starten en wettelijke rente en incassokosten in rekening brengen.

    Gaat het om een particuliere klant? Dan moet er eerst een laatste aanmaning gestuurd worden met een laatste kans aan de wanbetaler om alsnog zonder extra kosten binnen 14 dagen de betaling te voldoen. Doet hij dit niet? Dan kan direct een incassoprocedure worden gestart. U kunt de laatste aanmaning zelf sturen, maar effectiever is de gratis pre-incasso brief van Bill Incasso. Deze wordt namelijk gedrukt op ons eigen briefpapier en blijft betaling uit? Dan wordt automatisch een procedure gestart.


    Tijdens het minnelijke traject zullen wij uw debiteur op verschillende manieren vriendelijk doch dringend te verzoeken om snel te betalen. In 95% van de gevallen is onze unieke manier van benaderen succesvol, ook omdat de debiteur weet dat hem anders een gerechtelijke procedure boven het hoofd hangt. En komt het tot een gang naar de kantonrechter (wat overigens nooit verplicht is bij ons)? Dan zullen onze juristen u hierin bijstaan.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

Wat kost een horeca incasso?


Het minnelijke incassotraject is bij Bill Incasso voor u als schuldeiser gratis. De pre-incasso is voor zowel uzelf als uw debiteur altijd geheel kosteloos. De kosten van het minnelijke traject worden verhaald op de debiteur. De hoogte van deze kosten is wettelijk bepaald, volgens een staffel. Over de eerste € 2.500 wordt altijd 15% aan incassokosten berekend, met een minimum van € 40. Gaat het dus bijvoorbeeld om een factuur van € 500? Dan bedragen de incassokosten € 75.


Meer over incassokosten

Incassobureau horeca door heel Nederland

Besteedt u bij Bill Incasso uw horecavordering uit? Dan bent u gegarandeerd van een effectieve procedure, ongeacht uw locatie of die van uw debiteur. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Bergen op Zoom kunnen wij in heel Nederland incassoprocedures uitvoeren. Wij werken bijvoorbeeld ook veel voor hotels en vakantieparken in Zeeland, Overijssel en Noord-Holland.

Gratis incasso voor horeca starten

Bent u klaar met wachten op uw geld? Schakel dan direct ons incassobureau in. Op een vriendelijke doch dringende manier zullen wij uw klant op verschillende manieren benaderen en zorgen dat er snel betaald wordt. Onze incasso voor horeca is op basis van no cure, no pay. Dus geen succes? Dan ook geen kosten!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          Direct factuur indienen

nullnullnullnullnullnullnullnullnull