Wanneer incassobureau inschakelen? | No Cure No Pay incasso

In de meeste gevallen kunt u direct ons incassobureau inschakelen. 


In sommige gevallen zult u eerst nog een laatste aanmaning ,die aan wettelijke eisen voldoet, moeten versturen. Ook dat kan Bill Incasso voor u regelen, gratis.ZO WERKT ONZE NO CURE NO PAY INCASSOPROCEDURE
 •  No Cure No Pay
 •  Door heel Nederland
 • Geen minimumbedragen
 • Gratis online indienen, direct actie
 • Ook gerechtelijke procedures
 • Geen abonnement, ook eenmalige incasso mogelijk
10.000+
Al meer dan 10.000 ondernemers en 

particulieren met succes door ons incassobureau geholpen.

5.000+
Wij voerden met succes al meer dan 

5.000 processen bij het kantongerecht.

2003
Incassobureau Bill bestaat al sind 2003
incassobureau-no-cure-no-pay

Direct ons incassobureau inschakelen wanneer u een openstaande factuur heeft.

U kunt tijdens het inschakelen van ons incassobureau kiezen tussen een pre incasso en een gewone incasso opdracht. Bij een pre incasso opdracht sturen wij uw debiteur eerst nog een kosteloze laatste aanmaning. Ook voor u zijn hieraan geen kosten aan verbonden. Verderop vertellen wij u hier mee over.


De eerste fase, het minnelijke incassotraject


Wanneer u bij het inschakelen van ons incassobureau kiest voor een incasso opdracht dan schrijven wij uw debiteur aan.

Wordt er niet betaald dan nemen we telefonisch contact met uw debiteur op. Er wordt dan gekeken wat het probleem is en hoe het kan worden opgelost. Eventueel wordt een (redelijke) betalingsregeling getroffen.
 

Dit noemen we het minnelijke incassotraject en wordt geheel op basis van no cure no pay uitgevoerd. Wordt er niet betaald? Dan kost het u ook niets, no cure no pay incasso.
 

Wordt de vordering volledig door uw debiteur betaald dan kost het u ook niets, uw debiteur betaalt de kosten.


De gerechtelijke incasso procedure


Wordt er in het minnelijk incassotraject niet betaald? Dan kunnen we uw vordering voorleggen aan de kantonrechter. Maar alleen als u dat wilt. Wilt u dit niet dan kunt u het dossier op dat moment kosteloos laten sluiten, voordeel van een no cure no pay incassobureau inschakelen.


Wacht niet te lang wanneer u een openstaande factuur heeft met het inschakelen van een incassobureau en dien vandaag uw incasso opdracht nog online bij ons in. Het kost u maar 5 minuten maar levert u ongetwijfeld wat op!

Gratis en snel uw factuur invoeren.

Gratis factuur indienen

Online in 5 minuten kosteloos je openstaande factuur indienen.

GEEN ABONNEMENT

Ons incassobureau werkt niet met abonnementen. U zit nergens aan vast.

Kosteloze laatste aanmaning

Kies voor 'pre incasso' bij het indienen en Bill verstuurt eerst nog een kosteloze aanmaning.

Van A tot Z

Ook een eventueel gerechtelijk incassotraject mogelijk wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Door heel Nederland

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is, maakt het voor ons niet waar u òf uw debiteur gevestigd is.

No cure No Pay Incasso

Uw klant betaalt de kosten. Wordt er niets betaald dan kost het u ook niets.
wanneer incassobureau inschakelen

Wanneer een incassobureau inschakelen en de Wettelijke eisen waar u rekening mee moet houden.

Wanneer u een incassobureau inschakelen kan, hangt er ook vanaf wie de debiteur is. Is uw debiteur een bedrijf dan kunt u direct na het vervallen van de factuur ons incassokantoor inschakelen. Vaak wordt er door de ondernemer uiteraard nog wel een herinnering verstuurd naar de debiteur. Maar ook hiervoor kunt u onze pre incasso dienst gebruiken. Maak daarvoor een online account aan en dien uw opdracht als pre incasso in, het kost u niets!


Verplichte laatste aanmaning bij consument


Maar wanneer incassobureau inschakelen  als uw debiteur een consument (particulier) is, wordt een ander verhaal. In de wet incassokosten is vastgelegd dat u dan eerst een zogenaamde 14 dagen brief moet versturen. Deze laatste aanmaning moet aan een aantal eisen voldoen. Een daarvan is dat het bedrag aan bijkomende incassokosten exact moet worden aangezegd. Daarnaast dient de betalingstermijn op een bepaalde manier te worden omschreven.


Moet u uw debiteur een 14 dagen brief versturen? Schakel ons incassobureau dan in en dien een pre incasso opdracht bij ons in. Het kost u niets en wij versturen dan de kosteloze aanmaning naar uw debiteur.


Wanneer  ons incassobureau inschakelen voor het versturen van een laatste aanmaning en hoe werkt dat?


 • Maak online een account aan. 
 • Log vervolgens in met de door u gekozen inloggegevens. 
 • Dien uw openstaande factuur in en kies voor 'pre incasso'.
 • Wij versturen uw debiteur een laatste kosteloze aanmaning die aan alle wettelijke eisen voldoet.
 • Betaalt uw debiteur binnen de gestelde termijn dan meld u dit online. Het dossier wordt kosteloos gesloten, geen kosten voor uw debiteur en geen kosten voor u.
 • Wordt er niet betaald dan doet u niets, het dossier rolt dan door in een incasso opdracht.


NB Wanneer u ons incassobureau inschakelen gaat, maakt het niet uit vanaf welk bedrag u dit doet. Bill werkt niet met minimumbedragen. 

Gratis en snel uw factuur invoeren.
Zo werkt onze No Cure No Pay incassoprocedure

 • Maak een online account aan.
 • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer debiteur (klant)gegevens in. Voer vervolgens de factuur in.
 • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
 • Bij uw klant brengen we incassokosten en rente in rekening.
 • Wordt alles betaald? Dan kost het u ook niets, u ontvangt van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente.
 • Niets betaald? Dan kost het u ook niet, no cure no pay.
 • Een gerechtelijke procedure is dan meestal nog mogelijk maar dat is niet verplicht.

Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!


"Wacht niet te lang met het inschakelen van incasso. Hoe langer u wacht hoe moeilijker het wordt om uw factuur te incasseren."
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Het was een lange rit, maar dankzij Bill Incasso heb ik het geld ontvangen wat ik nog tegoed had. "

M. Bouwense, particulier 

Eindoordeel  8/10

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Wij maken met enige regelmaat gebruik van Bill Incasso. Uiteraard lukt niet alles met minnelijke incasso maar over het algemeen zijn we zeker tevreden. De communicatie is scherp maar duidelijk. "

RentYourMac, verhuur roerende goederen

Eindoordeel 9/10

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik ben erg tevreden met dit bedrijf! Ik ben super goed geholpen. Van begin tot aan het eind. Alle stappen werden gewoon duidelijk aangegeven. Ik raad hen aan iedereen aan, die zijn of haar geld niet op tijd krijgt. Heel erg bedankt!"

Qlusjesman, klusbedrijf

Eindoordeel 10/10

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Erg prettig! Bill incasso is mijn bedrijf al bij meerdere zaken van dienst geweest van simpele incasso tot rechtzaken. Ze nemen mij volledig de rompslomp uit handen en houden me goed op de hoogte. Zijn professioneel en netjes naar de klanten. Wat ik ook erg prettig vind is dat ik 1 aanspreek persoon heb, deze geeft me altijd goed advies en is ook realistisch op het gebied van procedures, ik laat me dan ook volledig door deze persoon inlichten en adviseren."

M kroeze multidiensten, grondverzetbedrijf

Eindoordeel 10/10

Ms. Nameless
Add Your Stars
wanneer incassobureau inschakelen

Waarom en wanneer incassobureau Bill Incasso inschakelen?

Bill Incasso incasseert al sinds 2003 openstaande facturen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen we al sinds jaar en dag op basis van no cure no pay incasso. Al duizenden tevreden opdrachtgevers gingen u voor!


Het inschakelen van ons incassobureau wanneer u een openstaande factuur heeft gaat op basis van no cure no pay. Dat heeft als grote voordeel dat uw incasso opdracht bij ons nooit op de plank zal blijven liggen. Dit in tegenstelling tot de werkwijze bij veel andere kantoren. 


No Cure No Pay Incasso


Ons incassobureau inschakelen op basis van no cure no pay levert resultaat op. Wij verdienen pas aan uw opdracht wanneer er ook daadwerkelijk iets betaald wordt door uw debiteur. Het is dus ook in ons belang dat uw incasso opdracht snel resultaat oplevert.


Een snelle betaling van uw openstaande facturen behalen we door veelvuldig persoonlijk contact op te nemen met uw debiteur. Dit gebeurt zowel schriftelijk (post/e-mail) als telefonisch. En niet 1 standaard brief maar er wordt zo vaak contact opgenomen als nodig. Wanneer de vordering door uw debiteur wordt betaald, rekenen we dezelfde week nog met u af.


Wanneer u ons incassobureau inschakelt en uw debiteur niet te bereiken valt, wordt een gedegen kosteloos adresonderzoek uitgevoerd. Kan uw debiteur niet betalen, dan zullen we proberen een regeling met hem of haar te treffen. Wordt uw factuur betwist dan zullen we proberen dit te weerleggen.


Mocht niets helpen dan kunt u ons incassobureau inschakelen om uw vordering aanhangig te maken bij de rechtbank. Als u dat wilt, stellen we een dagvaarding op en laten uw debiteur oproepen om bij de kantonrechter te verschijnen. Met het vonnis wat we vervolgens bij de rechter behalen, kan er beslag gelegd worden bij uw debiteur.

Wanneer een incassobureau inschakelen nog net een stap te ver is

Voor sommige ondernemers gaat het inschakelen van een incassobureau nog net een brug te ver. U bent bang om uw klant kwijt te raken. Logisch, want geen enkele debiteur is blij als wij om de hoek komen kijken en met extra kosten wordt geconfronteerd.

Bent u ook bang om de relatie met uw klant kwijt te raken wanneer u een incassobureau inschakelt? Hiervoor heeft Bill haar unieke pre incasso service opgezet.


U dient uw factuur online bij ons in en u kiest voor een ‘pre incasso’ opdracht. Vervolgens sturen wij op ons briefpapier een kosteloze laatste aanmaning naar uw debiteur. Wordt de factuur alsnog betaald? Dan meld u dit via onze website, het dossier wordt dan kosteloos gesloten. Wordt er alsnog niet betaald dan doet u niets, het dossier wordt dan automatisch voor u omgezet in een incasso opdracht.

Laat Bill Incasso gratis een kosteloze aanmaning versturen naar uw klant.
Zo werkt onze gratis Pre Incasso

 • Maak een online account aan.
 • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer debiteur (klant)gegevens in. Voer vervolgens de factuur in, kies voor 'Pre Incasso'.
 • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
 • Wij versturen op ons briefpapier een kosteloze laatste aanmaning naar uw klant.
 • Wordt uw factuur alsnog betaald? Dan meld u dit via onze online portal. Het dossier wordt dan kosteloos gesloten. Geen kosten voor u èn geen kosten voor uw klant.
 • Niet betaald? Dan hoeft u ook niets te doen. Het dossier rolt dan automatisch door in een incassoprocedure.

snel en gratis pre incasso indienen

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!


De 8 Voordelen die u heeft wanneer u  ons incassobureau no cure no pay  inschakelt.


 • Uw openstaande factuur in 3 minuten online indienen.
 • Indienen is gratis, geen abonnement dus ook eenmalig incassobureau inschakelen mogelijk.
 • No Cure No Pay incasso, uw debiteur betaalt de incassokosten. Geen resultaat? Dan ook geen kosten.
 • Debiteur wordt persoonlijk benaderd.
 • Unieke Pre Incasso service, gratis laatste aanmaning.
 • Bill werkt landelijk. Het maakt niet uit waar u of uw debiteur woont.
 • Bijna 20 jaar incasso ervaring, wij kennen het klappen van de zweep.
 • Ook voor gerechtelijke procedures, die we verzorgen van A tot Z, bent u bij Bill aan het juiste aders wanneer u ons incassobureau inschakelt.
Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.

Zo werkt onze gratis Pre Incasso

 • Maak een online account aan.
 • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer debiteur (klant)gegevens in. Voer vervolgens de factuur in, kies voor 'Pre Incasso'.
 • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
 • Wij versturen op ons briefpapier een kosteloze laatste aanmaning naar uw klant.
 • Wordt uw factuur alsnog betaald? Dan meld u dit via onze online portal. Het dossier wordt dan kosteloos gesloten. Geen kosten voor u èn geen kosten voor uw klant.
 • Niet betaald? Dan hoeft u ook niets te doen. Het dossier rolt dan automatisch door in een incassoprocedure.

snel en gratis pre incasso indienen

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!


Zo werkt ons incassobureau
 • Maak een online account aan.
 • Log in met de door u gekozen inloggegevens en voer debiteur (klant)gegevens in. Voer vervolgens de factuur in.
 • Bill Incasso gaat nog dezelfde dag met uw dossier aan de slag.
 • Bij uw klant brengen we incassokosten en rente in rekening.
 • Wordt alles betaald? Dan kost het u ook niets, u ontvangt van ons uw factuurbedrag + de geïncasseerde rente.
 • Niets betaald? Dan kost het u ook niet, no cure no pay.
 • Een gerechtelijke procedure is dan meestal nog mogelijk maar dat is niet verplicht.

Snel en gratis uw openstaande factuur laten incasseren.

Bill Incasso bestaat al sinds 2003!