Incassobureau Den Bosch: uw incassospecialist met no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Den Bosch

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bent u het zat om te wachten op betalingen die maar niet binnenkomen? Incassobureau Den Bosch van Bill Incasso biedt de oplossing voor zowel bedrijven als particulieren die geconfronteerd worden met wanbetalers. Met onze jarenlange ervaring en klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat uw openstaande vorderingen snel worden geïnd.

Bij Bill Incasso hanteren we het no cure, no pay-principe. Dit houdt in dat u ons alleen betaalt als wij erin slagen uw vordering te innen. Dit maakt onze dienst volledig risicoloos voor u. Met een succespercentage van meer dan 95% kunt u erop vertrouwen dat wij effectief zorgen voor een snelle betaling


Incassobureau Den Bosch: het succes van onze klantgerichte benadering


Wat ons onderscheidt van andere incassobureaus is onze mensgerichte aanpak. Natuurlijk houden we het verschuldigde geld in het vizier, maar daarbij behandelen we debiteuren altijd met respect en begrip. Dit vergroot de kans op betaling en helpt om klantrelaties te behouden. Als een debiteur niet in staat is om te betalen, bieden wij de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. In de twee decennia dat Bill Incasso bestaat, hebben we ervaren dat een menselijke werkwijze effectief is. Er wordt sneller betaald en de relatie tussen de schuldeiser en debiteur blijft beter. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Pre-incassodienst: een speciale dienst van Bill Incasso

Een unieke service van ons incassobureau in Den Bosch die helemaal aansluit bij onze menselijke benadering van een incasso is onze pre-incassodienst. Dit is een kosteloze herinnering die naar uw debiteur wordt gestuurd voordat we de formele incassoprocedure starten. Als de betaling na deze herinnering binnenkomt, brengen wij geen kosten in rekening, ook niet bij de debiteur. Doordat een debiteur zo de incassokosten en rente kan vermijden, gaat deze vaak al snel tot betaling over. Dit zorgt voor een soepele afhandeling zonder dat de relatie met uw klant wordt belast.


Geld incasseren in Den Bosch: profiteer van een duidelijke en transparante werkwijze


Bij Bill Incasso houden we van openheid en transparantie. Dat merkt u aan hoe we werken. Zo kunt u via een persoonlijke online incasso-omgeving eenvoudig uw vorderingen indienen en de voortgang volgen. U kunt bovendien zien welke stappen wij ondernemen om uw vordering te innen. Als u uw account raadpleegt, ziet u dat we direct na het ontvangen van uw incasso-opdracht aan de slag gaan. We starten bijvoorbeeld meteen met het benaderen van uw debiteur via verschillende communicatiekanalen, waaronder e-mail, telefoon en post. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u direct de hoofdsom plus wettelijke rente. De incassokosten worden gebruikt als vergoeding voor onze diensten. Wordt er niet betaald? Dan kost het u niets. Zoals gezegd, werkt Bill Incasso volgens het principe ‘no cure, no pay’.


Verder zijn er voor u ook geen verborgen kosten. U bent bijvoorbeeld niet verplicht om een gerechtelijke incasso te starten, wanneer een debiteur tijdens de minnelijke incasso niet betaalt. Gedurende de pre-incasso en minnelijke incasso kunt u op ieder moment met het incassotraject stoppen zonder dat het u iets kost. 

Gerechtelijke incasso: naar de kantonrechter in Den Bosch

Biedt een minnelijke incassoprocedure geen oplossing en wilt u een gerechtelijke incasso starten? Dan begeleiden de juristen van ons incassobureau in Den Bosch u door het hele proces. Wij leggen de vordering voor aan de kantonrechter en dagvaarden de debiteur. Bij een positieve uitspraak kan de rechter de debiteur dwingen te betalen door bijvoorbeeld beslag te leggen op bezittingen, bankrekeningen en inkomen.

We adviseren wel om een gerechtelijke procedure als laatste redmiddel te gebruiken. Een gerechtelijke incasso kan vanwege de juridische kosten duur uitvallen. Hoewel bij veroordeling de debiteur deze moet betalen, moet u mogelijk lang op uw geld wachten. Is de debiteur onbemiddeld? Dan krijgt u de kosten misschien nooit vergoed. We raden daarom aan om altijd eerst via een pre-incasso en een minnelijke procedure uw geld te innen. 

Wanneer kunt u een incassoprocedure voeren: het verschil tussen zakelijke en particuliere debiteuren

In zakelijke financiële conflicten kunt u een minnelijke incasso of een gerechtelijke incasso starten, zodra betaalafspraken niet worden nagekomen. In het geval van particuliere debiteuren, meestal consumenten, moet u eerst een laatste aanmaning versturen. Het is een goed idee om dit via onze pre-incassodienst te doen. Een laatste aanmaning moet namelijk voldoen aan wettelijke eisen, zoals het vermelden van de incassokosten. Ook heeft een particuliere debiteur vanaf de datum van de laatste aanmaning een betalingstermijn van 14 dagen. Als er dan nog niet wordt betaald, kan de incassoprocedure van start.

Huurincasso en particuliere incasso in Den Bosch

Bill Incasso werkt vaak voor mkb-bedrijven, maar ook voor verhuurders en particulieren maken we graag tijd vrij. Heeft u bijvoorbeeld te maken met huurders die een huurachterstand hebben? Of heeft u een geldlening uitstaan bij een vriend die maar niet terugbetaalt? Wij weten hoe wij u effectief kunnen helpen. Ook wanneer een webshop u niet betaalt na een retourzending, moet u ons zeker inschakelen. Heeft u per abuis geld gestort op een verkeerde bankrekening? Dat geld hoeft u niet kwijt te zijn, want wij kunnen het voor u terugvorderen.

Start vandaag nog uw incassotraject bij Bill Incasso: het incassobureau van Den Bosch

Wilt u zo snel mogelijk uw incasso-opdracht indienen bij een uitstekend incassobureau in Den Bosch? Maak dan direct een account aan bij Bill incasso. Ons ervaren team gaat dan snel aan de gang met uw openstaande tegoeden. Met onze vriendelijke en mensgerichte aanpak, ontvangt u snel uw geld en blijft de relatie met uw debiteur behouden. Heeft u twijfels of wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull