Incassobureau Nieuwegein: voor zakelijke en particuliere vorderingen

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Nieuwegein

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Bill Incasso: het incassobureau in Nieuwegein voor snelle incasso’s

Heeft u te maken met iemand die zijn financiële verplichtingen niet nakomt, zoals een niet-betalende klant, een huurder met betalingsachterstand of een geschil over een geldlening? Ons incassobureau in Nieuwegein biedt uitkomst. Met onze unieke incassomethode en decennia aan ervaring zorgen we ervoor dat u uw geld snel ontvangt. Bovendien vinden we het belangrijk dat de relatie met uw debiteur goed blijft. Ook hoeft u niet bang te zijn voor hoge kosten. Bill Incasso werkt namelijk op basis van no cure, no pay. U kunt dus zonder financieel risico bij ons een minnelijke incasso starten. 

Het incassoproces bij Bill Incasso verloopt volgens een helder stappenplan.


De stappen van een minnelijke incasso van ons incassobureau in Nieuwegein zijn:


  • Eenvoudig een account aanmaken op ons onlineportaal.

  • Uw claim indienen via dit portaal.

  • Directe actie van ons team om uw debiteur te benaderen.

  • De debiteur wordt gesommeerd tot betaling van de hoofdsom en bijkomende kosten.

  • Als de debiteur betaalt, ontvangt u de hoofdsom plus de wettelijke rente. De incassokosten zijn voor uw debiteur.

  • Geen betaling? Dan zijn er geen kosten voor u vanwege ons no cure, no pay-systeem.

  • Bij uitblijven van betaling is gerechtelijke vervolging mogelijk. Ook bij een gerechtelijke incassoprocedure kan Bill Incasso u van dienst zijn. 

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Stuur een gratis pre-incassobrief via Bill Incasso

Het direct opstarten van een incassoprocedure is niet altijd de beste methode, omdat er dan direct kosten zijn voor de debiteur. Misschien wilt u bijvoorbeeld een goede zakelijke klant toch nog een kans geven om te betalen met een laatste herinnering van ons incassobureau in Nieuwegein? In zo’n geval is onze gratis pre-incassobrief een uitkomst, aangezien deze geen kosten voor uw debiteur met zich meebrengt. Ook wanneer het om een consument gaat, kunt u onze pre-incassobrief gebruiken als de wettelijk verplichte WIK-brief. Onze pre-incassobrief voldoet voor zowel zakelijke klanten als consumenten aan alle wettelijke eisen en wordt geprint op het briefpapier van Bill Incasso. Betaalt uw debiteur toch niet na onze vriendelijke laatste aanmaning? Dan kunnen we eenvoudig van een pre-incasso overstappen op een minnelijke incasso. 

Incasso in Nieuwegein: van ondernemers tot particulieren

Bill Incasso biedt gespecialiseerde incassodiensten voor het mkb, zzp’ers, verhuurders en particulieren. Onze methodes zijn erop toegespitst om uw vorderingen snel te innen en tegelijkertijd de relatie met uw debiteur te bewaren.

Doelgerichte incasso-oplossingen voor elke bedrijfssector

Al sinds 2003 staat Bill Incasso zzp’ers en ondernemers uit het mkb bij met het innen van openstaande facturen. Dankzij onze ervaring zijn we bekend met veel verschillende bedrijfssectoren. Zo hebben we incassozaken met succes afgerond voor ondernemers in onder andere de transportwereld, commerciële dienstverlening, horeca en bouwsector. Door onze expertise kunnen we bij zakelijke wanbetalers direct handelen als de betaaltermijn op uw factuur is verstreken. Bij particuliere debiteuren zorgen we eerst voor de naleving van de WIK-verplichting door het verzenden van de laatste aanmaning.

Bill Incasso: hét incassobureau in Nieuwegein voor uw huurincasso 

Laat huurachterstanden niet uit de hand lopen en schakel snel Bill Incasso in. Of u nu een bedrijfspand verhuurt of een woning, wij bieden deskundig hulp bij alle soorten vastgoed. Ons incassobureau in Nieuwegein zorgt volledig voor het proces rondom uw huurincasso. Daarbij benaderen we uw wanbetalende huurder via verschillende communicatiekanalen, zoals de post en e-mail. Mocht uw debiteur ondanks ons aandringen toch niet betalen? Dan ondersteunen we u bij eventuele juridische stappen, zoals een gang naar de kantonrechter of een huisuitzetting. 

Incassobureau Bill Incasso: de incassohulp voor particulieren in Nieuwegein

Ook als particulier kunt u te maken krijgen met wanbetalers. Denk bijvoorbeeld aan een geldlening aan vriend die steeds vergeet om het bedrag af te lossen. Of misschien heeft u onenigheid met een webwinkel over de terugbetaling van een product dat u heeft geretourneerd. In al deze gevallen helpt ons incassobureau in Nieuwegein u graag. Heeft u per ongeluk een geldbedrag naar de verkeerde bankrekening overgemaakt? Dan bent u uw geld niet kwijt, want ook in dit geval kan Bill Incasso u helpen. 

Gespecialiseerd incassobureau in Nieuwegein: laat Bill Incasso u helpen met uw incasso 

Als uw incassobureau in Nieuwegein garanderen wij een professionele afhandeling van uw vorderingen. Hierbij focussen we niet alleen op het innen van uw geld, maar ook op het sociale aspect van de debiteur. Dat houdt in dat we sterk zullen aandringen op een snelle en volledige betaling. Is dat echt niet mogelijk voor uw debiteur? Dan zorgen we voor een haalbare betalingsregeling, zodat u toch uw geld terugkrijgt. 


Zorg dat u snel krijgt waar u recht op heeft en dien uw incasso-opdracht gratis in. Ons team gaat dan direct aan de slag met uw vordering!

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Kan ik niet beter een deurwaarder inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

Wat als de debiteur niet betaalt na jullie inspanningen?

In negen van de tien gevallen biedt een minnelijk traject de gewenste uitkomst. Mocht dit niet zo zijn, dat bieden we u als schuldeiser twee opties. De eerste is om het dossier kosteloos te sluiten. U hoeft dan dus niets te betalen. De tweede optie is om een gerechtelijke procedure te starten om via de rechter betaling af te dwingen. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden.

Hanteren jullie een minimumbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimumbedrag voor het starten van een incassoprocedure. Of het nu gaat om een factuur van EUR 100 of een factuur van EUR 10.000: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Hoe kan ik zien welke actie jullie ondernemen?

Om een openstaande vordering in te dienen bij Bill Incasso, maakt u eerst een account aan. Hiermee kunt u vervolgens altijd en overal inloggen in uw persoonlijke online omgeving. Hier vindt u alle informatie over uw vordering, waaronder alle acties die ondernomen zijn door uw vaste incassospecialist.

Moet mijn debiteur in de buurt gevestigd zijn?

Nee hoor! Als landelijk incassobureau nemen wij incassozaken aan door heel Nederland en Vlaanderen. Het maakt dus niet uit waar of uw debiteur gevestigd is: wij pakken hem aan!

nullnullnullnullnullnullnullnullnull