Incassobureau in Amersfoort: speciaal voor zzp’ers en ondernemers!

Krijg uw facturen snel betaald met Bill Incasso: het meest betrouwbare incassobureau in Amersfoort. 


2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Openstaande facturen innen: kies voor ons incassobureau in Amersfoort

Bent u een zzp'er of ondernemer in Amersfoort en heeft u moeite om openstaande facturen te innen? Dan is het tijd om kennis te maken met Bill Incasso: uw lokale expert in incassodiensten. Ons incassobureau in Amersfoort staat klaar om u te helpen met al uw incassoproblemen.


Woont uw debiteur in een ander deel van Nederland? Dan is dat geen probleem, want we werken door heel het land. Als het nodig is, dan benaderen we uw debiteur zelfs in België!

Bill Incasso: uw betrouwbare helper voor incassozaken in Amersfoort en omstreken


Bij Bill Incasso begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn voor ondernemers om hun openstaande facturen betaald te krijgen. Het is een tijdrovend proces dat u afleidt van uw kerntaken. Daarbij is het belangrijk dat u de debiteur op de juiste manier benadert. U wilt uw klant immers niet afschrikken, maar u wilt wél dat deze de factuur betaalt. Gelukkig is Bill Incasso er om dit werk uit uw handen te nemen. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de wetgeving rondom incasso's, zijn we dé partner voor ondernemers in Amersfoort en omstreken.


Daarbij weten we precies hoe we met wanbetalers moeten omgaan en zorgen wij er voor dat uw factuur wordt betaald.

Een vriendelijke aanpak via pre-incasso

Bij Bill Incasso geloven we in een aanpak die zowel respectvol als effectief is. Voordat een incassotraject wordt gestart, verstuurt ons incassobureau in Amersfoort daarom eerst, indien u kiest voor een pre incasso opdracht, een laatste kosteloze aanmaning naar uw debiteur.


Dit kan door middel van een zogenaamde pre-incasso. Hierbij sturen wij een laatste aanmaning naar uw klant. Zo krijgt deze nog één kans om de openstaande factuur te betalen voordat er incassokosten worden berekend.


Ook u betaalt hiervoor helemaal niets. Onze dienst voor pre-incasso is dus voor beide partijen gratis.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat.

De hoge slagingskans van ons minnelijk incassotraject

Betaalt uw debiteur niet tijdens de pre-incasso? Dan is het minnelijk incassotraject de volgende stap om uw factuur te innen. Dit proces is bedoeld om een betaling te verkrijgen zonder tussenkomst van de rechter.


Ons incassobureau in Amersfoort gebruikt daarvoor strategische communicatievaardigheden en onderhandelingstactieken om uw debiteuren te overtuigen om te betalen. Daarbij benutten we meerdere communicatiekanalen: van brievenpost tot en met de telefoon. Maar welk kanaal we ook gebruiken, we blijven altijd beleefd.


Bovendien hanteren we bij het minnelijk incassotraject een persoonlijke benadering. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een hogere kans dat uw debiteur daadwerkelijk betaalt, u loopt ook minder risico om de relatie met uw klant te verliezen.


Daarbij hoeft u zich ook in dit incassotraject geen zorgen te maken over de kosten. Bij Bill Incasso geldt No Cure No Pay voor het minnelijk incassoproces. Of uw klant nu wel of niet betaalt: het kost u niets!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijke incasso in Amersfoort: vertrouw op de juridische expertise van Bill Incasso 

Als alle minnelijke inspanningen geen resultaat opleveren, is er nog steeds geen reden tot paniek. Ons Amersfoortse team bij Bill Incasso heeft de expertise om een gerechtelijk incassotraject te starten.


Hierbij zullen we een vordering bij de rechter indienen om betaling af te dwingen. Hoewel dit proces meer tijd en geld kost, kunt u erop vertrouwen dat we uw belangen altijd voorop stellen. Daarbij hebben we juridische medewerkers, waardoor u geen dure advocaat hoeft in te huren.


Ook verzorgen we de gerechtelijke incasso van a tot z, ofwel van de dagvaarding tot en met de executie van het vonnis.

Bill Incasso: uw incassobureau in Amersfoort

Bill Incasso is meer dan een gewoon incassobureau in Amersfoort. In de 20 jaar dat we bestaan, hebben we al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen. Wist u ook dat we de meeste dossiers succesvol afronden zonder tussenkomst van de rechtbank? Maar liefst 95 procent van de zaken die door ons zijn behandeld, hebben we zonder rechter kunnen oplossen. 


Ons incassobureau inschakelen in Amersfoort doet u ook voor ons maatwerk. Iedere situatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Verder stellen we geen ondergrens aan het bedrag van de schuld. Achterstallige facturen van onder de 500 euro innen we ook graag voor u.


Neem de eerste stap naar een oplossing voor uw openstaande facturen

Bent u als zzp’er of ondernemer in Amersfoort klaar om de stress van niet-betalende debiteuren achter u te laten? Maak dan vandaag nog uw onlineaccount aan en dien eenvoudig uw openstaande factuur in.


Ontvangen we uw order op een werkdag? Dan gaan we nog dezelfde dag met uw openstaande factuur aan de slag!

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!