Incassobureau Roosendaal: no cure, no pay

-    Voor al uw vorderingen

-    #1 incassobureau in Roosendaal

-    95% slagingskans

-    100% uitkering hoofdsom + rente!

-    No cure, no pay

-    Ook pre-incasso en gerechtelijke incasso mogelijk

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau Roosendaal op basis van no cure, no pay

Heeft u lang genoeg op uw geld gewacht? Wacht dan niet langer en schakel ons incassobureau in Roosendaal in. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met het innen van vorderingen voor bedrijven, verhuurders en particulieren. Omdat wij werken op basis van no cure, no pay, kost het u niets wanneer er onverhoopt niet betaald wordt. Dat gebeurt echter niet vaak, want wij zorgen in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.


Incassobureau Roosendaal: geld en mens in balans


Bill Incasso werkt anders dan een standaard incassobureau. Waar de meeste incassobureaus eerst naar het geld kijken, kijken wij eerst naar de mensen. Wij zullen debiteuren dan ook altijd vriendelijk en correct benaderen. En mocht er sprake zijn van betalingsonmacht, dan kunnen wij een betalingsregeling voorstellen. In de meer dan twintig jaar dat wij actief zijn hebben wij namelijk geleerd dat we op die manier niet alleen de klantrelatie beter houden, maar dat die benadering veel effectiever is dan rücksichtsloos het geld innen: win-win dus.

Vanuit die gedacht hebben wij ook onze unieke pre-incassodienst ontwikkeld: een (ook voor de debiteur) kosteloze gratis herinnering dat er nog een betaling openstaat. Wordt deze betaald? Dan brengen wij geen kosten in rekening, ook niet bij de debiteur.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Uw factuur laten incasseren in Roosendaal: onze open en transparante werkwijze

Als uw incassopartner in Roosendaal en omgeving werken wij open en transparant. Via uw persoonlijke online incasso-omgeving dient u eenvoudig een opdracht in en kunt u altijd en overal alle acties die onze specialisten hebben genomen inzien. Na het indienen van uw opdracht gaan wij direct voor u aan de slag met het benaderen van uw debiteur via post, mail, telefoon en social media[Rd1] en het vorderen van de hoofdsom, wettelijke rente en incassokosten.


Wordt alles betaald? Dan ontvangt u direct de hoofdsom + wettelijke rente. De incassokosten worden gebruikt als vergoeding voor onze diensten. Wordt er niets betaald? Dan kost het u niets, want: no cure, no pay. Bij het uitblijven van de betaling is het ook altijd mogelijk om een gerechtelijke incasso te starten. Onze juristen kunnen u hierin begeleiden. Maar dit is zeker niet verplicht. Bij geen betaling kunt u het dossier ook kosteloos laten sluiten.

Meer informatie over ons no cure, no pay incassotraject vindt u hier.

   

Gerechtelijke incassoprocedure in Roosendaal nodig?

In een klein deel van de gevallen biedt een minnelijk incassotraject niet de gewenste uitkomst. In dat kan als volgende stap overgegaan worden tot een gerechtelijke incassoprocedure, waarbij onze juristen u ondersteunen. Bij een gerechtelijke procedure wordt uw vordering voorgelegd aan de kantonrechter en wordt de debiteur door onze deurwaarder gedagvaard. Beslist de rechter in uw voordeel? Dan kan met het vonnis de debiteur worden gedwongen om te betalen en kan er eventueel beslag worden gelegd op bezittingen, bankrekeningen en inkomen.


In principe mag er ook direct gestart worden met een gerechtelijke procedure, maar omdat dit veel impact kan maken adviseren wij om altijd te beginnen met een minnelijke procedure. Daarbij kunnen de kosten bij succes weliswaar op de debiteur verhaald worden, maar omdat deze vrij hoog zijn kan het lang duren voordat u de kosten terug krijgt, zeker wanneer er sprake is van betalingsonmacht. Twijfelt u over het starten van een gerechtelijke procedure? Wij adviseren u graag.


Meer over gerechtelijke incasso

Wanneer mag ik een incassobureau inschakelen?

Volgens de wet mag u bij zakelijke debiteuren altijd een incassobureau inschakelen op het moment betaalafspraken niet worden nagekomen. Nu zouden wij altijd eerst zelf eens contact opnemen en een herinnering sturen, maar dit is wettelijk dus niet verplicht.


Bij particuliere debiteuren (vaak consumenten) gelden juridisch gezien andere regels. Voordat u een incassobureau in kunt schakelen dient u eerst een laatste sommatie te sturen (of laten sturen als pre-incassobrief), die aan wettelijke regels voldoet. In een zogenaamde WIK-brief dient u onder meer melding te maken van uw vervolgstappen, de incassokosten en moet u de debiteur 14 dagen de tijd geven alsnog te betalen. Doet deze dat niet? Dan mag u een incassotraject opstartten en kosten in rekening brengen.

Ook voor uw huurincasso’s en particuliere incasso’s in Roosendaal

Als incassobureau werken wij het meest voor MKB-bedrijven. Maar wist u dat u ook als verhuurder en als particulier bij ons incassobureau terecht kunt? Een huurincasso biedt uitkomst wanneer u te maken heeft met een huurder die een huurachterstand heeft opgebouwd. Bij particuliere incasso gaat het vaak om webshops die niet thuis geven na een retour. Ook helpen wij regelmatig mensen met het innen van geleend geld of geld dat per ongeluk op de verkeerde rekening is gestort. Wij hebben een speciale werkwijze om u ook in deze gevallen snel en effectief aan uw geld te helpen.

Vandaag nog een incassobureau inschakelen in Roosendaal

Wilt u dat wij vandaag nog voor u aan de slag gaan met het innen van uw vordering? Maak dan nu een account aan en dien direct uw incasso-opdracht in. Als uw incassobureau gaan wij dan direct voor u aan de slag. Op een vriendelijke en mensgerichte manier zorgen wij ervoor dat u snel uw geld ontvangt, met optimaal behoud van de relatie met de debiteur. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij helpen u graag.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

incassobureau Roosendaal

Hoeveel bedragen de incassokosten?

Incassokosten zijn de kosten die in rekening worden gebracht bij de debiteur. De hoogte van de incassokosten is wettelijk vastgesteld, en wordt berekend als percentage van de hoogte van de hoofdsom, volgens een staffel. Over de eerste EUR 2500 bedragen de incassokosten 15%, met een minimum van EUR 40.

Wat is pre-incasso precies?

Onze unieke pre-incassoservice is speciaal ontworpen om uw debiteur nog een laatste mogelijkheid te bieden om zonder extra (incasso-)kosten tot betaling over te gaan. Wij sturen uit uw naam en op ons briefpapier een laatste vriendelijke betaalherinnering, volgens alle wettelijke eisen die hieraan gesteld worden (zoals de wettelijke extra termijn bij particulieren). Wordt er betaald? Dan kost het zowel uw debiteur als uzelf helemaal niets. Wordt er niet betaald? Dan kan direct een incassotraject gestart worden.

Kan ik ook als particulier bij jullie terecht?

Zeker! Wij zijn naast het innen van zakelijk vorderingen gespecialiseerd in particuliere incasso. In de afgelopen twintig jaar hebben wij al duizenden particulieren geholpen die bijvoorbeeld hun geld niet terug krijgen na een retour bij een webwinkel of met het terugvorderen van geleend geld.

Ben ik niet beter een deurwaarder in Roosendaal inschakelen?

Nee, want een deurwaarder is echt het laatste redmiddel en kan alleen ingezet worden op het moment er via de rechter een vonnis tot beslaglegging is verkregen. Veel beter (voor iedereen goedkoper en veel minder gedoe) is het om te starten met een minnelijke incassoprocedure. Ons incassobureau in Roosendaal zorgt hiermee in 95% van de gevallen voor een snelle betaling.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull