INCASSOBUREAU IN BRABANT


Bent u op zoek naar een incassobureau in Brabant dat specialist is in het helpen van zzp’ers en kleine ondernemers?

2003

Wij bestaan al 20 jaar en hebben de ervaring om uw klant te laten betalen.

10.000 +

Al meer dan tienduizend ondernemers met succes geholpen.

95%

De meeste dossiers lossen wij op zonder tussenkomst van de rechter.

9+

Onze klanten geven ons een 9+ op Feedback Company.

Incassobureau in Brabant: kies voor de succesvolle aanpak van Bill Incasso

Achterstallige betalingen zorgen vaak voor veel stress. Ook ondernemers en zzp’ers in Noord-Brabant krijgen hier regelmatig mee te maken. Hoort u hier ook bij? Dan is het goed om te weten dat Bill Incasso u snel en efficiënt kan verlossen van uw zorgen om openstaande rekeningen.


Ons incassobureau in Brabant richt zich specifiek op zzp’ers en kleine ondernemers. Als geen ander weten we wat voor negatieve impact achterstallige betalingen hebben op een bedrijf. Dus bent u klaar met het lange wachten op de betalingen voor de producten of diensten die u heeft geleverd? Ontdek dan de effectieve oplossingen van ons incassobureau in Noord-Brabant. Terwijl wij ons concentreren op uw openstaande facturen, kunt u zich weer focussen op de corebusiness van uw bedrijf. 

Maak kennis met Bill Incasso: uw incassobureau in Brabant

Bill Incasso is een ervaren en betrouwbaar incassobureau dat in 2003 is opgericht. Inmiddels hebben we ruim 10.000 ondernemers met succes geholpen bij het innen van hun openstaande facturen. Onze klantvriendelijke en efficiënte aanpak heeft ons een mooie 9,3 als klanttevredenheidscijfer opgeleverd. Dus zoekt u een betrouwbaar incassobureau in Brabant? Dan zit u goed bij Bill Incasso.

Houd uw klant te vriend met een pre-incasso van ons incassobureau in Brabant

Om uw debiteur te laten betalen, heeft ons incassobureau in Brabant drie verschillende trajecten beschikbaar: pre-incasso, minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Voordat we overgaan tot het minnelijke of gerechtelijke incassotraject, proberen we eerst of uw klant de achterstallige factuur, als u dat wilt, voldoet via een pre-incasso.


Via deze vriendelijke benadering krijgt uw debiteur een laatste kans om de openstaande factuur te betalen zonder extra kosten. Meestal heeft ons incassobureau in Brabant met een pre-incasso al direct succes, omdat uw klant zo een incassoprocedure vermijdt. Bij een pre-incasso rekenen we namelijk geen kosten: niet aan u en niet aan uw debiteur. Het maakt hierbij niet uit of uw klant wel of niet betaalt.

Gratis factuur indienen

Aan het indienen van een dossier zijn geen kosten verbonden.

GEEN ABONNEMENT

Bill werkt niet met abonnementen, u zit nergens aan vast.

Gratis laatste aanmaning

Kies voor een pre incasso en Bill verstuurt gratis een kosteloze aanmaning.

Online indienen

Gemakkelijk online indienen. Alles online te volgen.

Bill werkt landelijk

Het maakt niet uit waar u of uw debiteur zit.

Incassobureau No Cure No Pay

Uw debiteur betaalt de kosten. Ook geen kosten bij geen resultaat. No Cure No Pay incasso

Minnelijk incassotraject: een persoonlijke en effectieve strategie van ons incassobureau in Noord-Brabant

Wanneer een pre-incasso niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen we een minnelijk incassotraject starten. Hierbij proberen we met uw debiteur tot een betalingsregeling te komen. Onze ervaren incassospecialisten weten exact hoe ze met verschillende situaties om moeten gaan en hoe ze op klantvriendelijke wijze uw factuur betaald krijgen.


Dankzij ons  No Cure No Pay beleid kost een minnelijke incasso u bovendien niets. De incassokosten verhalen we namelijk op uw debiteur. Betaalt deze ondanks onze vasthoudende aanpak toch niet? Dan berekent ons incassobureau in Brabant u geen kosten. aling.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

Een aantal ervaringen van onze klanten

Pre Incasso vaak al afdoende...
Reeds jaren gebruik ik Bill Incasso naar volle tevredenheid wanneer een incassotraject nodig is. Vaak is een pre-incasso al voldoende om het factuurbedrag te innen. Zo niet, dan volgt automatisch een incasso procedure, die vlot en respectvol verloopt.


Remco Nijssen
Snelle service...


Bill Incasso werkt uitstekend, levert een snelle service en heeft mij al diverse keren fantastisch geholpen! Aanrader!


Mirjam van der Beek
Nauwelijks wanbetalers...


Zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso . Zij zorgen er voor dat wanbetalingen nauwelijks bij ons voorkomen. En mocht het een keer niet lukken dan heb je ook geen kosten. Bedankt!Terras Wolf Cleaning
Helaas...


Helaas moeten wij van tijd tot tijd een nota uithanden geven, maar Bill Incasso zorgt ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ze houden je tussentijds keurig op de hoogte en zodra de debiteur betaald heeft, staat het geld ook snel op je rekening.


Eurorisk

Gerechtelijk incassotraject: de stap naar de rechter

Mocht het minnelijke incassotraject van ons incassobureau in Noord-Brabant niet tot een oplossing leiden, dan kunnen we overgaan tot een gerechtelijke incasso.


Hierbij schakelen we onze juristen in, zodat u geen dure advocaat hoeft in te huren. Wel zijn aan deze procedure juridische kosten verbonden die we vooraf duidelijk aan uw voorleggen. Wordt uw debiteur door de rechter veroordeeld tot betaling? Dan verhaalt Bill Incasso de proceskosten bij uw klant.

Online-account bij uw incassobureau in Brabant: eenvoudig en transparant


Bij Bill Incasso kunt u eenvoudig online een account aanmaken en uw openstaande facturen indienen. Via dit account heeft u altijd inzicht in de voortgang van uw incasso-opdrachten. Zo houden we het proces transparant en overzichtelijk.


Maar er zijn nog meer goede redenen om te kiezen voor Bill Incasso als uw incassobureau in Brabant. Zo werken wij niet met minimumbedragen. Of u nu te maken heeft met een notoire wanbetaler die u 10.000 euro is verschuldigd of een nieuwe klant waarvan u nog 200 euro tegoed heeft: wij nemen iedere zaak serieus en gaan bij beide bedragen met net zoveel enthousiasme aan het werk. Verder beperken de diensten van ons incassobureau zich niet tot Noord-Brabant. Bill Incasso werkt namelijk landelijk en heeft zelfs bereik in Vlaanderen. Dus of uw debiteur nu in Den Bosch, Groningen of Antwerpen zit, Bill Incasso gaat er voor u mee aan de slag.


Kies Bill Incasso als uw incassobureau in Noord-Brabant

Heeft u als Brabantse ondernemer of zzp’er openstaande facturen? Dan weet u nu dat u daar geen slapeloze nachten meer over hoeft te hebben. Maak eenvoudig online een account aan en dien uw factuur in. U loopt daarbij voor een pre-incasso en een minnelijke incasso geen enkel financieel risico. Bovendien werkt Bill Incasso niet met abonnementen, dus zit u nergens aan vast. 


Dien dus direct online uw factuur in! Dan start ons incassobureau in Brabant vandaag nog of de eerstvolgende werkdag met uw dossier! 


Incassobureau Brabant

Onderstaand een aantal plaatsen in Noord-Brabant waar wij al meer dan 20 jaar succesvol bedrijven en particulieren helpen met niet betaalde facturen.

In 3 minuten uw openstaande factuur gratis indienen.          FACTUUR INDIENEN ►

De meest gestelde vragen:

  • Wat kost een incasso? In het minnelijke incassotraject brengen we incassokosten bij uw debiteur in rekening. Bij een volledige betaling betaalt de tegenpartij de kosten, het kost u dan niets. Wordt er onverhoopt niets betaald dan kost het u ook niets. Bill Incasso werkt niet met abonnementen. 
  • Wat als er niet betaald wordt? Als het minnelijke incassotraject niet slaagt dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten. Een gerechtelijke procedure is bij òns dus niet verplicht.
  • Wat kost een gerechtelijke procedure? Dat hangt van een aantal factoren af. Voordat er een gerechtelijk incassotraject gestart wordt, dient u toestemming hiervoor te geven. Het is nooit verplicht. Bij succes kunnen de meeste kosten verhaald worden op de tegenpartij.
  • Hoe dient ik een incasso opdracht in? U kunt alleen ons incassobureau inschakelen via onze website. Maak eerst een online account aan, log in met de door u gekozen gegevens en dien uw openstaande factuur in. Dit kost u nog geen 3 minuten. Zodra wij uw opdracht ontvangen, gaan we daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag!
Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Gratis Incasso| Ontvang uw vordering + rente| Tegenpartij betaalt de kosten


Het beste gratis incassobureau van Nederland


GRATIS EN SNEL UW VORDERING INDIENEN


Of bel ons op  085 - 130 5466


Uw vordering snel betaald | No Cure No Pay!